Reviews

6 mascara's die je moet kopen met 40 % korting

Zijn er vrouwen die geen mascara gebruiken? Volgens mij zij het er maar weinig, want mascara is zeker het meest verkochte make-up product. Mascara hebben we dus echt nodig en dan is het heel fijn als er weer een fijne kortingsactie is, dan kun je een voorraadje inslaan. Momenteel krijg je 40 % korting op alle mascara's bij ICI Paris XL, het is de perfecte tijd om jouw favoriet in te slaan! Of ben je misschien op zoek naar een nieuwe, fijne mascara, ik heb zes mascara's op de rij gezet die je eigenlijk zou moeten kopen!

 

Ik heb in dit artikel de originele prijzen vermeld, je krijgt nu dus 40 % korting als je ze shopt bij ICI Paris XL, de actie duurt nog t/m 21 juni 2015 (zowel online als in de winkels)

Dior Diorshow EUR 34,00 - een vernieuwde formule die toch wel heel fijn is, ondanks dat ik persoonlijk het borsteltje wat aan de grote kant vind. Ik gebruik daarom eerst de Benefit Rollerlash mascara als basis (of de Little black primer van Estée Lauder) en daarna deze om mijn wimpers er helemaal uit te laten springen. Blijft ongeloofelijk goed zitten!

Guerlain Cils d'enfer Maxi Lash So Volume EUR 33,00 - deze mascara is al een tijdje één van mijn favorieten, mede door het compacte borsteltje. Deze laatste nieuwe versie heeft een diepzwarte, glanzende finish die je wimpers direct laat knallen, ik vind hem fijn. En als je nog een waterproof variant zoekt, de Cils d'enfer waterproof is ook heel erg goed.

Estée Lauder Little Black Primer EUR 25,00 - dit is een heel handige mascara of eigenlijk moet ik het een primer noemen, je kunt deze namelijk prima combineren met een andere mascara om die nog beter te laten zitten. Maar je kunt deze ook apart gebruiken, als mascara voor een heel natuurlijke, waterproof look, dat is echt handig als je graag zwemt tijdens vakantie. Probeer het eens uit, nu betaal je maar EUR 15,00 voor deze LBP!

Yves Saint Laurent Volume effect faux lash EUR 33,50 - ik was nooit een echte fan van de mascara's van Yves Saint Laurent, maar dat is door deze nieuwe formule zeker anders geworden. Dit is een heel fijn exemplaar, mede door het borsteltje dat mijn wimpers van begin tot eind voorziet van een mooi, dun laagje mascara dat goed is op de bouwen. Ik gebruik deze ook regelmatig in een mascara cocktail, weten jullie wat dat is?

Lancome Grandiose mascara EUR 33,00 - een apart gevormd "stokje" zorgt ervoor dat je met deze mascara alle wimperhaartjes kan voorzien van een laagje zwarte mascara. Laagjes opbouwen gaat iets minder goed, maar als je een mascara zoekt die je natuurlijke wimpers net iets mooier kan maken, dan heb je aan deze mascara een hele goede, blijft de hele dag zitten!

Le Volume de Chanel EUR 32,00 - Ik denk telkens dat Le volume de Chanel nog maar net op de markt is, maar niets is minder waar, ik heb het eerste artikel al in februari 2013 geschreven. Deze mascara is dus al meer dan twee jaar een van mijn absoluut favoriete mascara's, hij hoort nog steeds in de top 5 thuis. Mocht je deze mascara nog niet eerder getest hebben, doe het zeker een keer, dit vind ik by far de fijnste mascara van Chanel.

Natuurlijk kun je bij ICI Paris XL nog veel meer mascara's vinden, van behoorlijk betaalbare varianten van L'Oréal Paris en Bourjois tot exclusieve varianten van Helena Rubinstein. De laatste nieuwe aanwinsten zijn van Ciaté en Urban Decay, die zijn zo nieuw dat ik ze amper heb kunnen testen, misschien is deze kortingsactie een leuke gelegenheid om eens op onderzoek uit te gaan!

 

Natuurlijk kun je ook op zoek gaan naar waterproof varianten, handig om mee te nemen op vakantie! Ik ben wel benieuwd welke mascara jullie gaan inslaan? Deel je het in de comments? Je vindt de actie hier en kunt ook terecht in de winkels van ICI Paris XL voor deze kortingsactie.

Deel dit artikel
Back to top