Nieuws

MAC X Giambattista Valli collectie (NL release 12 september 2015)

In november 2014 kwamen de eerste foto's van de samenwerking tussen MAC en mode-ontwerper Giambattista Valli al naar buiten, iedereen viel direct voor de prachtige, matte lipsticks in kleurrijke hulsjes! Maar ja, inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en was ik ze stiekem alweer vergeten, totdat ik swatches voorbij zag komen op internationale blogs. Tijd om jullie de prachtige lipsticks van Giambattista Valli X MAC te laten zien......

"Fashion designer Giambattista Valli brings his effortless elegance and luxurious celebration of the female form to a stunning collection of timeless lipsticks."

 

Lipstick EUR 21,00 (Limited Edition)

 

  • Bianca B - Pale white-pink (Matte)
  • Tats - Bright hot pink (Matte)
  • Margherita - Yellow bright peach (Matte) 
  • Charlotte - Rich yellow-red (Matte)
  • Eugenie - Dark cherry with blue undertone (Matte)

Crystal Glaze Gloss EUR 24,00 voorlopige prijs (Limited Edition)

 

  • Lena - Clear with subtle multicoloured pearl  

 

Ik zal het maar eerlijk toegeven, ik ben als een blok gevallen voor de prachtige verpakkingen, ik geloof dat dit de eerste keer is dat MAC hun lipsticks verpakt in dezelfde kleur verpakking, zo mooi! Eigenlijk zouden ze dat altijd moeten doen, dat zou echt een kleurrijke stash opleveren....maar ik kan me wel voorstellen dat dat niet erg praktisch is. Hoe dan ook, deze lipsticks zijn een hit, vooral omdat MAC (en de andere merken) de matte lipsticks niet kunnen aanslepen, dat is toch wel de trend van dit moment.

 

Nu vraag je je misschien af of deze MAC X Giambattista Valli collectie ook naar Nederland komt? Ik denk het wel, maar ik weet nog niets zeker, dus moeten jullie het voor nu even doen met deze voorlopige informatie. Zodra ik meer weet, pas ik dit artikel aan met de nieuwe informatie!

Inmiddels is duidelijk dat de collectie op 12 september 2015 te koop zal zijn in de MAC stores, ook online zal de collectie te koop zijn maar het is nog niet duidelijk wanneer precies. Goed nieuws dus voor de liefhebbers!

Deel dit artikel
Back to top