Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 25 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Gezellig samen met Sem even een koffie drinken en een broodje eten, doen we graag bij Van der Valk in Dordrecht, is handig aan de snelweg en de koffie (en de rest) is altijd lekker!

Gespot bij de drogisterij in mijn dorp : Sleek! Leuk hoor...misschien moet ik eens iets gaan testen? Haha...alsof ik al niet genoeg heb!

Maandag was het de dag dat Sem naar schoolkamp vertrok, hij zou maar liefst 4 dagen wegblijven....veel te lang! Gelukkig had hij er heel veel zin in!

Arme Dropje, ze is nogal verknocht aan Sem en als hij er een paar dagen niet is, dan wordt ze een beetje verdrietig....

Lekker maaltje gemaakt, Soba noedels met kipdijfilet, groenten en teriyakisaus!

Na het eten even relaxen met een theetje van Etos, die zijn nieuw en echt heel lekker! Ik bekeek het prachtige trendboek van MAC <3 en verzorgde mijn nagels met Trind, Deborah Lippmann en Lauren B.

Boeh...niet leuk, de nieuwe matte lipsticks van MAC komen pas in augustus uit en dat duurt nog veel te lang! Toch moet ik niet mopperen, want ik heb er al drie om uit te testen! En van de Lightful C serum komt nog een review!

Instantly ageless....het wondermiddel zie ik steeds vaker op facebook verschijnen en natuurlijk wilde ik zelf even proberen of het werkte. En ja, het werkt wel om de huid gladder te maken, al heb ik geen al te diepe rimpels om het te laten zien en zijn de foto's een beetje vaag. Ik ga morgen betere foto's maken!

Maandagavond werd ik hardstikke ziek, heel mijn holtes in mijn hoofd raakten verstopt en mijn oren en neus zaten potdicht....ik had zelfs pijn in mijn kaken! Bah...niet leuk en ik heb daar ook helemaal geen tijd voor, toch maar een beetje rustig aan gedaan al kan ik niet niets doen....dus toch even testen tussendoor!

Goed, de schilder kwam Sem's kamer schilderen, één muur zwart/grijs en de andere moest wit met een tintje grijs, dus koos ik  Snowflake White. Het resultaat : een lichtblauwe muur......en dus kon het weer over, niet echt geweldig dus van Histor. De verklaring van de verkoper : op zo'n klein staaltje lijkt het wit, maar op een hele muur wordt het dan lichtblauw...sure! Gelukkig kwam het allemaal goed!

Donderdag was ik nog steeds ziek, maar ook jarig! Ik had eigenlijk een leuke dag in Amsterdam gepland met perspresentaties van Sisley en Chanel, maar dat ging dus niet door :-( Gelukkig had Bo wel slingers opgehangen!

En taart gemaakt, cheesecake met aardbeien, lekker!

Mijn selfie camera van mijn IPhone 6 Plus besloot spontaan aan "blurring" te doen! Was het een teken dat 45 jaar echt te oud is voor selfies?

Aan het eind van de middag kwam Sem terug van kamp, vol verhalen en ook vreselijk moe! Hij ging even op bed liggen en viel direct in slaap, gelukkig had hij het wel super leuk gehad!

Op mijn verjaardag kreeg ik nog een fijn nieuwtje, ik ga in september een paar dagen naar New York om backstage te gaan kijken bij Fashion Week...dat is echt een droom die uitkomt, ik ben er zo blij mee! Ik ga er natuurlijk meer over vertellen en uiteraard ga ik vloggen, ploggen en alles, hahaha!

Lieve cadeautjes zijn altijd welkom, wat een mooie orchideeen en pioenrozen kreeg ik voor mijn verjaardag! Thanks, Hafida & collega's!

Na lekker uitgeslapen te hebben zijn we vrijdag even naar de Efteling gegaan, onze neefjes waren daar ook al en als Sem dan aankomt, dan moeten ze natuurlijk allebei met grote neef Sem meelopen, zo cute!

Na een dagje efteling hebben we met zijn allen nog even gegeten bij De Passant in Moerdijk, een restaurant waar je onbeperkt culiniair kunt genieten, een apart concept. Het was allemaal heerlijk, maar het duurde wel een beetje lang allemaal....

De ontvangst was wel top, de kids hadden kleurplaten en voor emmers voor de bloemen werd ook gezorgd, heel klantvriendelijk allemaal. Ook behoorlijk betaalbaar, maar zoals gezegd moet je wel even rekening houden met een lange zit. 

Mijn make-up van vandaag!

Deze week werd ik extra verwend door lieverd voor merken en PR bureau's! Zo kreeg ik van Maison PR geweldige fluo roze Flossy Style shoes, handig voor vakantie en een mooie nagellak van Spa Ritual. En wat dacht je van de mooie tas van Merl by Frederiek, hij is deels van leer en deels van stof, de stipjes zijn helemaal van nu! En van Moroccanoil kreeg ik nog een heerlijke set om mijn haar te verzorgen en van Alpha-H & Pure Beauty Boutique een nieuwe exfoliant! Dank jullie wel, echt te gek!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

 

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top