Reviews

Short on sunday - reviews van NARS, MAC, Marc Jacobs, Urban Decay en Moroccanoil

In de afgelopen weken had ik voor jullie een aantal korte reviews van producten die ik getest heb, bij elkaar in één artikel. In de artikelen komen afwisselend huidverzorging, parfums, haarverzorging en make-up voorbij, zo blijft het gevarieerd! Vandaag laat ik jullie weer een paar fijne make-upjes en haarverzorgingsproducten zien, o.a. NARS, MAC, Benefit, Urban Decay en Marc Jacobs! Je leest het in de zevende Short on Sunday!

Vandaag laat ik jullie kennismaken met een paar producten die ik de afgelopen week wat vaker hebt gebruikt, al is de borstel alweer meer dan een maand mijn favoriet! Het palette van NARS kwam vorige week binnen, samen met de Marc Jacobs en ze horen vrijwel direct bij mijn favorieten van de afgelopen tijd, zo fijn!

1. Lancôme Ombre Hypnôse Stylo 03 Taupe Quartz EUR 24,50

 

Misschien dragen jullie nog steeds het vaakst "gewone" poederoogschaduw, maar ik moet eerlijk zeggen dat oogschaduwsticks en -pennen toch steeds meer in opkomst zijn. Het grote voordeel van deze oogschaduwsticks van Lancôme is dat ze enorm goed blijven zitten, na een zwempartij, regen- of huilbui zitten ze nog perfect op je ogen! En zelf als je regelmatig in je ogen wrijft hoef je niet bang te zijn dat ze afgeven, dat is best indrukwekkend moet ik zeggen. Dat maakt ze wel de ideale oogschaduws als je echt geen tijd hebt om 's ochtends uitgebreid in de weer te gaan met poederoogschaduw en je toch graag een kleurtje (of twee) met wat glans draagt.

Ik heb vandaag Taupe Quartz gebruikt, een glanzende paars/bruin/grijze kleur die bij alle oogkleuren goed staat, handig om zo'n kleur in je stash te hebben. Maar de andere kleuren zijn ook mooi! Ze glanzen allemaal wel behoorlijk, maar je hoeft niet bang te zijn voor dwarrelende glitters en de oogschaduws gaan niet in de lijntjes zitten of in de arcadeboog ophopen, maar blijven keurig op plaats. Ik breng ze sticks gewoon direct op mijn ogen aan, de randjes blend ik een beetje met een kwastje.

van boven naar beneden 02 Sable Enchanté, 03 Taupe Quartz, 04 Brun captivant, 05 Erika F, 06 Turuoise infini & 07 Bleu nuit

swatches Lancome Ombre Hypnose Stylo 02 Sable Enchanté, 03 Taupe Quartz, 04 Brun captivant, 05 Erika F, 06 Turuoise infini & 07 Bleu nuit

2. Benefit They're real! push-up liner EUR 25,00 exclusief bij Douglas

 

Benefit is een behoorlijk innovatief make-up merk dat telkens weer met de meest originele namen voor hun producten komt! Wat dacht je van de Push-up liner? Dit is een gelliner in penvorm, heel anders dan de meer bekende eyelinerstiften of eyeliners met een kwastje. De liner heeft een  zachte, siliconen tip waar de gel liner uitkomt (na een draai aan de achterkant) waarna je de tip tegen de wimperrand zet en een behoorlijk strakke lijn kan zetten. Op zich werkt het best simpel en kun je zowel een fijn lijntje als een wat meer uitgesproken liner zetten, al moet je heel even de slag te pakken krijgen.

De liner is diepzwart en heel, heel lang houdend, zo lang dat je hem maar heel lastig kunt verwijderen met een normale make-up remover. Dat heeft uiteraard voordelen, maar ik vind het zelf toch wel een beetje lastig als ik 's avonds echt moet boenen om mijn liner eraf te halen. Maar goed, de houdbaarheid is wel indrukwekkend natuurlijk!

3. Urban Decay Perversion mascara EUR 24,70 exclusief bij ICI Paris XL

 

Hou je van lekker, zwarte, stoere en opvallende wimpers! Dan is de Perversion mascara van Urban Decay misschien wel wat voor je! Het borsteltje is redelijk groot, de formule plakkerig, diepzwart en hecht goed aan de wimpers. Mijn wimpers krijgen behoorlijk wat extra volume, ze worden wat verlengd en blijven toch soepel en zacht als ik ze aanraak. Door de grote borstel knoei je misschien wel wat sneller op de huid, maar op zich is het een redelijk fijn borsteltje. De houdbaarheid is prima, bij mij blijft de mascara de hele dag netjes zitten, het verwijderen gaat redelijk goed met de Purity made simple van Philosophy.

4. MAC Pro Longwear Powder/Pressed EUR 30,00 in de kleur Medium

 

Oei...ik ben altijd fan van MAC en bij het eerste gebruik van deze poeder was ik best enthouisiast, hij matteert nl. heel goed, zelfs al met een heel klein beetje poeder. Ik dep voorzichtig wat poeder op mijn T-zone met de MAC 150 kwast en dat werkt prima tegen de overtollige glans! Maar....toen ik later in de spiegel keek, zag ik de poeder hier en daar in mijn rimpeltjes opgehoopt zitten. En eerlijk gezegd ben ik dat niet gewend, dat doen de meeste poeders die ik gebruik eigenlijk niet. Heb ik dan misschien teveel aangebracht? Nee, volgens mij toch echt niet, ik ben heel zuinig geweest Het lijkt wel of de poeder echt op de huid blijft liggen in plaats van mooi te blenden met mijn huid en Tom Ford foundation. Na een paar keer gebruikt te hebben, gaat deze poeder niet mijn vaste poedertjes vervangen helaas.

5. NARSisst Cheek & Lip Palette EUR 41,00 

 

Blushpalettes van NARS kan ik maar moeilijk laten liggen, ondanks dat ik er al verschillende heb! Deze is mijn nieuwste aanwinst en bestaat uit drie (kleine) blushes : Enrapture, Enthralled & Roman Holiday (elk 3,0 gram), Albatross Highlighting blush powder (3,5 gram) en Laguna Bronzing Powder (4,3 gram). Er zit ook nog een mini lipgloss in de kleur Istria in het palette, waarom weet ik eigenlijk niet, haha! Ik ben nooit zo'n fan van lipstick/lipgloss in een gezichtspalette, maar deze zit wel in een normale verpakking en wordt dus niet poederig, dat scheelt.

Laguna en Albatross ken ik al heel goed, ze zijn een perfect duo om het gezicht subtiel wat vorm te geven door te shapen & highlighter. Ik heb op de foto hieronder de Enrapture blush gebruikt, een mooie kleur die behoorlijk gepigmenteerd is en waar je maar weinig van nodig hebt. Zorg wel dat je een vrij kleine kwast gebruikt omdat de producten wel erg dicht op elkaar zitten in het palette.

swatches NARS Enrapture, Enthralled & Roman Holiday blush

swatches NARS Laguna Highlighting blush powder & Laguna Bronzing powder

6. Marc Jacobs New Nudes lipstick Role Play EUR 29,50 

 

Nude lipsticks maken een comeback, dat hebben we vast al gemerkt, maar het moeten wel mooie, goed dekkende en romige nude lipsticks zijn. Die maakt Marc Jacobs in elk geval zeker, ik ben groot fan van de lipsticks in deze nieuwe New Nudes range, deze Role Play is ook weer zo mooi!

7. Morccanoil Boar Bristle Classic Brush EUR 64,90

 

Eindelijk heb ik weer een goede haarborstel, deze grote borstel met zwijnenhaar van Moroccanoil zorgt ervoor dat mijn haar goed en veilig geborsteld wordt. Door de echte haren zorgt de borstel voor extra glans en borstelt hij vuil uit mijn haar! Hij ligt heel goed in de hand en voelt stevig aan, als je een borstel regelmatig schoonmaakt kun je er jaren mee doen, ik ben in elk geval heel blij met deze borstel!

8. Alessandro Nail Polish Jungle Fever zomer collectie EUR 5,95 (5 ml) of als Striplac EUR 16,95 via Douglas & andere luxe parfumerieën

 

Deze zomer waren er een paar merken die een "neon" nagellak collectie uitbrachten, maar eerlijk gezegd zag ik totaal geen neon in de kleuren! Dat is wel even anders bij deze mini nagellakjes van Alessandro, wat een heerlijke knalkleuren zijn dat en dat zelfs al in één laagje zonder basis!! Ik heb de roze Pinkini nu op mijn tenen en die is zo lekker fel, de perfecte zomernagellak. Maar ook de andere kleuren mogen er zijn! De flesjes zijn lekker klein, makkelijk mee te nemen en de lakjes brengen makkelijk aan, ik ben fan van alle zes de kleurtjes : Mintastic, Underwater Love, Coral Crush, Fantasy Island, Tropical Heat & Pinkini. Zal ik swatches maken van alle lakjes?

Op mijn tenen heb ik Pinkini en op mijn handen Tropical Heat, je lijkt ook direct bruiner met deze kleurtjes!

 

Als jullie mij op Snapchat of Instagram volgen, dan zien jullie vaak wel welke producten ik zoal binnenkrijg, mocht je daar iets tussen zien waar je wel een korte review over wilt lezen in deze Short on Sunday artikelen, laat het mij dan zeker weten! Zit er tussen deze acht producten iets voor je bij?

Deel dit artikel
Back to top