Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van juni 2015

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

Estée Lauder Pure Color Envy lipstick Restless - de lipstick kleur van de nieuwe muse van Estée Lauder, Kendall Jenner. Het is een oranje-rode matte lipstick en doe mij erg denken aan Lady Danger van MAC. Ik ben heel nieuwsgierig!

Estée Lauder New Dimension Shape + Sculpt Face Duo - dit contouringduo ziet er goed uit, ik weet niet of dit palette ook naar Nederland komt.

MAC Prep + Prime Fix+ in Rose, Lavender, Coconut, Cucumber & Yuzu - Fix+ is een heerlijke, hydraterende settingspray die je zowel over als onder je make-up kunt gebruiken, maar je kunt het ook prima als verfrissende spray gebruiken, ik ken ze niet allemaal (lavendel en roos wel) maar ben heel nieuwsgierig! Ze zijn nog niet in Nederland, maar komen vast!

Christian Louboutin Scarabee nail couleur collection - totaal niet nodig, maar gewoon zo cool om te hebben deze nagellakken van Christian Louboutin, ik ben benieuwd of ik ze volgende week in Parijs kan vinden?

Supergoop! Defense Refresh Setting Mist SPF 50 - Hoe geweldig is dit? Een verfrissende, matterende make-up setting spray met SPF 50....dat is toch het product dat we allemaal moeten hebben? Lastig te vinden in Europa, maar als ik in New York ben neem ik het zeker weten mee!

Smashbox Shapematters palette - een mooi, compleet palette voor ogen, gezicht en wenkbrauwen, ziet er goed uit! Ik weet niet of het naar Nederland komt? Smashbox wordt verkocht bij Douglas.

Guerlain Terracotta Face & Eyes palette - dit palette is in Nederland niet te koop, ik vond het bij Sephora in de USA, maar ik denk dat het waarschijnlijk ook wel op vliegveldshops te koop is. Daar zijn veel van dit soort palettes en leuke sets te koop, leuk om even te kijken voordat je gaat vliegen.

Lauren B Coral Canyon & Catalina Cruise EUR 18,00 via Net-a-porter - ik ben groot fan van de nagellakken van Lauren B., maar het merk was lastig te vinden. Nu heeft Net-a-porter het en dat betekent dat het veel makkelijker te bestellen is, wel met hoge verzendkosten trouwens! Ik hoorde ook dat Babassu Lauren B verkoopt, ze komen snel in hun online shop!

Bella Freud 1970 candle GBP 40,00 - als je in 1970 geboren bent moet je deze geurkaars eigenlijk wel hebben toch?

Creme de La Mer Beauty Toolbox by Aspinal of London - zo'n box zal best mooi staan in mijn badkamer, heb ik direct alles bij de hand! Beetje aan de prijs helaas, maar ik hou ervan!

Viseart Sultry Muse palette (bron foto's) - ik ben fan geworden van de Viseart palettes en nu ook nieuwsgierig naar de andere varianten, dit Sultry Muse palette is lekker zwoel en donker, met een mooie, fluwelige glans.

Viseart Paris Nude palette (bron foto) - dit palette is wat rustiger, maar zeker ook heel mooi, hier ben ik ook nieuwsgierig naar, misschien toch maar eens bestellen?

By Terry Terrybly Densiliss concealer - ik heb al een favoriete concealer, maar ik denk dat dit misschien ook wel een goede zal zijn, de foundation uit deze range is nl. ook geweldig! Misschien een keer bestellen?

Kusmi Tea BB Detox Iced Tea - één van mijn favoriete theetjes, de BB Detox thee van Kusmi Tea. Nu ook te koop bij Babassu, maar ik kwam ze pas ook tegen bij het Hanzehuis in Amsterdam (ook online), zo'n lekker frisse thee met grapefruit en maté.

AmorePacific Resort Collection Sun protection cushion SPF30+ - nadat ik kennis had gemaakt met de Cushion foundation van Lancome, ben ik eigenlijk wel om, dit is een fijne manier om foundation op te brengen. Hoe leuk is deze zonbeschermer die ook in een "cushion" zit! 

Philosophy No reason to hide dark circle transforming eye cream - in oogcremes ben ik altijd geinteresseerd, mijn donkere kringen kunnen altijd wel wat hulp gebruiken. Misschien is dit wel een fijne nieuwe oogcreme van Philosophy? Ik hoop maar dat er geen alcohol in zit!

Van mijn vorige wishlist heb ik toch weer wat producten gekocht of binnen gehad, het palette van By Terry bijvoorbeeld en de Eyes to Mesmerize van Charlotte Tilbury. En ik heb de Showel Oil van Jo Malone binnen, die is echt zalig! Gelukkig is de bodyscrub ook bijna te koop, die moet eigenlijk ook nog op deze nieuwe lijst komen te staan. Ik denk niet dat ik veel van de bovenstaande items ga kopen de komende weken, ik spaar al mijn "wishlists" even op tot september!

 

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top