Reviews

Debbie's favoriet - Biotherm BB Milk

Als ik een product binnen een maand opnieuw koop, dan wil dat zeker zeggen dat het product echt de moeite waard is! Zo'n product is de BB Milk van Biotherm, die ik inmiddels iedere dag gebruik om mooie, getinte benen en armen te krijgen, het is echt een heerlijk product! Vriendin Vivianne werkt tegenwoordig o.a. voor Biotherm en vertelde me dat ik het echt eens moest gaan proberen, ze had helemaal gelijk, en nu zeg ik dit ook tegen jullie : de BB Milk moet je gewoon eens gaan proberen!

Biotherm BB Milk EUR 25,00 (tube 150 ml) is een dunne, hydraterende bodylotion met frisse citrusgeur die door gekleurde pigmenten en glansdeeltjes de huid direct wat egaler maakt. Het is wel een echte bodylotion met extra's, het is geen lichaamsmake-up!

de BB Milk is verpakt in een tube met klik dop, persoonlijk vind ik een fles net iets handiger omdat ik sneller knoei met een tube, maar goed, dat is echt een kleinigheidje!

De BB Milk is een normale, vrij vloeibare bodylotion met een witte kleur, de pigmenten zitten verpakt in kleine bolletjes die openknappen als je de BB Milk gaat aanbrengen. De geur is fijn, het is een lichte citrusgeur die hetzelfde is als de bekende Lait Corporel, niet overheersend en lekker fris.

Zien jullie dat de BB Milk echt even anders is dan een "gewone" body lotion? Je ziet dat er kleur inzit na het wrijven, heel apart om te zien, wat zijn het toch grappige technieken! Deze techniek van de ingekapselde pigmenten vind je ook in de CC cream van Biotherm.

En zo ziet dat eruit op mijn arm, ik moet het hier nog verder uitsmeren, dat gaat net zo makkelijk als een andere/normale bodylotion trouwens. 

ingrediënten Biotherm BB Milk met minerale olie, glycerine, sheaboter, plantaardige oliën en natuurlijk pigmenten

voor de Biotherm BB Milk

na de Biotherm BB Milk - mijn huid krijgt niet direct een tintje, omdat mijn huid al best getint is. Maar ik vind wel dat mijn huid egaler lijkt en een mooie glans krijgt. 

Hou er wel rekening mee dat de BB Milk als hij niet opgedroogd is afgeeft aan kleding en handdoeken, er zitten toch gekleurde pigmenten in, dus dat is eigenlijk heel logisch. Breng de BB Milk dus aan voordat je je aankleed en laat het even intrekken/opdrogen. Dat gaat razendsnel, dus lang hoef je niet te wachten en daarna geeft de BB Milk helemaal niet meer af, ook niet op kleding.

 

Ik vind dit dus een ideaal product, zeker als je graag een licht tintje hebt zonder teveel gedoe en je ook je huid goed wilt verzorgen. Want dat doet de BB Milk zeker ook, hij hydrateert mijn huid prima, plakt niet en werkt de hele dag prima om mijn huid mooi te houden. De geur is neutraal en daardoor kun je deze BB Milk prima combineren met andere producten.

Zoals ik al vertelde is de BB Milk geen lichaamsmake-up, het zorgt ook niet voor dekking, maar geeft een subtiele glans, tintje en zorgt ervoor dat oneffenheden wat minder opvallen (roodheid zie je wat minder, zichtbare aderen vallen minder op en grauwe plekken zien er mooier uit). Je hoeft zeker niet bang te zijn voor water als je deze BB Milk gebruikt, je ziet echt geen vlekken of strepen ontstaan als je bv water spettert, die glijden gewoon van de huid af en de BB Milk blijft zitten. Natuurlijk zal de BB Milk wel langzaam van je huid spoelen als je bijvoorbeeld gaat zwemmen of douchen, maar door de subtiele kleur zul je daar amper iets van merken.

Je begrijpt het waarschijnlijk al, ik ben echt groot fan en zorg er zeker voor dat ik altijd een tube BB Milk in huis heb, het is gewoon een ideaal product voor me! Ik doe zelf ongeveer 1 maand met deze tube en ik gebruik de BB Milk bijna iedere dag wel op mijn armen, benen en voeten (het is maar net wat ik aanheb qua kleding). Probeer het echt eens uit, het is een superfijn product het hele jaar door!

 

De Biotherm BB Milk koop je voor EUR 25,00 bij alle bekende Biotherm verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas, ICI Paris XL en andere drogisterijen/parfumeriën. Doe je Vivianne de groetjes van me als je haar ziet bij een Biotherm counter? Is deze BB Milk iets voor jou?

Deel dit artikel
Back to top