Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 26 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

De kids gaan op pad voor een vaderdagscadeautje, Marco kreeg een mooie zonnebril, goed gekozen!

Wat een leuke samenwerking tussen Fusion Beauty & Leco, ze hebben samen een bronzer en nude/blanco lipgloss uitgebracht, ik zal ze binnenkort reviewen. Nu al te koop bij Douglas!

Asrael ging zaterdag mee wandelen, maar kwam niet terug, toen ben ik hem maar even gaan zoeken en kwam hem onderweg tegen. Na weer een wandeling was hij moe!

Eindelijk komt deze Olaz Regenerist borstel naar Nederland, hij is al gespot in de winkels. Je betaalt EUR 34,99 voor dit pakket, de borstel werkt op batterijen en is echt niet te vergelijken met borstels van Philips, Clarisonic of Clinique! Maar goed, het is dan ook wel een stuk goedkoper natuurlijk.

Salade met Mesclun sla, couscous, kikkererwten en falafel...lekker!

Nieuwe oortjes gekregen om te sporten, lekker kleurtje!

Mooi roze is altijd goed toch? Deze oudjes zijn pronkstukken in mijn MAC stash <3 

Ik heb weer een een paar dagen vastgelegd op snapchat, volg jij me al? Er kwamen fijne nieuwe producten binnen van Collistar, Clarins, Kenzo en Givenchy.

Even kijken bij Sem die aan het sporten was op de jaarlijkse sportdag, onderweg kwam ik deze zwanenfamilie tegen, ouders met 7 kinderen! Cute!

Deze week heb ik flink wat geshopt, het is tenslotte sale! Dit jasje van Goosecraft is leuk, zandkleurig suede met gaatjes en een panterprint binnenkant, helemaal mijn ding!

Gisteren ging ik naar Amsterdam en droeg ik MAC's Lady Danger!

Daar bezocht ik een presentatie van Clinique, er komt een uitbreiding van de Smart family aan, met als eerste een fijne oogcreme in een verpakking met een pompje!

Deze cheesecake rondjes had ik best allemaal willen opeten, die waren echt zalig!

Even bij Urban Outfitters kijken of ik nog wat voor Bo vind....en jawel hoor, ik nam drie croptops voor haar mee.

Natuurlijk moest ik ook even kijken bij de eerste Urban Decay shop-in-shop, dat zag er echt geweldig uit! Je vindt hem bij ICI Paris XL in de Kalverstraat in Amsterdam, Rotterdam en den Haag volgen in het najaar als het goed is. Online kun je de producten ook al bestellen bij ICI Paris XL.

Ik had niet zoveel tijd om rustig te kijken, want ik was op een missie....maar binnenkort neem ik er wel even tijd voor, alles ziet er te gek uit.

Aanrader om snel eens naartoe te gaan, er stonden ook twee aardige meiden bij de counter die iedereen goede adviezen geven, heel goed natuurlijk!

Daarna liep ik even door naar MAC aan de Heiligeweg waar ik wat skincare en lippotloden ophaalde en daar vlakbij is een Le Creuset winkel, wat mooi allemaal! Ik wil ook zo'n turquoise pan!

Mijn missie was een bezoekje aan Shoebaloo, ik wilde echt een paar nieuwe designerschoenen in de sale kopen....maar welke?

Deze Gianvito Rossi pumps met plastic zijkanten heb ik al een tijdje op het oog, ik heb ze gepast maar vond ze toch iets teveel voet laten zien....ik weet niet, toch niet helemaal mijn ding geloof ik. 

Maar dit <3 <3 <3.....dit zijn echt mijn schoenen, ze zitten zo fijn door het zachte leer en lopen zelfs fijn, amazing! Ze zijn van Guiseppe Zanotti en behoorlijk paars, ik hou ervan! Gelukkig heb ik pas een mooie Dior shawl gekregen in dezelfde kleur, nu alleen nog een tas.....

Het was druk in de winkel, dus moest ik even wachten op mijn linkerschoen en wat doen je dan? Selfies maken.....

Eenmaal thuis gekomen zag ik dat Eva Simmons "mijn" witte jasje aanhad, grappig! Toch geloof ik dat die van haar iets anders was, maar het idee was hetzelfde, misschien is die van haar wel van Tom Ford?

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top