Reviews

Mijn make-up musthaves van zomer 2015

De zomer is begonnen, het warme weer staat op het punt van beginnen en de schoolvakanties komen er ook aan...tijd om de balans op te maken : wat zijn mijn make-up musthaves van zomer 2015? Ik heb geweldig fijne producten ontdekt de afgelopen weken en maanden, een aantal ervan gebruik ik vrijwel dagelijks. Dit zijn de producten die echt de moeite waard zijn om naar te gaan kijken als je nog iets wilt kopen. Kijk je even mee naar mijn zomerse make-up musthaves?

Chanel CC Cream EUR 62,00 - Chanel had al een CC cream, maar daar ben ik nooit echt fan van geweest. Gelukkig hebben ze de formule vernieuwd en zijn er meerdere kleuren verkrijgbaar, inmiddels gebruik ik het heel vaak omdat de dekking goed is, de finish mooi en het mijn huid beschermt met SPF 50. Dat is toch geweldig voor de zomermaanden! Zeker een aanrader als je houdt van een goede dekking. Mijn review en meer informatie lees je in dit artikel.

Guerlain Terracotta Joli Teint EUR 49,00 - toen ik deze poedertjes reviewde was ik een beetje zoekende naar een goede manier om ze te gebruiken. Inmiddels weet ik het en gebruik ik de Brunettes Natural tint iedere dag! Het is mijn "to go" finishing powder die ik aanbreng als ik klaar ben met foundation/CC/BB cream, concealer en matterende poeder (plaatselijk). Deze poeder geeft een mooi, soft effect aan mijn huid, net als een Instagram filtertje zou doen, heel mooi maar onmogelijk om op de foto vast te leggen. Je moet het dus in het echt zien! En wat ook erg fijn is, de poeder ruikt zalig naar zonnige jasmijn, perfect voor de zomer. In dit artikel vind je foto's, swatches en mijn review.

MAC Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicates EUR 33,00 - Hou je van het shapen van je gezicht met een bronzer? Dan is dit een perfect product in een prachtige kleur! De poeder is bijna cremig, maar toch simpel aan te brengen met een kwast en de kleur is mooi en niet te rood. Het is een limited edition, dus niet meer over te koop, maar nog wel in de online shop van MAC, je vindt de swatches in dit artikel.

Benefit Roller Lash EUR 25,00 - mijn favoriete mascara van dit moment! Deze mascara zorgt er vooral voor dat mijn wimpers mooi gescheiden zijn en verlengt & krult ze ook nog eens perfect. Tegenwoordig combineer ik de mascara wel met een wat vollere mascara als laagje er overheen om mijn wimpers iets voller te maken (bijvoorbeeld de nieuwe Diorshow). Wat ik er ook erg fijn aan vind : hij is 's avonds goed te verwijderen, zonder boenen! Mijn review vind je in dit artikel.

L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim EUR 13,99 - eyeliner is onmisbaar en eerlijk gezegd gebruik ik de laatste maanden altijd een eyeliner stift, meestal die van Chanel maar ik wissel af met deze dunne, eyeliner van L'Oreal die eigenlijk net zo goed is (en veel goedkoper). Als je niet handig bent met eyeliners, dan moet je deze eens proberen, werkt zo handig en blijft heel goed zitten!

MAC lipstick Lady Danger EUR 19,00 & Pro Longwear lip pencil High Energy EUR 18,50 - ik vertelde jullie al eerder wat mijn favoriete MAC lipsticks zijn van dit moment, daar hoort Lady Danger zeker bij. De laatste twee weken draag ik die kleur bijna iedere dag, zo mooi vind  ik hem nu! Zeker in combinatie met de High Energy Pro Longwear Lip Pencil, die ik eronder draag om de lipstick nog langer mooi te houden. Ik vind Lady Danger voor mij de perfecte rode lipstick voor de zomer, juist door de combinatie met een vleugje oranje!

Lancôme Ombre Hypnose Stylo EUR 24,50 - als je op vakantie bent, waar het warm, vochtig en zonnig is (en je regelmatig het zwembad of de zee induikt) dan wil je make-up gebruiken die daar tegenkan. Deze oogschaduwsticks van Lancôme kunnen bijna overal tegen, ze blijven perfect, de hele dag zitten, ook onder water. Ideaal als je weinig tijd hebt en toch je ogen wat wilt accentueren, combineer met een waterproof mascara en je bent de hele dag klaar. Meer informatie en swatches vind je in dit artikel.

MAC Eye shadow X 15 Warm Neutral EUR 138,00 - in de zomermaanden wordt ik snel getinter, ook al smeer ik braaf SPF 30 of SPF 50 op mijn gezicht en blijf ik zoveel mogelijk uit de zon. Geeft niets natuurlijk, maar als ik bruiner ben, dan merk ik dat ik toch liever warmere tinten oogschaduw gebruik. De laatste weken gebruik ik daarom ook weer heel vaak dit geweldige palette, ondanks de hoge prijs is het zeker een aanrader en ik vind het zeker die prijs waard, het is ook zeer zuinig in gebruik. Twijfel je nog altijd over de aanschaf? Niet meer doen, het is geweldig en ik gebruik het nu al meer dan een jaar heel vaak! Meer informatie, review en swatches vind je in dit artikel.

Estée Lauder Bronze Goddess Shimmering Nudes eyeshadow palette EUR 56,00 - dit is ook een prachtig en handig oogschaduwpalette met warme, glanzende en matte tinten. De kleuren staan mooi bij mijn huidstint en oogkleur, zeker omdat ik nu wat getinter ben. Het is ook prachtig om dit palette te combineren met een felle lip, maar met een neutrale lipkleur met glans staat het ook prachtig. De verpakking is trouwens ook heel mooi, bekijk het maar even in dit artikel.

Estée Lauder Pure Color All-over illuminator EUR 37,00 - blushsticks vind je steeds vaker in de winkels en in de herfst verschijnen er nog veel meer, ze zijn zeker "in"! Op zich niet zo gek, want ze zijn makkelijk in gebruik, zet een stip of streep op je wangen en blend even met je vingers (of met een kwast), deze van Estée Lauder is een mooie, zonnige kleur roze/perzik en geeft een gezonde look. Hij blijft goed zitten en is natuurlijk ook nog eens makkelijk mee te nemen! Chanel heeft in hun Les Beiges collectie ook drie mooie blushsticks!

Alessandro Jungle Fever nagellak collectie EUR 5,95 per stuk (via Douglas) - geweldige nagellakjes die mij al heel veel complimentjes en vragen hebben opgeleverd, het lijkt wel of iedereen deze zomer op zoek is naar neon nagellakjes. Mocht jij ook op zoek zijn, deze moet je echt hebben! Meer informatie vind je in dit artikel.

 

Het is altijd een beetje gek, de zomer is nog meer net officieel begonnen en het echte zomerweer komt er ook pas deze week aan, toch kwam ik in de winkels de herfstmode alweer tegen. En ik heb natuurlijk alle informatie over de herfst make-up collecties ook alweer binnen, zo snel gaat dat! Die informatie mag ik nog niet met jullie delen, maar ik kan wel vertellen dat er prachtige dingen aankomen, vooral de warme, herfstige tinten zijn te gek. Maar....geniet eerst nog maar eens van de zomer, shop nog wat mooie spulletjes en gebruik ze vooral als je vakantie viert of een heerlijke zomer hebt in Nederland.

 

Wat is jouw beste aankoop geweest deze zomer op make-up gebied? 

Deel dit artikel
Back to top