Nieuws

Unboxing nieuwe beautyproducten juni 2015

Het is momenteel een super drukke periode in beautyland, er worden enorm veel nieuwe producten geïntroduceerd zo vlak voor de vakantie. Dat is allemaal heel leuk, maar er blijft zo maar weinig tijd over om producten te testen, sterker nog....soms heb ik niet eens tijd om de pakjes die binnenkomen open te maken. Vorige maand zag je meerdere "unboxing" video's, vandaag heb ik pas de eerste van de maand juni voor je, ik heb heel wat in te halen! Kijk je mee?

 

Voordat je begint met kijken een kleine waarschuwing, ik heb een nieuwe camera en ben nog wat aan het experimenteren, de belichting is dus iets aan de felle kant maar dat zal volgende keer zeker beter gaan. Waar ik wel heel blij mee ben is met de automatische inzoomfunctie, dat heeft mijn Canon DSLR camera niet. Vanaf nu dus ook close-ups van mooie beautyproducten in mijn video's.

De producten die je in de video ziet heb ik net binnen en dus nog niet echt getest, al heb ik soms wel een eerste indruk opgedaan door een korte test. De komende tijd zal ik (een deel van) de producten verder testen en wie weet zie je een aantal van deze producten nog terug in reviews of andere artikelen. 

 

 

Wil je meer weten over de producten die je ziet in deze video, laat het mij dan zeker even weten! Bedankt voor het kijken en als je geen video wilt missen, kun je je (gratis) abonneren op het YouTube kanaal van Beautyscene dat je hier vindt!

Deel dit artikel
Back to top