Blogs & Editorial

Photo diary van 2 juli 2015 - naar Dior in Parijs

Goedemorgen vanuit Parijs! Ik ben gisteren naar deze prachtige, maar momenteel bloedhete, stad vertrokken om een presentatie van Dior bij te wonen. Maar dat is niet alles, ik bezocht ook de beautywinkel van Dior aan de Saint-Honoré en natuurlijk de Dior boutique aan de Rue Montaigne. Je begrijpt dat ik enorm aan het genieten ben! Tijd voor een korte photo diary, want ik moet zo richting spa!

Op naar de Thalys, maar uiteraard even een stop bij Starbucks op Rotterdam CS! Ik moest trouwens rennen om de bus te halen en dat bij deze temperaturen....even chillen dus (zonder airco btw)

In de taxi in Parijs reden we langs de 150-jarige Printemps, dit mooie warenhuis staat morgen waarschijnlijk op de planning!

Ik logeer in het heerlijke Plaza Athenée hotel aan de Rue Montaigne, misschien kennen jullie het wel als het hotel waarin Carrie van Sex and the City logeert als ze naar Parijs gaat? Heerlijk!

Ik heb ook nog gevlogd, dus in de vlog laat ik je iets meer van het mooie hotel zien, het ruikt er ook zo lekker.

Het is prachtig weer, warm...dat wel, maar dat is in Nederland ook zo! Na aankomst gaan we richting Dior beauty boutique!

Daar krijg ik een touch up met de (bekende) Dior backstage pro producten, het Eye Reviver palette is toch wel echt een topper!

Na de touch-up is het tijd voor een meet up met 2 andere collega beauty editors en de lieve Jacqueline van Dior. Uiteraard met champagne....

De lunch was geweldig, ik had een Club Sandwich met krab....of kreeft? Ik ben het even kwijt!

Na de lunch door naar het House of Dior, waar een presentatie was voor een nieuw parfum. Dat komt pas in Oktober in de winkels en is behoorlijk innovatief (of toch juist niet?), maar in elk geval heel erg lekker.

Schattig hoekje om te werken toch? Je zou zoiets thuis moeten hebben als fotosetting...

Tijd om weer verder te gaan, terug naar het hotel om lekker even te relaxen, shoppen of werken!

Met een Dior boutique aan de overkant moet je natuurlijk even gaan winkelen....bij Baby Dior had ik niets te zoeken, maar het is wel lief allemaal.

Nee, ik ging zonnebrillen passen, dit is de So Real...wat vinden jullie ervan?

Het werd uiteindelijk iets anders!

Chanel gaat voor de Tiroler look dit najaar, je moet er van houden!

Terug naar het hotel om om te kleden voor het diner

Dior <3

Dineren deden we bij L'Avenue, waar dit voorgerecht echt te heerlijk was : avocado met tonijntartaar en wasabi....mag ik dit iedere dag?

En daarna dan deze biefstuk op Thaise wijze met een zalig, zoetzuur pittig sausje, dat moet ik echt ook eens maken

Het nagerecht deelden we, de aarbeien en frambozen waren zo lekker...maar de Cheesecake ook!

Een gezellige boel want er schoven nog 2 beauty editors aan plus de PR dame van Givenchy, zij waren toevallig ook in Parijs, het werd nog drukker op het terras!

L'Avenue is zeker een hotspot en het eten is er heerlijk, we gingen er om 12 uur weg....haha!

 

Nu ga ik snel ontbijten en daarna door naar de spa, hier in het hotel. Natuurlijk vertel ik jullie er alles over!

Deel dit artikel
Back to top