Blogs & Editorial

Photo diary van 3 juli 2015 - Hittegolf in Parijs

Mijn tripje naar Parijs is weer voorbij! Jammer, het is altijd veel te kort omdat er zoveel te zien en te doen is in die prachtige stad. Toch heb ik gisteren wel goed benut, met als eerste een heerlijk ontbijt in het Plaza Athenée hotel, een bezoekje aan het Dior Institute en uiteraard ben ik nog wat gaan winkelen. Kijk je even mee naar de foto's van mijn photo diary van 3 juli 2015 : een hittegolf in Parijs!

Hittegolf of niet, ik sliep als een roos in de hotelkamer met de airco voluit, wat een luxe! En bij het wakker worden deed ik de balkondeuren open en zag ik dit heerlijke plaatje....geweldig toch?

Van tijd tot tijd komt er een grote duif langslopen over de rand, je hoort zijn pootjes tikken en hem (of haar) zachte koeren...ik hou van duiven! Ze hebben daar ook fijne plekjes onder de planten....niet gek om daar te "wonen".

Dit cakeje stond op mijn hotelkamer, maar ik had het niet geproefd de dag ervoor. Dat is natuurlijk ook zonde, dus sneed ik een stukje af...een zalige, zachte cake met fijne vruchtjes! Nu heb ik spijt dat ik hem niet mee naar huis heb genomen, maar ja....dat doe ik dan toch niet!

Het ontbijt in het restaurant is heerlijk, je krijgt een grote schaal broodjes op tafel en kun daarnaast allerlei gerechten bestellen, gevarieerd van eitjes tot vruchten en kwark.

Tja, eggs benedict natuurlijk met gerookte zalm en truffel....wat heerlijk!

Na het ontbijt werd ik verwacht in het Dior Institute, onder het hotel, het is er (uiteraard) prachtig! Ik kreeg een Capture total beauty behandeling, binnenkort zal ik er iets uitgebreider over vertellen, het was heerlijk!

Na afloop van de treatment gebruikte de lieve dame deze Dior Capture & One Essential producten om mijn huid te verzorgen, heel fijn dat ze de City Defense met SPF 50 ook opbracht, dat was zeker nodig op zo'n dag als gisteren.

Na afloop van de treatment nog even ontspannen met een theetje in de spa, maar we wilden ook nog wel graag even de stad in...toch maar snel omkleden dus!

Want ik had mijn hakken nog aan, leuk natuurlijk maar niet te doen in dat warme weer en met de afstand die we wilden lopen! (uiteindelijk werd het 8 kilometer in 3 uur)

Het is werkelijk een droom om hier te logeren, de Plaza Athenée is echt een op en top luxe hotel. Alles klopt en het personeel is heel vriendelijk, maar natuurlijk ziet het er ook prachtig uit zowel binnen als buiten.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig foto's heb gemaakt, het was gewoon afzien tijdens het wandelen en winkelen, zo warm! Om af en toe af te koelen gingen we heel wat winkels binnen, zoals deze te schattige Moschino boutique. Hoe grappig is die tas  met "This is nog a Moschino t-shirt?". Ik zou het zelf niet kopen, maar wel als ik 20 jaar jonger was geweest, leuk!

Gelukkig hebben we nog wel tijd gemaakt om te lunchen, heerlijk bij LaDurée...dit zijn drie verschillende Croque Monsieur rolletjes, vooral die met truffel was lekker (zien jullie een patroon? Truffel is mijn nieuwe favoriet!)

En ja, ook het Isphahan gebakje van LaDurée konden we niet weerstaan, dat is zo lekker! Niet te zwaar, maar juist licht door de lychee en framboosjes...een aanrader!

Parijs!

Grappig, er is ook een Maille winkel, bekend van de mosterd en de augurkjes, lekker!

De laatste uren in Parijs waren een tikje hectisch, we zijn nog naar Printemps gewandeld, met een tussenstop bij Burberry, Kenzo en Sephora. Daarna moesten we enorm haasten om terug naar het hotel te gaan en naar Gare du Nord, het was ook zo druk in het verkeer! Anyway....we kwamen 5 minuten voor de trein vertrok aan op het station en hebben het gehaald. Om half acht stond ik weer op Zuidplein om mijn bus te pakken naar huis, bepakt en bezakt!

Natuurlijk heb ik nog wat macarons voor Sem meegenomen! Gek genoeg waren ze niet gesmolten in de 40 graden die het was in Parijs!

Oh ja, ik kocht ook nog wat Tom Ford beauties <3 en Asrael besloot zich even te gaan wassen bij het zien van zoveel moois....

 

Weinig foto's dit keer, maar zoals ik al vertelde was het warm, hectisch en druk! Maar ik heb wel enorm genoten van mijn tripje naar Parijs, ik heb zelf nog een paar mooie schoenen gekocht! Binnenkort vertel ik jullie meer over mijn bezoekje aan de Dior beauty boutique en het Dior Institute!

Deel dit artikel
Back to top