Nieuws

Guerlain Bloom of Rose herfst make-up collectie 2015

Juli is op make-up gebied nog een echte zomermaand, maar in augustus komen de eerste herfst make-up collecties er al aan. Dat vind ik best vroeg, maar het is nog altijd beter als de timing van de winkels in de USA, daar zijn bijna alle herfstcollecties nu zelfs al te koop. Guerlain brengt hun herfstcollectie, Bloom of Rose, ook in augustus uit. In de collectie introduceren ze de nieuwe Kisskiss Roselip hydrating & plumping tinted lip balm, een lipbalm die je direct een "bitten lip" effect geeft. Kijk vooral even mee!

De nieuwe Kisskiss Roselip hydrating & plumping tinted lip balms geven je lippen een subtiele kleur en maken ze mooi glad en ook volller. Ze bevatten een cocktail van diverse oliën (o.a. jojoba en rozen), rozenextract en hyaluronzuur, perfect te gebruiken als basis (er is een kleurloze versie) maar ook fijn om de hele dag te dragen voor een subtiele look.

Rose aux joues, de nieuwe blushes van Guerlain bevatten allemaal de "Pink Booster" kleurstoffen, waardoor de natuurlijke roze kleur van de wangen wordt versterkt en je een natuurlijke uitstraling krijgt.

Muze Natalia Vodianova ziet er weer prachtig en elegant uit op de promotiefoto, wat een prachtige kleur heeft ze op haar lippen!

 

Écrin 6 couleurs Beaugrenelle EUR 81,70

Écrin 4 couleurs 19 Les Cendrés EUR 56,90

Rose aux Joues EUR 46,50

01 Morning Rose

03 Peach Party

06 Pink me up

 

Kisskiss Roselip EUR 37,25

R329 Crazy Bouquet & R346 Peach Party

R371 Morning Rose & R372 Chic Pink

R373 Pink me up & R374 Wonder Violette

 

KissKiss EUR 37,25

345 Orange Fizz & 370 Lady Pink

 

Le Stylo lèvres 46 Orange Hibiscus EUR 26,40

Gloss d'enfer EUR 30,50

442 Nahéma Smack

472 Candy Hop

 

Naillift La Base EUR 24,80 (limited edition)

De Kisskiss Roselift lipbalms lijken me heerlijk, ik ga die zeker eens goed testen de komende tijd. Maar ik ben ook benieuwd naar de Naillift La Base, Guerlain omschrijft het als een briljante basislak die de nagels direct een mooi effect geeft maar ook versterkende ingrediënten bevat. Des te vaker je de Nailift La Base gebruikt, des te sterker worden je nagels, dat is toch wel heel fijn!

 

De Guerlain Rose in Bloom collectie zal vanaf 3 augustus 2015 te vinden zijn bij de bekende Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL. Ik vind het een fijne collectie, die niet heel "herfstig" overkomt, een perfecte tussencollectie wat mij betreft! Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe Kisskiss Roselift lip balms?

Deel dit artikel
Back to top