Nieuws

Vlog #6 Met Dior naar Parijs - bezoekje aan de Dior Beauty Boutique

Twee weken geleden ging ik met Dior mee naar Parijs om een presentatie bij te wonen van een nieuw parfum, maar ik bracht ook een bezoekje aan de Dior Beauty boutique en het Dior Institute in het Plaza Athenée hotel. Heerlijke, maar warme dagen in Parijs dus, vandaag neem ik je nog even mee op dat reisje in mijn vlog. En omdat ik weinig heb gefilmd van het shoppen in Parijs, heb ik er ook nog een korte shoplog achteraan gefilmd....kijk je mee?

Binnenkort zal ik jullie ook iets meer vertellen over de Dior Beauty Boutique, inclusief informatie over de exclusieve geuren van Dior en natuurlijk komt er ook nog een artikel over mijn behandeling bij het Dior Institute. Mocht je niet meer kunnen wachten, dan kun je voor meer informatie over de Dior Spa terecht op de website van het Hotel Plaza Athenee in Parijs die je hier vindt. Ben je in Parijs of ga je er deze zomer naar toe? Ga dan zeker even langs bij de Dior Beauty Boutique die je vindt aan de 368 rue Saint-Honoré, Paris, France (en ga daarna een stukje verderop een taartje eten bij La Durée).

 

Wil je de vlogs niet missen? Dan kun je het beste je abonneren op mijn Youtube kanaal, dat kost niets hoor, maar dan kun je wel een mailtje krijgen als ik iets heb geplaatst. En ik zou het heel leuk vinden als jullie willen laten weten wat je zou willen zien in de vlogs, dan hou ik er graag rekening mee!

Deel dit artikel
Back to top