Reviews

Mijn beauty favorieten van juni 2015

Na de warme weken van de afgelopen tijd heb ik best wat nieuwe favorieten gekregen, jullie vast ook wel! Ik heb een fijne nieuwe deodorant ontdekt (en dat is voor mij heel wat), merkte dat een goede setting spray echt wel helpt tijdens een hittegolf en heb eindelijk gevonden hoe ik de Terracotta Joli Teint poeders van Guerlain perfect kan gebruiken. Kortom....het is tijd voor een overzicht van mijn beauty favorieten van de afgelopen maand, juni 2015, kijk je gezellig mee?

Mijn beauty favorieten van juni 2015

Dermolin anti-transpirant spray is mijn nieuwe ontdekking! Ik ben nogal kieskeurig wat betreft deodorants en hou vooral niet van te sterk ruikende deo's. Maar ja, met dit warme weer kan zelfs ik wel een deodorant gebruiken (al zweet ik maar heel weinig) en dus pakte ik deze van Dermolin van mijn zolder. Het is een geurloze, vrij droge spray die ieder druppeltje zweet echt tegenhoudt en de hele dag zorgt voor droge oksels, niet plakt en ook niet vlekt. Kortom, de ideale deodorant voor mij en ook nog eens goed betaalbaar. Tip : gebruik deze deo ook eens aan de achterkant van je nek als je lang haar hebt, werkt ook heel goed!

 

De By Terry eye base ben ik sinds een paar weken aan het testen en is erg fijn, de dunne basis is makkelijk te verdelen over de huid boven (en rond) mijn ogen, neutraliseert de huid direct iets maar heeft geen kleur. Iedere oogschaduw of eyeliner die ik er overheen aanbreng blijft de hele dag perfect zitten, het is dus een prima oogschaduwbasis. De verpakking is ook fijn, na een paar weken komt de basis nog steeds helemaal vloeibaar door de dunne opening. By Terry is helaas niet overal makkelijk verkrijgbaar, maar als je het tegenkomt (of opzoekt bij Babassu) dan is het zeker een aanrader!

 

De nieuwe Collistar Bagno Doccia dei Sogni bath & showergel is heerlijk door de ontspannende geur van Toscaanse citroen en meidoorn, gecombineerd met essentiële oliën die de huid lekker zacht maken. Ik douch 's avonds en dat maakt deze showergel de ideale voor warme zomeravonden, er is ook een heel fijne bodyspray in dezelfde geur!

Gek genoeg had ik de Urban Decay All Nighter make-up setting spray (travel size EUR 12,40) nog niet eerder gebruikt en ik kan je eerlijk zeggen dat ik echt iets gemist heb! Deze frisse spray zorgt er echt voor dat make-up op zijn plaats blijft en dat je niet (!!) gaat glimmen, zelfs niet tijdens een hittegolf. Dat is natuurlijk heel erg fijn en inmiddels is deze onmisbaar in mijn stash. Ik gebruik deze niet iedere dag, maar wel op dagen die warmer zijn dan 30 graden of als ik een avondje weg ga (zoals gisteren naar North Sea Jazz). Werkt perfect!

 

Over de Christophe Robin Brightening hair finish lotion heb ik al een heel artikel geschreven, maar deze hoort zeker thuis is mijn favorieten van de afgelopen maand. De frisse lotion is heerlijk om zweterig haar op te frissen maar is ook fijn als body spray op avonden als je in een tuin vol muggen zit. Die houden nl. absoluut niet van de geur van azijn en citroen, dus dat is fijn, het helpt ook om van de jeuk af te komen trouwens....ik ben er echt blij mee!

 

Dit flesje Collistar Collagen + Hyaluronic Acid Bust is al bijna leeg, ik gebruik het iedere avond op en rond mijn borsten en vind de huid vooral mooier, gladder en steviger ogen. Als je (net als ik) toch langzaam wat ouder wordt kun je merken dat de huid van je decolleté slapper wordt en als je dat niet wilt is het vooral belangrijk om de huid ook extra goed te verzorgen met goede cremes of serums zoals deze. En natuurlijk smeer je dit deel van je lijf ook goed in met een beschermend product tegen de zon!

 

Ik gebruik deze La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal eye cream al behoorlijk lang, iedere dag en nacht, en ik ben nog niet eens halverwege het (dure) potje. Deze oogcreme zit vol oliën en hyaluronzuur, maar ook verschillende plantenextracten die de huid rond de ogen oplichten en verfrissen. Na een paar weken gebruik merk ik echt wel verschil, mijn huid ziet er veel gladder uit, voller en minder "craquelé". Groot voordeel van deze rijke creme is dat deze perfect samengaat met make-up (concealer & oogmake-up) zodat ik deze overdag ook probleemloos kan gebruiken, dat is niet altijd het geval bij rijke oogcremes. Ondank de prijs is dit echt een aanrader als je naar een goede oogcreme op zoek bent, vraag anders eens om een sample!

 

Deze Kevin Murphy Fresh Hair droogshampoo kende ik al van mijn kapster (die werkt ook met Kevin Murphy producten) en aangezien mijn bussen Batiste leeg waren kocht ik deze eens. De droogshampoo is minder uitdrogende dan die van Batiste (zeker op langere termijn is dat niet altijd fijn) en zorgt toch voor een lekker, natuurlijk volume. Zoals alle producten van Kevin Murphy is deze droogshampoo ook behoorlijk natuurlijk, dat is op langere termijn toch net wat beter voor je haar!

In de zomer hou ik van frisse citrusachtige geuren maar ook van licht poederige varianten met veel iris en musk, dat is iets minder opvallend en toch ook weer passend bij zomers, warm weer. Deze prachtige flacon bevat de L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc eau de toilette die twee soorten iris combineert met citrusnoten, ylang-ylang, musk en ceder. Ik hou vooral van de blauwe iris, die geeft altijd een prachtig poedereffect aan een geur en daar blijf je echt aan snuffelen! Natuurlijk heeft ook deze L'Occitane geur weer een echt "Provencaals" effect, als je graag op vakantie gaat in de Provence zal deze geur je daar vast aan doen denken.

 

Ik vertelde het hierboven al even, ik was eerst best even op zoek naar hoe ik de Guerlain Terracotta Joli Teint poeders het beste kon gebruiken. Nu weet ik het en gebruik ik ze iedere dag! Op warme dagen gebruik ik liever niet teveel foundation, maar ik wil wel graag mijn huid wat egaliseren. Momenteel gebruik ik daarom graag een druppel van de NARS All day luminous foundation om mijn pigmentvlekken wat te bedekken, ik breng het vanuit het midden van mijn gezicht aan richting buitenkant en werk dat goed uit. Daarna gaat er wat concealer op mijn donkere kringen en vervolgens pak ik een grote poederkwast van Lancome en breng daarmee de Joli Teint poeder over mijn hele gezicht aan. Dat geeft zo'n mooi effect, het is een subtiel poederlaagje met een natuurlijk, licht matterend effect, het ziet er niet opgemaakt uit maar gewoon mooi. De geur van deze poeders is ook zo fijn! Kortom, nu ik weet hoe ik ze moet gebruiken zijn ze onmisbaar, probeer het eens!

Maar dat zijn zeker niet al mijn (nieuwe) favorieten, zo ben ik sinds een paar weken ook deze Dior One Essential City Defense SPF 50 aan het gebruiken. Dit is een dunne fluide die heel goed beschermt tegen de zon en tegen vervuiling in de stad, door de textuur is deze eventueel ook aan te brengen over make-up heen. In tegenstelling tot andere soortgelijke producten heeft deze een behoorlijk matte finish (heel fijn natuurlijk).

 

Tijdens warme dagen hou ik mijn make-up liefst wel simpel, maar een bronzer zoals deze Sisley Phyto-Touch Illusion d'été ontbreekt niet, net zoals de Love Lust blush van Tom Ford (al heel lang mijn favoriet!). En op dagen dat ik geen felle lipkleur draag kies ik graag voor een niet plakkende lipgloss die mijn lippen wat voller maakt zoals deze Dior Lip Maximizer. Op mijn nagels draag ik eigenlijk alleen maar felle, neonkleurtjes, maar dan wel over de Lauren B Nail Perfector en onder de Gel like topcoat,. De Nail Perfector is natuurlijk ook prima om zo te dragen voor extra mooie, natuurlijke nagels.

 

Last but not least, zomers gebruik ik graag één van de geuren uit de Tom Ford Neroli Portofino lijn, sowieso als eau de parfum, maar wat is er nu fijner dat je helemaal te hullen in deze geur? Ik zet de bus met body spray graag in de koelkast om hem vervolgens over heel mijn lijf heen te sprayen....kun je je voorstellen hoe zomers ik me dan voel? Wat waren jouw favorieten de afgelopen weken?

Deel dit artikel
Back to top