Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 28 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Vorige week las ik ergens in een krant een recept voor een Turkse Broodtaart en natuurlijk heb ik die direct gemaakt, zeker een aanrader! Beleg een Turks brood met truffelmayonaise (zo lekker) met rosbief, rucola met truffelolie, gedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas. Snijd in punten en eet lekker op, ideaal ook voor een picknick ofzo! Ik las het recept in de trein en weet niet welke krant het was...credit gaan dus naar de schrijver van het recept!

Lekker!

Lekker ijsje halen met Sem bij Talamini in Zwijndrecht <3

Katten zijn altijd relaxed, maar Asrael spant de kroon, die maakt zich werkelijk nergens druk om!

Stom! Mijn Kenwood keukenmachine wil opeens niet meer starten....nu moest ik het beslag voor de madeleines met de hand kloppen, gelukkig ging dat ook prima.

Wat een mooie Guerlain collectie komt er in augustus aan!

Leuk zo'n foto van groep 8, het is nu echt voorbij! 

Dat is natuurlijk helemaal waar, maar ja...dat realiseer je je te vaak achteraf pas!

Interessante nieuwe huidverzorgingslijn van The Body Shop : Oils of life, komt in september uit.

Gisteren was ik samen met Bo bij North Sea Jazz en we begonnen ons bezoekje met een saté kambing <3

Dit dus, saté van geitenvlees met hete ketjapsaus, lontong en gadogado, heel erg lekker.

We liepen de Maas zaal binnen konden bijna vooraan staan bij het optreden van Lady Gaga en Tony Bennett, ook weleens leuk! Nog even wachten dus...

Lady Gaga kan behoorlijk goed zingen, maar je moet natuurlijk wel van dit soort muziek houden, het is allemaal nogal rustig en braafjes. Gelukkig kleedde ze zich wel bij ieder nummer om, waaronder een paar keer in compleet doorschijnende outfits....niet saai dus!

Dit rode ensemble bijvoorbeeld, haha...het maakte het optreden wel lekker losjes en we hebben alles heel goed kunnen zien, leuk!

Na het optreden van Lady Gaga door naar Mary J. Blige die ook te gek was! Bo en ik klommen ook nog even naar de Rooftop party, heerlijke jaren 80-90 R&B met een drankje!

En ik kocht een nieuwe hoed!

Vandaag zijn we lekker rustig thuis en Emo is ook weer bijna helemaal de oude! Hij drinkt goed en eet normaal, hij is weer opgewekt en levendig, gelukkig maar.

is het al kerst? Dan komt dit Hourglass Ambient Lighting blush, bronzer & powder palette uit....het staat op mijn wishlist!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top