Fashion

Win een Pandora Essence armband!

Staan jullie 's ochtends ook weleens te twijfelen welk sieraad het mooiste past bij je outfit? Ga je voor iets stoers of juist iets meer romantisch? Misschien is de oplossing om een sieraad te kiezen dat past bij je persoonlijkheid? De Essence collectie van Pandora is daar een prima voorbeeld van, mooie zilveren armbanden met charms die een betekenis hebben! Hoe leuk is dat en wat nog leuker is : ik mag een Pandora armband met Essence charm weggeven, doe je mee met de winactie?

Ik draag eigenlijk dagelijks mijn twee Pandora armbanden met de Courage en Confidence Charm, ik kies dus zeker voor stoer. De vraag is nu alleen : doe ik dat omdat ik stoer en zelfverzekerd ben of juist omdat ik wel wat extra's kan gebruiken?

 

Wat ik zo fijn vind aan de Pandora Essence Charms is dat ze goed blijven zitten en je ze toch kunt verschuiven als je dat wilt, je kunt dus ook meerdere Charms aan één armband dragen. Natuurlijk kun je kiezen voor een Essence Charm met een bijzondere betekenis, maar je kunt ook puur op het uiterlijk afgaan. Zo heb ik de Happines en Peace charms nog wel op mijn wensenlijstje staan, je vindt alle Essence Charms in de webshop van Pandora

Bij deze winactie kun je het volgende winnen: een Pandora armband (t.w.v EUR 55) + één charm (bedel) uit de Essence collectie. Daarbij kun je zelf kiezen uit de volgende charms: Freedom, Friendship, Wellness, Curiousity, Spirituality, Happiness, Affection en Health. Je kunt met de handige Pandora Essence Bracelet Builder, die je hier vindt, zien hoe de armband eruit ziet met de verschillende charms. 

 

Doe mee met de winactie door de volgende vraag te beantwoorden, de winactie loopt t/m 31 juli 2015. Veel succes!

Deel dit artikel
Back to top