Nieuws

MAC Cremesheen Pearl collectie NL release 15 augustus 2015

Denk je misschien dat glanzende lipsticks helemaal uit zijn? Dan heb je het helemaal mis, het aankomende seizoen zien we juist weer veel glanzende lipsticks terugkomen. Metallics en parelmoer, het komt er allemaal weer aan en eerlijk gezegd vind ik dat ook wel weer fijn als afwisseling. MAC brengt een update van hun Cremesheen assortiment, de lipsticks en glosses met de fijne, cremige finish en mooie dekkingen krijgen fijne kleuren erbij! De Cremesheen Pearl collectie is alweer over twee weken verkrijgbaar, pak de wensenlijst er maar vast bij!

Cremesheen Pearl, de glanzende twist op de MAC klassieker, is terug met een briljante knal! Cremesheen Lipstick en Cremesheen Glass, beide verrijkt met parelmoeren pigmenten, zijn terug in 15, op Azië geïnspireerde kleuren. Prominent roze, stralend rood en moderne koraal glanzend opvallend bij alle huidstinten met een finish die de lippen laat stralen. De probleemloze dekking gecombineerd met de cremige gloss zorgen ervoor dat deze opvallende update van het assortiment is als de nieuwe yin en yang voor je lippen! 

CREMESHEEN LIPSTICK EUR 19,50

Nippon - creamy mid-tone coral pink / Koi Coral - pale peachy nude

Star Magnolia - bright carnation pink / Little Buddha - bright peachy pink

Pickled Plum - bright blue-pink / Tokyo Tizzy - bright yellow-orange

Obi Orange - intense clean reddish orange / Pretty Boy - intense pink coral

Dozen Carnations - intense warm tomato red / Sweet Sakura - true red with soft gold pearl

 

CREMESHEEN GLASS EUR 21,00

Pagoda - frosted cool pink 

Double Happiness - frosted light nude

Floating Lotus - frosted soft rose

Richer, Lusher - peach coral

Partial to Pink - light creamy yellow-pink with light gold pearl 

 

Ik vind de cremesheen formule zeker een van de fijnste van MAC, ook al hou ik ook zeker van de matte varianten. Maar soms wil je gewoon iets meer glans en comfort combineren met een goede dekking! Daar zorgen de cremesheen lipsticks zeker voor, MAC heeft er behoorlijk wat in het vaste assortiment  (Creme d'nude, Ravishing en Brave Red zijn een paar van mijn favorieten) en nu komen er dus (tijdelijk) wat fijne kleuren bij.

 

De MAC Cremesheen Pearl collectie zal vanaf 30 juli 2015 online te bestellen zijn via de webshop van MAC, vanaf 15 augustus 2015 is de collectie ook te vinden bij de andere verkooppunten van MAC (data altijd onder voorbehoud! Er verandert nog weleens iets). Deze collectie is zover ik weet een limited edition en de kleuren zullen dus weer verdwijnen (als dat anders is, zal ik het zeker even vermelden).

 

Welke kleuren gaan op jouw wensenlijstje? Ik vind Pretty Boy, Dozen Carnations, Obi Orange en Sweet Sakura wel erg mooi!

Deel dit artikel
Back to top