Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van juli 2015

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

Laura Mercier Candleglow Luminizing palette $ 58.00 - nu strobing & highlighting weer helemaal terug zijn van weggeweest is zo'n mooi palette van Laura Mercier heel fijn! Wist je trouwens dat er twee hele mooie Laura Mercier counters zijn in De Bijenkorf Rotterdam en Den Haag?

Blotterazzi by Beautyblender $20,00 - iedereen kent de Beautyblender wel, nu is er ook platte variant die je kunt gebruiken om het teveel aan glans van de huid te deppen. Eigenlijk is dat een geweldig idee, zeker als je ze daarna gewoon kunt wassen en opnieuw gebruiken. Dat moet ik testen!

nieuwe Liquid Lipsticks van Anastasia Beverly Hills $ 20,00 - het blijft jammer dat we in Nederland nog steeds moeten wachten op de Liquid Lipsticks van Anastasia, maar ik heb wel begrepen dat ze dit najaar/deze winter ook in Nederland verkocht zullen worden. Hopelijk komen deze nieuwe kleuren dan ook meteen mee!

St. Tropez In shower gradual tan $ 25,00 - dit lijkt me heel interessant, als het werkt, een douchgel die ook een zelfbruiner is en zorgt voor een geleidelijk tintje. Hoe handig zou het zijn als het werkt?

Bobbi Brown Secret to standout eyes $ 85,00 - wat een mooi setje van Bobbi Brown, ik denk niet dat het naar Nederland komt, maar mocht je bij Nordstrom zijn deze zomer (groot warenhuis in de USA) zou ik er zeker even naar kijken.

Philosphy Purity made simple duo $ 53,00 - jullie weten dat ik fan ben van deze Purity, zo'n grote fles komt dus echt wel van pas! Jammer dat deze niet in Nederland te koop is....

NARS Tribulation blush - deze nieuwe blush van NARS voor herfst 2015 ziet er fijn uit, daar wil ik swatches van zien en wie weet bestel ik hem dan wel!

Tom Ford Runway Color AW 2015 $ 42,00 - als echte Tom Ford fan wil ik vooral de limited editions graag hebben, deze cream color werd gebruikt in de make-up voor de herfst/winter collectie van Tom Ford. Deze warme, "kruidige" kleuren zien we weer heel veel dit aankomende seizoen!

Tom Ford eye color quad Nude Dip $ 79,00 - volgens mij heeft dit palette al veel vaker op mijn wishlist gestaan, maar ik heb het nog steeds niet omdat het telkens uitverkocht was...nu komt het er echt, op de shoplist voor New York!

Tom Ford Skin Illuminating powder duo $ 80,00 - interessant nieuw duo, dat mij een beetje doet denken aan de Stroke blush van vorige herfst, die was ook zo mooi en vooral heel fijn in gebruik.

MAC X Nordstrom's Finest eyeshadow palette $ 85,00 - ieder jaar heeft Nordstrom speciale beautyweken met veel bijzondere producten, zoals dit mooie palette van MAC. De kleuren zijn volgens mij niet nieuw (misschien een paar, ik moet het nog uitzoeken), maar het lijkt wel een prima deal. Sommige van de producten uit het Nordstrom assortiment komen ook naar De Bijenkorf....zullen we duimen dat deze er ook bij zit? Ik denk het echter niet....en helaas is er geen Nordstrom in New York!

Hourglass Ambient Light blush, bronzer & powder palette - hier moeten we nog heel lang op wachten, het is een speciaal palette voor de feestdagen dat gespot is op de kerstpresentatie van de Engelse winkel Space NK. Meer informatie is nog niet beschikbaar, het zal waarschijnlijk tot oktober/november duren eer het te koop is...maar het is wel beeldschoon!

 

Van mijn vorige wishlist heb ik de mooie Restless lipstick natuurlijk al binnen, die heb je misschien wel gezien? De rest van de producten heb ik nog niet gekocht maar een aantal ervan staan al op mijn "in New York te shoppen" lijstje, net zoals een heleboel van de producten hierboven. En zoals je ziet staat daar ook nogal wat producten op die pas rond de feestdagen uitkomen, daar moet ik nog heel wat geduld voor hebben!

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top