Blogs & Editorial

Photo diary van 30 juli 2015 - lunch met De Bijenkorf

In juli en augustus is het relatief rustig qua beautynieuwtjes, maar toch blijven er altijd persberichten, pakketjes en uitnodigingen binnenkomen bij mij. Heerlijk natuurlijk, ik hou ervan en ondanks dat ik probeer een beetje vakantie te vieren met de kids, werk ik ook gewoon door. Gisteren combineerde ik het één met het ander en gingen we richting Amsterdam, het Rijksmuseum stond op de planning. Maar ik heb er niet veel van gezien, ik ging lunchen met de Bijenkorf! Kijk je mee naar mijn photo diary van 30 juli 2015?

Goedemorgen! Op tijd opstaan en make-uppen, we gaan om 10 uur richting Amsterdam! Naast Sem gaat mijn moeder ook mee, zij gaat samen met Sem naar het Rijksmuseum terwijl ik een paar afspraken heb, ik rij toch naar Amsterdam! Vandaag kies ik een combinatie uit het Gravitas palette van MAC uit de Brooke Shields collectie.

Die combineer ik met NARS Lovejoy blush en Albatross Highlighter, wat een prachtige combinatie is dat toch!

Strobing!

Even van de voorkant en inmiddels met een andere top, nu nog even verzinnen welke lipstick het gaat worden vandaag?

Eerst nog even snel naar de bakker voor vers zuurdesembrood, bolussen en spelteierkoeken, lekker!

Het is Flame van Tom Ford geworden en ja, ik heb weer een nieuwe hoed! Het is een beetje regenachtig, dus voor de zekerheid neem ik hem maar mee...

OK....Sem wil blijkbaar niet gestoord worden achterin? Ook goed! 

In Amsterdam scheen de zon nog toen we op het Museumplein aankwamen en het was er best rustig. Meestal is het daar zo extreem druk met toeristen maar vandaag viel dat mee.

Er was een tentoonstelling/galerie op het plein met werken van kunstenaars die geinspireerd zijn door Vincent van Gogh en daar stonden zulke prachtige bloemen in!

Natuurlijk mogen de zonnebloemen niet ontbreken....

Tegen 12 uur krijg je dan honger...toch Sem? Een lekkere hotdog voordat je het museum ingaat is dan de oplossing! Ik skipte het even, mijn lunch ging daarna van start.

Net buiten het Rijksmuseum ligt RIJKS, een super sfeervol en goed restaurant waar je de hele dag terecht kan, er is ook een terras bij. 

Jammer genoeg regende het net weer even, maar het is wel een toffe locatie om wat te eten, aanrader!

Wat had ik vandaag aan? Leren broek van DNA, schoenen van Valentino, blazer en top van Zara en tas van Chloé

Zo'n open keuken is altijd leuk, we stonden tijdens de borrel te bekijken hoe de koks het eten klaarmaakte...zullen ze dat niet vervelend vinden, vroeg ik me af?

De tafels stonden al klaar en mijn kaartje stond op de tafel waar ik samen met Sabrina (van Afterdrk), Josselin (van Amayzine) en Rebecca (van Raspberry-rouge) van een heerlijke lunch genoot. Het was echt heel gezellig, leuk om deze vrouwen eens wat beter te leren kennen!

We werden allemaal bijgepraat over de vernieuwde beautyhall in de Bijenkorf Amsterdam, die inmiddels druk verbouwd wordt.  Ik kan je nog niet alles vertellen en laten zien, maar het gaat waanzinnig mooi en luxe worden en we krijgen er heel wat mooie merken bij in Nederland. Er komt totaal 1.200 m2 beauty in het filiaal, met inderdaad 20 nieuwe merken voor De Bijenkorf, waaronder 15 exclusief voor Nederland. Love it! De nieuwe afdeling gaat in november 2015 open! 

Dit gerecht was zo lekker, groene gazpacho met burrata, avocado, granaatappel en pruimtomaat <3

Maar de kip was ook erg lekker, de krokante huid zeker een delicatesse...goed klaargemaakt!

Je snapt dat ik dit niet echt lekker vond....haha, grapje! Kokoshangop, macadamianoten en gezouten caramelsaus = hemels

De lunch liep uit, maar ik moest nog twee afspraken doen, hier ging ik snel even langs het kantoor van EEN Media in De Hallen, waar ik een korte meet had met de sales dame Rachelle. En ik haalde wat pakjes op....

Na een kwartier sprong ik weer in de auto en ging ik op pad naar Unlimited PR, o.a. het PR bureau van Origins.

En van Timberland! Wat een goede kleuren zijn dit!

Jerome Dreyfuss is een nieuwe klant van hun, hij maakt supermooie tassen, ken je ze? Jerome is trouwens de man van Isabel Marant.

Het is nog zomer, maar deze UGG mutsjes zijn alvast leuk voor de herfst toch?

Sem en Oma zaten inmiddels op me te wachten bij het restuarant van het Stedelijk museum, ze hadden zelf ook nog gegeten bij RIJKS en hadden natuurlijk het museum bezocht. Kijk nu eens wat een lekkere fruits de mer!

Geen fruits de mer voor mij, maar wel lekkere verse sushi bij Sushi Daily bij de Albert Heijn Museumplein, lekker voor vanavond!

We waren rond half zeven weer thuis, gelukkig was het onderweg helemaal niet druk, lang leve de vakanties! Hier nog even de merken die zeker gaan komen in de nieuwe Beautyhall van De Bijenkorf Amsterdam! Zien jullie Charlotte Tilbury en Tom Ford staan? Die komen dus ook, inclusief alle make-up en Private collection geuren van Tom Ford. Maar....er komen nog meer merken aan die ik zeker nog te horen krijg de komende weken/maanden. Bij sommige merken is de definitieve handtekening nog niet gezet en dan is het logisch dat ze dit ook nog niet communiceren. Ik heb nog steeds goede hoop dat NARS en Urban Decay ook komen....maar ik weet het dus nog niet zeker. Edit : Charlotte Tilbury zal pas vanaf voorjaar 2016 te vinden zijn in de vernieuwde Beauty Hall.

Oh ja, vergeet ik bijna te zeggen dat MAC de grootste counter van Noord-Europa krijgt in de vernieuwde beauty-afdeling in Amsterdam, is dat niet geweldig? En alle nieuwe merken zullen ook online verkocht worden, daar ben ik heel erg blij mee. Wat vind jij van dit nieuws?

Deel dit artikel
Back to top