Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 31 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Kennen jullie het niche parfummerk By Killian? Sweet Redemption is een zalige geur, warme oranjebloesem gecombineerd met wierrook en hars <3 En de kleine Chloé parfum heb ik al heel lang, daar heb je echt maar een druppel van nodig om de hele dag naar rozen te ruiken!

Dit staat toch leuker dan in een kommetje? Mijn ontbijt van kwark, frambozen en te heerlijke nieuwe granola van Albert Heijn!

Mooi he? De Dior Cosmopolite make-up collectie, reviews komen eraan!

Ik ben into de parfums de afgelopen weken, er komen ook zoveel fijne nieuwe geuren aan! Zoals deze Tom Ford Noir pour femme, een warme gourmand geur.

Het is aftellen tot onze zonvakantie, ik ben dan ook helemaal blij met deze tas vol Lancaster spullen, thanks! De Sun Control SPF 50 gebruik ik echt heel vaak, vrijwel op iedere zonnige dag, ook als ik niet op vakantie ben. En de in shower body lotion is bijna (!!) net zo fijn als de douchegel die er ooit was....ik mis die nog steeds

Die hadden jullie al gezien toch? Mijn nieuwe Zara hoed...nu ben ik echt Zorro!

Zonnige make-upjes van Rimmel London, een flamingotas van Rituals (krijg je bij je aankopen), kwasten van Jacks Beauty Line en een TOMS zonnebril....nu nog mooi weer svp!

Chili is da bomb, die moet iedereen gaan dragen deze herfst! Ik ben ook happy met mijn heerlijke grijze truitje van Repeat, chique en casual tegelijk en draagt zalig.

Jullie weten dat ik een zwak heb voor schoenen en toen ik deze Burberry booties in de (extreme) sale zag staan, moest ik ze hebben. Ik had ze vorig jaar in Parijs zien staan en gepast, maar EUR 1.400 vond ik toch echt veel te duur....nu met meer dan 80 % korting dacht ik er toch anders over. En tja, de kleuren kunnen prima deze herfst!

De NARS foundation lag al een tijdje in mijn kast, maar ik had hem pas 1 keer gebruikt, nu weer eens een paar keer achter elkaar gebruikt voor een review, binnenkort online!

Woke up like this? Haha...nee, hier heb ik mijn basis, eyeliner en mascara al op....was het maar waar!

OOOOOOOHHHHHH....super sneak peek van MAC Guo Pei, de collectie komt pas in oktober 2015 uit en zal alleen online te koop zijn, binnenkort meer informatie!

Kennen jullie de GinZing lijn van Origins? Zo'n fijne lijn, zeker voor de jonge huid die vooral hydratatie en anti-oxidanten nodig heeft! De moisturizer kun je nu in een mini variant kopen, 30 ml voor EUR 9,00.....echt waar! Wel alleen online bij Douglas, superleuk om de creme zo eens uit te proberen!

Cuteness....Bo's lievelingsdier is de koala en gisteren is ze naar de ZOO in Antwerpen geweest om ze te zien, wat lief! In Nederland hebben we geen koala's in dierentuinen, maar gelukkig in België wel! Ze heeft er een vlog over gemaakt die binnenkort online komt op haar YouTube kanaal (check haar Twitter/Instagram even : @bokado)

Ik ben blij met mijn "opgeruimde" kast, alles is makkelijk te vinden en er zitten nu alleen maar producten in die ik zelf altijd gebruik. Dit is dus "mijn" persoonlijke stash. Natuurlijk heb ik nog wel meer make-up, maar die ligt anders opgeborgen omdat ik die niet meer dagelijks gebruik.

Dat werkt dus echt wel, concealer in de kleur van bananen, goed dat Make-Up Studio nu ook een losse poeder uitbrengt in die tint! Wil je weten hoe het effect ongeveer is, check dan dit artikel even.

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top