Nieuws

MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 NL release 11 september 2015

Dit najaar is Miley Cyrus opnieuw het gezicht van de MAC Viva Glam campagne! En zoals we al gewend zijn, brengt MAC in september weer een nieuwe kleur lipstick en lipglass uit. In februari dit jaar werd de knallende roze Viva Glam Miley lipstick uitgebracht, over een paar weken kunnen we in de rij gaan liggen voor een beeldschone, oranje/rode lipstick met bijpassende lipglass. Helemaal mijn kleur, ik ben er nu al reuze benieuwd naar!

"Miley Cyrus is BACK with a BAM! Our iconic Viva Glam spokesperson has two new surefire hits : a super-sexy bright orange lipstick and coordinating lipglass with sparkling pearl shimmer. Get the GLAM online and in stores starting in September 2015"

Lipstick Viva Glam Miley Cyrus II EUR 19,50 - bright orange

Lipglass Viva Glam Miley Cyrus II EUR 18,50 - bright oranje with sparkling pearl

Grappig, in sommige markten in de wereld wordt niet de "blote" foto van Miley gebruikt, maar gebruiken ze deze meer decente versie!

Ik zal dit artikel nog aanvullen met product afbeeldingen en de kleuromschrijving als ik de informatie krijg. Ik verwacht dat de lipstick en lipglass ook in Nederland in september 2015 zullen uitkomen, maar de exacte datum weet ik nog niet. Inmiddels is duidelijk dat MAC Viva Glam Miley Cyrus II vanaf 11 september 2015 beschikbaar zal zijn in Nederland, zowel online als bij de counters. Gelukkig gaat het bij Viva Glam lipsticks en lipglasses nooit om eenmalige uitgaves, maar zijn ze een aantal maanden beschikbaar.

 

Natuurlijk zullen de opbrengsten van de verkoop van deze kleur lipstick en lipglass ook weer geheel ten goede komen aan het MAC AIDS fund, je koopt dus niet alleen een mooie lipstick, maar doneert ook aan het goede doel. Vorig jaar heeft MAC Cosmetics in Nederland een enorm bedrag gegeven aan Orange Babies! Wat vind jij van deze kleur?

Deel dit artikel
Back to top