Nieuws

Collistar Nude+ herfst make-up collectie 2015

Hebben jullie weleens van Normcore make-up gehoord? Dat is een combinatie van "normal" en "hardcore" en staat voor de make-up trend waarin we kiezen voor minder opvallende kleuren in onze make-up. De Nude trend dus, de trend waarin we wel behoorlijk wat make-up gebruiken, maar het (soms) toch lijkt alsof we niets op hebben. Contouring, strobing, nude oogschaduws...het is allemaal onderdeel van deze trend. Collistar is daar goed op ingegaan in hun Nude+ herfst make-up collectie, kijk maar mee....

 

 

Blusher + Sculpting powder EUR 32.50

Lip Foundation EUR 18,25 in Light & Medium - een prime basis voor lipstick, maar eventueel ook zo te gebruiken voor een mooie, zeer natuurlijke nude lip. De formule voelt zacht en hydraterend aan, fijn om te gebruken onder lichtere lipsticks als je van jezelf behoorlijk gepigmenteerde lippen hebt.

Magic Eye Shadow EUR 19,95 in Pearl, Nude, Chiffon & Bronze - vloeibare nude oogschaduws die je prima kunt gebruiken om het oog simpel een mooie vorm te geven, ze blijven volgens Collistar perfect zitten (ik moet ze nog testen)

Professional Eye Pencil EUR 17,50 Light - het witte oogpotlood op de waterlijn is uit, dat oogt onnatuurlijk en hard. Maar zo'n lichtroze/nude kleur is wel heel mooi, het maakt de ogen helderder en je ziet er frisser uit.

Vibrazioni di Colore lipstick EUR 23,75 in Biscuit, Pale Pink & Marsala - nude make-up zonder nude lipstick, dat kan natuurlijk niet. Deze lipsticks hebben een mooie finish en zorgen direct voor optisch vollere lippen. Marsala is een mooie, knallende kleur die nog steeds de trendkleur van dit jaar is

Satin Effect Cashmere Nail Lacquers EUR 7,75 in 655 Satin Pearl, 656 Satin Nude, 657 Satin Pink & 658 Satin Marsala 

 

Naast deze producten komt er ook een nieuwe Camouflage concealer (EUR 24,95 in Light, Medium & Dark) en een nieuwe kleur Foundation + Concealer Total Perfection Duo met Pure Actives (EUR 38,95 3.1 Nude +) uit. De focus ligt dus duidelijk op een meer natuurlijke basislook, die je prima kunt combineren met iets meer kleur op lippen en nagels. Eigenlijk is dit precies de make-up look waar ik ook van hou, een mooie huid met glans, natuurlijke oogschaduws en een felle lipkleur.

 

Ga jij dit najaar ook voor de nude of normcore make-up trend? Of vind je het toch leuker als er meer kleur wordt gebruikt? De Collistar Nude+ herfst make-up collectie zal vanaf eind augustus 2015 in de winkels (o.a. Douglas en ICI Paris XL) liggen, mijn review komt hopelijk snel online!

Deel dit artikel
Back to top