Reviews

Bobbi Brown Calypso Coral Pot Rouge & Shimmer Brick Nectar

Lang geleden kocht ik de Pot Rouge in de kleur Calypso Coral van Bobbi Brown, een geweldige koraal/roze tint die je zowel op je lippen als wangen kunt gebruiken. Ik dacht eigenlijk dat ik hem nog wel ergens bewaard had, maar helaas toch niet....tijd om een nieuwe te bestellen! De Pot Rouges hebben inmiddels een kleine transformatie ondergaan, ze zitten in een doosje met spiegel, maar de kleur is net zo mooi als eerst. Kijk je mee naar mijn review en swatches?

Gisteren was ik helemaal in Bobbi style met het Hot Nude eye palette, de ink liner en de smokey eyes mascara!

Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar EUR 48,00 - 5 gekleurde, gebakken poeders met een zeer glanzende finish. Je kunt de Shmmer Bricks, afhankelijk van de kleur, gebruiken als blush, highlighter of bronzer (of een combinatie van die drie toepassingen). Ook zou je de poeders als oogschaduws kunnen gebruiken, dat is zeker ook een optie. Nectar is een abrikoos/perzikkleurige highlighter/blush, die ik aanbreng als blush. Ik combineer Nectar nog wel met een bronzer omdat de kleur iets aan de lichte kant is voor mij. 

swatches Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar - je ziet goed dat de poeders echt verschillend zijn, toch meng ik ze gewoon met een grote kwast als ik Nectar gebruik.

na - een zachte perzikkleurige blush met mooie glans, die me direct een frissere uitstraling geeft. Eigenlijk zou iedereen een perzikkleurige blush moeten gebruiken, dat staat vrijwel iedere goed!

Bobbi Brown Pot Rouge Calyso Coral EUR 29,00 - een multi-functioneel product dat je zowel op lippen als wangen kan gebruiken! Het is een licht cremig product dat goed gepigmenteerd is, makkelijk verdeelt op de huid en eventueel in laagjes op te bouwen is. Calypso Coral is echt een prachtige kleur, een ideale combinatie tussen koraal en roze in, vooral als je wat bruiner bent en blond haar hebt staat het te gek! 

swatch Bobbi Brown Pot Rouge Calypso Coral

de pot rouge werkt ook prima op mijn lippen, maar het is wel nodig om een goede lipbalm te gebruiken van te voren, omdat het toch een vrij "droog" product is. Je kunt de Pot Rouge met je vingers aanbrengen, maar op mijn lippen gebruik ik liever een kwastje, dan breng je het netter en meer dekkend aan.

Ik hou dus van Calypso Coral - net zoals een paar jaar geleden!

Oh ja, nog iets belangrijks over de Shimmer Bricks! Ze zijn geweldig en vooral heel erg mooi, maar ze zijn ook heel erg kwetsbaar en ik zou je niet aanraden om ze mee te nemen in je tas. Mocht je dat toch willen doen (op eigen risico), bewaar dan het beschermende witte schuim dat je krijgt bij aankoop, daardoor loop je minder kans dat de blokjes loslaten en kapot gaan.

 

Ik ben in elk geval blij dat ik Calypso Coral weer regelmatig kan gebruiken, zeker in de zomer is het echt wel een musthave voor mij en zoals ik al vertelde, ik denk dat de kleur zeker ook bij velen van jullie heel mooi zal staan! Natuurlijk heeft Bobbi Brown ook andere kleuren van beide producten, dus mocht koraal/roze niet jouw ding zijn, kijk dan even rond bij De Bijenkorf, Douglas of Parfuma voor de andere kleuren!

Zijn jullie ook fan van de Pot Rouges en Shimmer Bricks?

Deel dit artikel
Back to top