Nieuws

Wil jij ook een Louboutin lipstick?

Zeg eens eerlijk, heb jij je ook altijd zo gestoord aan het feit dat je geen bijpassende lipstick had bij je Louboutins? Geen zorgen, volgende maand lanceert de Franse schoenontwerper Christian Louboutin zijn eerste lipstick collectie. En uiteraard vind je er ook één in de klassieke Louboutin rode kleur in de collectie met de naam Rouge Louboutin! Goed, geen zorgen meer, al moet je misschien wel even sparen voor een Louboutin lipstick.....

Vorig jaar introduceerde Louboutin al de opvallende nagellakken (zie ook mijn review) en nu is het de beurt aan lipsticks! En wat voor lipsticks, dit zijn geen gewone stiftjes die je gedachtenloos op je lippen smeert. Nee, dit zijn juweeltjes, geïnspireerd door de Egyptische Koningin Nefertiti, die je ook als juweel kunt dragen.

Er zullen 38 verschillende kleuren uitgebracht worden, in drie texturen (Silky Satin, Velvet Matte & Sheer Voile) die zo te zien ook andere verpakkingen zullen hebben. Ik moet het even doen met de informatie die ik op internet vond omdat we in Nederland (nog) geen verkooppunt hebben voor de beauty lijn van Christian Louboutin (misschien in november wel bij De Bijenkorf of later nog bij Haussmann?). De prijs van de lipsticks is behoorlijk hoog, in de USA kosten de lipsticks $ 90,00 per stuk.

Ik hou wel van dit soort "over the top" producten en ga dan ook zeker kijken of ik de lipsticks in New York kan vinden als ik er ben, dat gaat vast lukken. Waarschijnlijk kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en zal ik vast één Louboutin lipstick kopen, al is het alleen maar omdat die waarschijnlijk perfect matcht met mijn Louboutin nagellak!

Zoals ik al aangaf is er momenteel geen verkooppunt in Nederland, dus ik denk dat de Louboutin lipsticks aan onze neus voorbij gaan de eerstkomende tijd. Mocht je toch graag een Louboutin nagellak of lipstick willen kopen, dan kun je naar de Louboutin boutique in Brussel of Parijs gaan, of hou je de online shops van Selfridges en Harrods in de gaten! Ik heb nog geen idee wanneer ze daar te koop zullen zijn.

Wat vind jij van deze extreem luxe lipsticks? Mooi om naar te kijken en niet te kopen of zou je toch best zo'n luxe item willen aanschaffen?

Deel dit artikel
Back to top