Blogs & Editorial

Editorial - vakantie

Vandaag een korte editorial - mijn vakantie is namelijk vandaag begonnen! Op vakantie ben ik (vandaag) nog niet, maar mijn mailtjes beantwoord ik nog maar één keer per dag (alleen de belangrijke) en naar events of afspraken ga ik de komende twee weken niet. Vakantie...voor het eerst in een paar jaar en daar heb ik zin in! Wat verandert er voor jullie? Een paar kleine dingen, maar je hoeft je vast niet te vervelen.....

Vakantie schema?!

 

De komende twee weken zal er iedere dag een artikel online komen, iedere dag om 8:00 uur, zodat je de dag kunt beginnen met een review of iets dergelijks. Ik ben nu nog druk bezig met de laatste hand te leggen aan de artikelen, maar mij kennende zal ik tijdens de vakantie ook nog wel regelmatig mijn laptop erbij pakken om toch nog iets te veranderen in een artikel. Dat vind ik niet erg hoor, tenslotte hoef ik mij tijdens onze relaxvakantie ook niet druk te maken over boodschappen, schoonmaken en/of eten klaarmaken...ik heb dus tijd over.

Het kan dus best zijn dat er nog een extra artikel online komt op een paar dagen, maar dat ligt een beetje aan het nieuws dat er misschien wel is, je weet tenslotte maar nooit. Waarschijnlijk komen er ook nog wel een paar photo diaries online, maar ik wil jullie ook niet vervelen met fotoverslagen vol dezelfde vakantiefoto's...haha! Ik zal dus alleen de leuke foto's met jullie delen en misschien ga ik wel een dagje vloggen, jullie moeten namelijk ons fijne hotel echt eens goed zien.

We logeren voor de vijfde keer alweer in het Lopesan Baobab hotel in Meloneras/Maspalomas, Gran Canaria, een heerlijk hotel dat lekker ruim, luxe en gezellig is, zonder al teveel poeha. De zwembaden zijn mooi, schoon en niet druk, het personeel vriendelijk, de kamers prachtig en je kunt er heerlijk eten en drinken als je bij het zwembad ligt. In de avond kun je op de boulevard heerlijk eten bij verschillende restaurantjes en er zijn ook nog mooie winkels, het is echt een fijne plek om op vakantie te gaan als je wilt relaxen in een mooie, schone, ietwat luxe en veilige omgeving!

 

Dit jaar gaan we, voor het eerst, zonder Bo op vakantie, die gaat samen met haar vriend over een maand naar hetzelfde hotel, ook zij is dus groot fan! Nu maar eens kijken of we de komende weken echt even kunnen relaxen, in september en oktober staan er nl. weer wat drukkere, intensievere trips op de planning! Genieten jullie ook nog even van de vakantie?

 

XXX

Debbie

Deel dit artikel
Back to top