Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty favorieten van juli 2015

Laat ik vandaag mijn favoriete beautyproducten van juli 2015 nog eens met jullie delen, ik zou het bijna vergeten! En dat zou heel erg zonde zijn, want ik heb de laatste weken zulke fijne producten gebruikt, er zitten zomaar nieuwe, all time favorieten bij! Nieuwe favorieten dus, maar ook "oude" herontdekkingen zoals het Estée Lauder Idealist serum dat inmiddels uit het assortiment is...balen zeg!

Sorry, het zijn een beetje veel producten, maar ik kon niet zo goed kiezen! Jullie vinden het vast niet heel erg als ik jullie kort vertel waarom deze producten de afgelopen maand favoriet bij mij waren...anders wordt het zo'n enorm lang artikel (wordt het toch wel, mij kennende, sorry alvast!).

  • MAC Lightful-C Tinted cream SPF 30 EUR 34,00 - hebben jullie de review gezien van dit nieuwe product? Dan kun je zien waarom ik zo'n fan ben van deze lichte, maar toch goed dekkende getinte dagcreme. Het grote voordeel is dat er ook een goede zonbescherming in zit plus heel wat anti-oxidanten die deze zonbescherming ook nog eens ondersteunen. De finish is ook mooi, niet zo glimmend en zelfs aan het eind van de dag zit de Tinted cream nog netjes op zijn plaats.
  • MAC MIneralize Skin Finish Natural EUR 29,50 - ook hierover heb ik een artikel geschreven, dit minerale poeder is een prima alternatief voor een foundation als het daar een beetje te warm voor is. Het geeft een mooie, natuurlijke finish aan de huid terwijl het toch zorgt voor een iets egalere, rustig ogende huid. Dit is geen nieuw product, het zit al heel lang in het assortiment van MAC.
  • Guerlain Lait & Eau de Beauté - Guerlain heeft zijn reinigingslijn (die geschikt is voor alle huidtypes) helemaal vernieuwd, deze twee producten maken deel uit van de range nieuwe producten. Ik zal je er binnenkort iets meer over vertellen, maar ik deel alvast mijn liefde voor deze twee producten. De Lait de Beauté gebruik ik sinds twee weken in de ochtend en de Eau de Beauté is het micellaire water dat ik gebruik als ik wat make-up wil verwijderen tussendoor. Beide producten reinigen mild, maar goed en ruiken heerlijk!
  • MAC Lightful-C Brightening Cleanser EUR 25,00 - de MAC Lightful C lijn is echt wel de moeite waard om eens te proberen, want na het serum en de tinted cream vind ik deze cleanser ook heel fijn. Het is een hele romige creme die een zacht, cremig "schuim" geeft en de huid goed reinigt, al droogt het mijn huid wel wat uit vind ik. Dat er vitamine C in de reiniger zit klinkt interessant, maar eerlijk is eerlijk, ik denk niet dat het veel effect heeft omdat je het direct weer van je huid afspoelt!
  • Estée Lauder Idealist Even skintone illuminator - toen ik pas op mijn beautyzolder op zoek was naar een fijne serum met veel vitamine C, kwam ik nog een nieuw Idealist serum tegen ( 2 zelfs...)! Ik blij, want dit is een fijn serum...maar toen ik even ging speuren, bleek dat het serum uit het assortiment gaat (is gegaan). Zo jammer! gelukkig heeft Estée Lauder wel een nieuw serum in de Enlighten range, dat ook veel vitamine C bevat...dat test ik nu dus maar. Gelukkig heb ik nog 1,5 fles Idealist achter de hand....

  • Lancome Hydra Zen Masque EUR 65,50 - een nieuwe favoriet deze maand, inmiddels is de pot al bijna voor de helft leeg, ik heb dit masker zeker twee keer per week gebruikt, soms wel drie keer. ik ben enorm onder de indruk van het effect als ik 's ochtends wakker wordt en het voelt gewoon heel lekker aan op mijn huid!
  • Rituals Mandi Lulur Shower foam EUR 8,00 - zo'n zalig en zacht doucheschuim....ik hou van de geur van rijst en frangipani in de zomer! De body scrub van deze, limited edition, lijn is trouwens ook heel erg de moeite waard. Ik geloof dat ik nog maar wat extra flessen insla voordat de lijn verdwijnt.
  • Jo Malone Blackberry & Bay shower oil EUR 36,00 - sinds Jo Malone in Nederland verkocht wordt, douche is vrijwel dagelijks met één van de douchegels die ik in mijn badkamer heb staan (al wissel ik ook wel graag af). Blackberry & Bay, English pear & Freesia, Pomegranate Noir, Wood sage & Sea salt of Lime Basil & Mandarin.....daar kan ik uit kiezen, zo lekker! Maar ze bleven de laatste twee weken bijna allemaal staan, want in plaats van de gewone body wash heb ik nu de nieuwe Shower Oil ontdekt....wat geweldig! Heerlijk verzorgend, maar wel minder schuimend en toch net zo lekker ruikend, jammer dat er nog maar zo weinig keuze in geuren is!

  • Tom Ford Fleur de Portofino eau de parfum EUR 193,00 - Tom Ford's Neroli Portofino is een warme, maar ook frisse en kruidige cologne die perfect is voor de zomer. Inmiddels zijn er ook verschillende varianten op deze klassieker, dit jaar kwam deze Fleur de Portofino uit. Fleur de Portofino is heel wat vrouwelijker, vooral omdat de geur draait om de wite bloemen van o.a. de acaciaboom, magnolia, oranjebloesem en licht zoet is door een vleugje acaciahoning. Toch ruik je de typische citrusnoten van de Portofino range zeker nog wel, al blijven die wat meer op de achtergrond.
  • Juliette has a gun Mad Madame EUR 85,00 - deze "gekke dame" is helemaal niet nieuw, maar wel ongeloofelijk heerlijk! Na lange tijd pakte ik mijn Juliette has a gun geuren er weer eens bij, geïnspireerd door de nieuwe Gentlewoman en wat zijn die geuren toch te gek! Mad Madame is best heftig, vol rozen, amber , bosbessen, freesia, pioenrozen, patchouli en veel, heel veel musk. De parfum blijft heel lang "hangen" en dat vind ik er juist zo fijn aan, ik ruik Mad Madame dagenlang op mijn kleding....geweldige geur!
  • MAC Patentpolish Lip Pencil Clever EUR 21,00 - MAC brengt de handige, grote lippotloden opnieuw uit, in heel veel mooie kleuren. Ik ben er niet 100 % zeker van dat ze nu in het assortiment blijven, maar volgens mij wel. Dat is fijn, want het zijn fijne en handige lipsticks om mee te nemen, je brengt ze makkelijk en snel op, ze zijn verzorgend en er zijn veel mooie kleuren. Clever is een mooie, vrij neutrale kleur die MAC omschrijft als "medium steenrood koraal", iets wat ik er totaal niet in terugzie...ik zie meer een roze/mauve lipstick die een mooie glans heeft.
  • Charlotte Tilbury Matte Revolution lipstick 1975 Red GBP 23,00 - voor de momenten dat ik net iets meer kleur wil dragen kies ik graag voor een rood/oranje lipstick, dat weten jullie inmiddels wel. De matte 1975 red van Charlotte Tilbury is heel mooi, maar ook wel erg heftig, ik draag deze dan ook liefst in de avond, die gaat mee op vakantie!
  • Charlotte Tilbury Dreamy Glow Highlighter GBP 45,00 - in mijn review van de Charlotte Tilbury X Norman Parkinson collectie liet ik je deze highlighter zien, maar ik had hem nog niet zo uitgebreid getest. Inmiddels wel en ik ben er blij mee, het is een roze/champagne kleurige highlighter die niet zo'n heftig effect geeft maar juist een rustige, gezonde glans met een vleugje kleur. Ideaal als je wel wat glans wilt, maar niet direct als een spiegel wilt rondlopen....dat is namelijk ook niet altijd mooi!
  • Clinique Poppy Pop lipstick EUR 22,00 - heerlijk kleurtje, fijne lipstick...wat kun je nog meer zeggen? Ik hou van de kleur van klaprozen op mijn lippen en het is helemaal fijn als de lipstick ook nog eens goed blijft zitten.
  • Kerastase Soleil CC Creme EUR 19,95 - de zomer is heel fijn, mooi weer natuurlijk ook, maar het kan weleens een uitdaging zijn om je haren mooi, zacht, soepel en perfect van kleur te houden. Deze zachte, verzorgende maar niet-vette CC creme van Kerastase legt een dun laagje over de haren heen ter bescherming en dat werkt heel goed. Ook deze gaat mee op vakantie, net als de beschermende spray, de shampoo en het haarmasker van deze lijn! Nu maar eens kijken of mijn haar na de vakantie nog in goede staat is....

Dit is ook een favoriete tool geworden: de Clarisonic Pedi (al te koop bij ICI Paris XL)! Maar omdat mijn review nog moet verschijnen wil ik er niet teveel over kwijt, het zorgt er in elk geval wel voor dat mijn voeten klaar zijn voor de vakantie...al kost het wel behoorlijk wat tijd!

 

Dat waren weer veel, heel veel producten en dan heb ik zelfs nog twee favorieten (Jo Malone Body Scrub Geranium & Walnut EUR 42,00 & Tom Ford lipstick True Coral EUR 48,00) er niet bij gezet. Geeft ook niet, die komen volgende maand zeker voorbij, vooral de Body Scrub is geweldig en jullie weten hoeveel ik hou van scrubben! Wat waren afgelopen maand jouw favoriete beauty producten?

Deel dit artikel
Back to top