Blogs & Editorial

Photo diary van 12-14 augustus 2015 - Gran Canaria vakantie deel 1

Jullie weten het waarschijnlijk wel, ik ben op vakantie! Momenteel is het eind van de middag op vrijdag en zit ik even af te koelen in de airco van de hotelkamer want het is behoorlijk warm op Gran Canaria. We ontspannen allemaal even en gaan straks weer lekker op pad om iets te eten en gezelligheid op te zoeken. Natuurlijk hebben jullie mijn "behind the beautyscenes" artikel van deze week al gezien, maar foto's van de eerste dagen van de vakantie...die komen in dit artikel. Kijk je mee naar mijn photo diary van 12 tot en met 14 augustus 2015?

Woensdag vlogen we richting Gran Canaria, gelukkig op een heel fijne tijd in de middag. Voor we in het vliegtuig stapten aten we nog even sushi bij Bubbles <3

Dat was zo op, lekker hoor!

Op Schiphol vond ik deze limited edition Longchamp tas met poezengezichtje, ik heb hem gekocht voor Bo maar gebruik hem deze vakantie zelf even.

Miauw!

In het vliegtuig keek ik de documantaire Dior and I op de ipad, prachtige informatieve film over de eerste maanden van Raf Simons bij het huis Dior.

Na 2,5 uur vliegen gaan we de oceaan op bij het uiterste puntje van Portugal, nu nog 2 uur naar Gran Canaria

Aangekomen, veilig en wel! Het is een beetje bewolkt in Gran Canaria...dat zijn we niet gewend! Na een 1,5 uur komen we aan in ons hotel, dat ligt op zo'n half uurtje rijden vanaf het vliegveld.

De volgende ochtend is het nog steeds bewolkt, maar wel heel warm en heel winderig, er staat een woestijnwind vanuit Afrika die het hele weer in de war schopt. Ze hebben nog nooit zoveel regen gehad in de maand augustus op Gran Canaria sinds 2005, gelukkig zijn de weersvooruitzichten goed.

De volgende ochtend lig ik toch gewoon bij het zwembad met de nieuwe Vogue, goed blad deze september issue!

Na een paar uurtjes warmte gaan Sem en ik even afkoelen in de lobby met een koffie, Sem heeft zijn laptop er even bijgepakt om bij te praten over Skype met zijn vrienden.

Lekker gedoucht en aangekleed om te gaan eten op de boulevard, mijn bril is van Dolce & gabanna, tas van Chloe en jurkje van Elise Gug.

Onze favoriete bezigheid tijdens of rond het eten, kaarten!

Jummie...pimientos en serranoham, goed eten hier!

Oh ja, op veel plaatsen maken ze ook smoothies van bevroren fruit en yoghurt, ze smaken best lekker!

Op de boulevard van Maspalomas/Meloneras zijn heel veel mooie brillenzaken en dat is altijd gevaarlijk voor mij als zonnebrillenfan. Ik kwam deze prachtige brillen van Prada tegen die gemaakt zijn van hout en aangezien ik dit model toch ooit nog eens wil hebben is dit misschien een goede gelegenheid? Ik twijfel nog.....

De volgende ochtend is het weer helemaal geweldig en is de lucht strakblauw, net als de bodem van het zwembad!

 

Binnenkort nog meer foto's van onze trip, wat vind jij van de zonnebrillen van Prada? 

Deel dit artikel
Back to top