Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van augustus 2015

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

NARS Audacious mascara - nieuwsgierig naar deze nieuwe mascara van NARS!

NARS Narsissist matte/shimmer eyeshadow palette EUR 57,15 - wat een goede combinatie van matte en shimmery oogschaduws in dit palette, het ziet er echt heel fijn uit!

Tom Ford Brow Sculpting kit - wat ben ik toch blij dat we Tom Ford Beauty eindelijk ook in Nederland gaan krijgen, dit wenkbrauwpalette ga ik zeker van dichterbij bekijken!

Deborah Lippmann Gel Lab pro $ 45,00 (via Sephora.com) - dit vind ik heel fijn, een base- en topcoat die je kunt gebruiken i.c.m. iedere nagellak, de vorige Gel Lab van Deborah Lippmann was al fijn, deze zou nog beter moeten zijn!

Marc Jacobs The Nude(ist) set $ 28,00 (via Sephora.com) - wat een schattig setje dat ik niet nodig heb, maar zo zou kopen als ik in de winkel was....

Marc Jacobs Under(cover) perfecting coconut face primer $ 44,00 (via Sephora.com) - een primer met cocosnootolie? Dat klinkt spannend, ben benieuwd of het ook fijn is. Wat denken jullie, Marc Jacobs Beauty ook bij De Bijenkorf? Ik denk het niet, maar zou het wel heel fijn vinden!

Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar/RTW liquid lipstick $ 15,00 (via Nordstrom) - jaren geleden kocht ik, na het een behoorlijke hype was geworden, heel veel kleuren van de OCC lip tars. Bijzondere, dekkende, matte lipsticks die hun tijd ver vooruit waren! Nu zijn ze weer terug in een handige verpakking, toch maar weer eens bestellen denk ik!

Clarisonic Smart Profile (vanaf september in de UK te koop) - een nieuwe Clarisonic die meet wanneer je je borsteltje moet vervangen en nog veel meer interessante features heeft, daar ben ik benieuwd naar!

Kat von D. Everlasting liquid lipstick $ 20,00 (via Sephora.com) - deze vloeibare lipsticks zien er ook weer top uit, waarom zijn er in Nederland maar weinig merken die ze verkopen....echt ene gemis!

 

Van mijn vorige wishlist heb ik de Tom Ford Skin Illuminating duo & Runway color al gekocht, die komen vast nog een keer voorbij in een artikel. Het palette van Hourglass is inmiddels ook bekend gemaakt op hun website, je kunt je ervoor inschrijven om de kans te krijgen het te kopen. Doen of niet?

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top