Blogs & Editorial

Photo diary van 18-21 augustus 2015 - Gran Canaria deel 3

Zoooo....ik ben weer veilig en wel terug in Nederland! Na een dag vol opruimen, wassen draaien, boodschappen doen enzo...is het weer even tijd om een photo diary te maken van de laatste dagen van onze vakantie. Deze week dus geen "behind the beautyscenes" omdat ik op vakantie was. Maar ik heb vandaag alweer heel wat foto's gemaakt die je volgende week gaat zien. Kijk je nog even mee naar mijn laatste vakantiefoto's?

Ik vertelde het al in mijn vorige diary, ik ben weer helemaal fit!!!

Dit is ook altijd even leuk, samen poolbiljart spelen! Ik geloof dat Marco en ik dat op onze eerste date gedaan hebben, grappig om het nu met Sem te doen!

Nee, ik hoef geen koekje!

Dinsdag zijn we een dagje op pad gegaan met de auto, we reden naar Agiumes waar we even wat dronken op het saaie, maar schattige dorsplein en bezochten een museum over de grotten. Daarna reden we door naar de Caldera Bandama, een grote krater van de laatste vulkaanuitbarsting.

Tja, dan ben je dus best hoog! Op zich viel het wel mee trouwens, het was maar 650 meter hoog, maar toch! Oh ja, het klimmen deed de auto...

Ik heb nog meer foto's van de krater, maar ik vermoei jullie er maar niet mee...een natuurfotograaf ben ik niet!

Aan het einde van de middag toch nog maar heel even gaan zwemmen in een ander zwembad van het hotel. In totaal zijn er 5 waarvan 2 hele grote en 3 wat kleinere die ook rustiger zijn. Aan de overkant van het zwembad zie je dat er kamers zijn die grenzen aan het zwembad, best leuk!

In het hotel lopen twee katten rond, de zwart witte vonden we deze middag slapend in de boom! Na een tijdje werd ze wakker en ging ze achter insecten aan, zie je ze?

Daar had ik nu echt eens trek in, in een alcoholvrije mojito, heel lekker!

's avonds gingen we eten bij een tapasrestaurant aan de boulevard, het eten was niet echt geweldig....al zie dit tapas menu er toch best lekker uit! Deze deelden we met zijn drieen en ik at ook nog wat (flauwe) pasta.

Nee, doe mij het ontbijt in het hotel maar, dat kun je tenminste zelf samenstellen en dus nam ik een lekkere bak met kwark, muesli, fruit en honing.

In mijn strand/zwembad make-up tasje zit : zonbescherming van Sisley met SPF 50, Guerlain Terracotta Joli Teint, MAC Upward Lash Mascara en Dior lipbalm

Dat dus, Sem schrijft al maanden aan een boek op zijn ipad, het is echt al een heel verhaal, zo leuk!

Ik wilde eigenlijk een citroen plukken om mee te nemen, maar het mocht niet van Sem...iets met ecotoerisme...haha!

Kijk, dit is de andere kat, zo'n lieverd die heerlijke wilde knuffelen en daarna moe op het pad ging liggen <3

De twee na laatste dag was weer lekker zonnig en dus ging het luieren, lezen eten en zonnen onder de parasol gewoon door!

Weer een nieuw restaurant, Misbah op de boulevard, een Indiaas restaurant dat echt heerlijk was, een echte aanrader!

Dit is de Tandoori grill schotel met van alles....

En ik koos voor Chicken Madrad en Bombay potatoes, Sem had de Tandoori Chicken, allemaal heel goed en bijna net zo lekker als thuis!

We waren even de Ray-Ban familie voor een avondje, per toeval want we wisselen nog weleens af qua zonnebrillen!

Jummie, daarna een ijsje bij Pinguin, de Ferrero Rocher is erg lekker hier!

Blijft leuk, de verlichte baobab bomen bij het zwembad.

En er was ook nog een poolparty met leuke muziek, zwemmen in het donker en later nog een show met vuur....niet zo heel spannend, maar ach...best leuk om even te kijken natuurlijk. Het animatieteam van het hotel is van alle markten thuis zo te zien!

Donderdag was het weer wat minder goed, het was best bewolkt en 's avonds gewoon een beetje fris, gelukkig kon ik tussendoor een beetje werken in de hotelbar met een drankje en konden we daarna weer verhuizen naar het zwembad.

Altijd maar weer die kaarten erbij, zelfs op de laatste avond bij Grand Italia!

We werden om half zes opgehaald bij het hotel, om 4 uur gingen we bij het zwembad weg om vervolgens nog een half uurtje te douchen etc. in een zgn "courtesy room", dat is heel fijn. De bus was lekker vroeg, dus gingen we bepakt en bezakt op weg naar het vliegveld.

Op het vliegveld ging het allemaal razendsnel, we waren zo ingecheckt en door de (vernieuwde) controle, goed geregeld. Daarna liepen door het nieuwe deel van het vliegveld met vooral veel, heel veel cosmetica....leuk als je nog iets wilt kopen! En natuurlijk vind je er nog wel meer, zoals sigaretten, drank en snoep.

Chanel, Dior, Lancome, Estée Lauder en nog veel meer, er is van alles!

Ook een mooie display van OPI!

Het was heel stil op het vliegveld, dus bij Starbucks was het ook bijna uitgestorven, dat is op Schiphol wel anders! Ik nam na onze "maaltijd" bij Burger King (er is niets anders...) een lekkere Espresso Machiato.

Deze foto kregen we van Ward doorgestuurd, de katten stonden al op de uitkijk!

Maar...we zijn er nog niet! We vertrokken lekker op tijd en zouden wind mee hebben, dus misschien zelfs wat vroeger thuis zijn, niet gek!

En wauw.....we vlogen tegen 20:15-20:30 weg van Gran Canaria, precies bij zonsondergang en dat leverder hele mooie foto's op. Gek eigenlijk dat je op een gegeven moment hoger vliegt dan de zon!

Prachtig toch? De hele vlucht was fijn, leuke mensen aan boord, fijn personeel en een rustige vlucht. Onderweg hebben we zelfs Londen in de verte gezien toen we boven de Noord-Franse kust vlogen, heel apart!

We landen perfect op tijd en waren zo bij onze gate....D86 ofwel de meeste verre gate ever! Haha! Dat was al een hele wandeling, maar de koffers kwamen ook van ver en dus hebben we nog bijna een uur moeten wachten voor we naar de auto konden gaan. Om half vier vannacht kwamen we dan eindelijk thuis aan, heerlijk om weer thuis te zijn!

 

We zijn weer helemaal uitgerust, klaar om er weer tegenaan te gaan de komende tijd. Daar heb ik in elk geval veel zin in, want op vakantie gaan is fijn, aan het werk gaan en lekker bezig zijn eigenlijk nog wel fijner. En natuurlijk heeft Sem ook iets leuks in het vooruitzicht, hij mag maandag naar zijn nieuwe Middelbare School! Ben jij nog op vakantie geweest? Waar ben je naartoe gegaan? Of ga je misschien nog? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top