Fashion

Mijn fashion wishlist van september 2015

Naast gek op beauty, ben ik ook nog eens gek op kleding, schoenen en tassen, daar kan ik er niet genoeg van hebben! Shopverslaafd? Hmm...een beetje misschien, maar ik zoek wel altijd goed naar "echt" leuke dingen, ik shop niet om het shoppen, maar wil mijn gekochte items ook graag met plezier dragen. Ik shop meestal online, maar stap toch ook wel regelmatig een mooie winkel binnen. Ik maak wel altijd eerst een fashion wishlist aan het begin van de maand, dat is mijn leidraad bij het winkelen de komende tijd. Kijk je mee wat erop staat?

Filippa K. Joan jas in groen EUR 395,00 - deze mooie, wollen jas heb ik al gepast en staat zeker op mijn wishlist. Nu heb ik geen jas nodig, maar ik vind deze wel echt heel erg mooi. De kleur is helemaal van nu en het model klassiek en flatterend, er zijn ook andere kleuren te vinden eventueel.

Goosecraft Biker 469 jack in donkerblauw EUR 299,95 - ik ben fan van mijn zwarte Goosecraft jasje, maar soms vind ik het wel een beetje te zwart...haha! Donkerblauw is ook wel leuk toch?

DNA leren broek in bordeaux EUR 499,00 - vorig jaar investeerde ik eindelijk in een zwarte leren broek van DNA en ik weet het nu zeker, ik ben er helemaal gek op en draag hem enorm vaak. Het is ook nog eens heel fijn om te dragen, zo'n broek omdat hij nooit te warm is, zelfs hoogzomer niet, grappig eigenlijk. Deze donkerrode kleur is ook prachtig, maar ze hebben ook een donkergroene...welke vinden jullie het mooist?

Zara pantalon met stipjes EUR 39,95 - leuk zo'n simpele pantalon die net iets minder simpel wordt door de klassieke stipjes! Gewoon combineren met een mooie zwart truitje of klassieke witte blouse, dan kan je overal heen toch?

Burberry cape EUR 650,00  - van mij mag de cape trend nog wel even doorgaan, ze zijn zo fijn om te dragen als je, zoals ik, meestal met de auto op pad bent. Een jas is dan soms zo lastig (probeer die maar eens uit te doen) en een cape sla je zo even om (pf af). Deze klassieker van Burberry is altijd goed, maar wel pittig geprijsd.

Burberry animal pattern wool cashmere poncho camel EUR 1.195,00 - tja, er is altijd baas boven baas, deze panter/dierenprint poncho van cashmere is toch wel erg mooi. Maar ja, die prijs he.....

Zara jasje EUR 99,95 - dit is iets betaalbaarder, maar niet helemaal hetzelfde!

Reiss Tally poncho EUR 145,00 - ook wel erg mooi, zo'n bordeaux poncho

Proenza Schouler PS11 mini EUR 1.400,00 - voor deze herfst ga ik op zoek naar een mooie, bruine of donkergroene tas. Dit model van Proenza Schouler staat nog steeds op mijn wishlist, maar ik denk dat ik toch liever een zwarte koop (ooit). Dan maar op zoek naar een andere donkergroene!

Zara Kokerrok met bloemen EUR 39,95 - dit is ook een leuke rok, maar ik weet niet zo goed hoe dit leuk gecombineerd krijg?

Vanilia long dress EUR 119,00 - een mooie jurk, de lengte is perfect en ook de stof is mooi en stevig, hier kun je echt veel kanten mee uit! Netjes met mooie hakken of laarzen, maar ook wat sportiever met een leren jasje en sneakers. 

Filippa K. wollen top EUR 80,00 & sweatpants EUR 120,00 - ik heb de laatste tijd veel shirtjes gekocht met zo'n kapmouwtje, zo leuk! En die broek vind ik ook leuk, casual en toch netjes.

Zara kasjmier trui EUR 139,00 - ik hou van luxe stoffen zoals echte wol en dan het liefst van kasjmier, deze trui van Zara zie ik best boven mijn leren broek, jullie ook?

Nike Internationalist leopard-print jacquard EUR 120,00 - ik ben nog op zoek naar een paar zwarte sneakers, liefst helemaal zwart zonder witte details...deze hierboven zijn niet helemaal wat ik zoek, maar wat dan wel? Ze moeten ook wel een beetje smal/vrouwelijk zijn, niet te lomp zeg maar. Tips zijn welkom!

March 23 Rebecca laarzen lichtgrijs EUR 249,95 - een beetje buiten mijn comfortzone, deze laarsjes, maar toch ook wle heel leuk!

Zara overknee leather boots EUR 149,00 - eindelijk gevonden, deze lange laarzen van echt leer die ook nog eens perfect passen. Ik ga ze dragen onder een jurk of kokerrok tot over de knie, dat vind ik mooi. In de Nederlandse onlie shop niet (meer) te vinden, in de winkels hopelijk wel.

 

Mijn fashion wishlist voor deze maand in wel heel erg lang, te lang natuurlijk, maar ik hou ervan om mijn opties open te houden. Al shoppend (zowel on- als offline) zie ik dan weer andere dingen, schrap ik sommige items weer van mijn lijstje en zet er andere bij. Ik weet in elk geval wel wat voor stijltje ik ga aanhouden, een beetje Kim Kardashian stijl met strakke jurken, hoge laarzen en leuke jasjes. Maar ook bell bottom broeken met mooie top in zwart, een beetje 70s stijl, Toch ga ik niet helemaal mee in die trend, ik skip de bloemetjes en franjes maar zoveel mogelijk en houd het wat strakker. Oh ja, zonder hoed ga ik de deur niet meer uit deze herfst!

 

Wat staat er op jouw fashion wishlist? Wat vind jij de leukste trend op dit moment?

Deel dit artikel
Back to top