Nieuws

Short on sunday special - de unboxing versie na de vakantie

Vandaag weer een ander soort Short on Sunday, speciaal om de vakantie af te sluiten! Na mijn thuiskomst stonden er behoorlijk wat dozen en enveloppen op mij te wachten met daarin de nieuwste beautyproducten. Natuurlijk kon ik niet tot morgen wachten (mijn eerste echte werkdag) om ze te openen en te onderzoeken wat er allemaal in zit. Kijk je ook even mee? Ik heb foto's gemaakt van alle nieuwe producten, zo ben je alvast op de hoogte van wat er allemaal aankomt de komende weken.

Agent Provocateur is natuurlijk bekend als lingeriemerk, maar heeft ook parfums. Ik heb zelf nog ergens heel bijzondere, wat oudere staan in prachtige flacons en nu komen er weer twee nieuwe geuren uit : Fatale en Fatale Pink, behoorlijk sexy allebei! En Oscar de la Renta is natuurlijk een klassieke modeontwerper die een mooie vrouwelijke geur heeft gemaakt : Extraordinary.

MontBlanc is een luxe pennenmerk, dat ook mooie parfums heeft zoals deze nieuwe Mont Blanc Lady Emblem. De geur opent fruitig, maar wordt daarna best een beetje stoer door de houtachtige noten, lekker!

De parfumintroductie van de laatste weken wat zeker Sauvage van Dior, de nieuwe mannengeur met de geweldige Johnny Depp als gezicht. Inmiddels draag ik Sauvage al de hele dag en dat is bepaald geen straf...ik zeg het is gewoon een unisex geur, ik wil ook zo ruiken als Johnny!

Kijk, dit vind ik leuk! Vorige week kwam ik deze edities van Light Blue van Dolce & Gabanna tegen op Gran Canaria en nu kreeg ik ze binnen. Misschien wel een beetje aan de late kant voor een zomergeur, maar daar kan ik ook niet zoveel aan doen. De perskist van Sunset in Salinas (voor vrouwen) en Swimming in Lipari (voor mannen) is alvast te gek!

Kijk, dat is nu eens een fijne toevoeging, Nivea heeft nu ook micellair water voor een droge en gemengd vette huid, momenteel zijn de laatste twee varianten alleen nog bij Trekpleister en Kruidvat te koop geloof ik.

De klassieke lipbalm van Labello krijgt een make-over!

Goed nieuws voor de fans van contouring, de Contour Cream Kit van Anastasia Beverly Hills zal vanaf september ook in Nederland te koop zijn via hun webshop: www.anastasiashop.nl, ik ga het testen!

Vanaf half september krijgt de Renewed Hope in a jar range van Philosophy een behoorlijke uitbreiding, er komt een (heerlijke) nieuwe nachtcreme bij en dit hydraterende spraytje is ook erg lekker. Nog even geduld dus!

Deze voedende gezichtsolie van Dior Capture Totale leerde ik kennen bij mijn bezoek aan het Dior Institute in Parijs (binnenkort komt er nog een artikel over) en ik was direct verkocht! Nu kan ik hem ook wat langer gaan testen, binnenkort dus meer over dit mooie product (niet bij alle Dior verkooppunten te koop trouwens)

Olie....ik kan niet zonder in mijn gezichtsverzorging, dus ben ik erg blij dat meer en meer merken olie gebruiken in hun producten. Zeker in ons klimaat is olie echt nodig om de huid gezond en mooi te houden, dit nacht masker van L'Oreal zal vast bij veel vrouwen in de smaak gaan vallen!

Ook weer een nieuwtje, Biotherm vernieuwt de Blue Therapy range en noemt de nieuwe producten "accelerated", ze zullen dus vast sneller en beter werken!

Wat een mooi nieuw, los poeder van Sisley is deze Maté variant, deze matteert en verfijnt de huid. Er zijn nog drie andere, vrij transparante kleuren die een grauwe huid bijvoorbeeld opfrissen

Heb je last van een huid met vergrote poriën die ook nog weleens teveel glimt....dan heeft Benefit de oplossing in deze schattige kit met al hun hulpmiddelen zoals The Porefessional, Dr. Feelgood en de nieuwe Shy Beam om te highlighten!

Glans, olie....je ziet wat we deze winter moeten doen : de huid extra goed verzorgen zodat deze ook dan mooi blijft stralen. De Yves Saint Laurent Youth Liberator water-in-oil klinkt heel interessant en de Instant Moisture Glow is mooi om subtiel te "stroben"!

Kennen jullie Dr. Organic? Ze hebben een nieuwe anti-aging verzorgingslijn met Rose Otto, o.a. met een facial serum, masker en rijke dagcreme met veel natuurlijk ingrediënten.

Hier word ik heel blij van, de Essie herfst nagellak collectie is echt heel mooi, With the band wordt vast mijn favoriet!

Payot heeft deze Supreme Jeunesse lijn die vooral gericht is op de ouder wordende huid van vrouwen boven de 50 jaar, de producten richten zich vooral op de effecten van allerlei soorten stress op de huid, klinkt heel goed!

Helena Rubinstein heeft nu ook een serum met 10 % vitamine C die de huid direct laat stralen en op langere termijn zorgt voor een echt mooiere, gezondere huid. En er komt een nieuwe mascara aan!

Prachtige verpakkingen en een nog mooiere inhoud, de Yves Saint Laurent herfst make-up collectie is prachtig!

Fijn dat er nu ook een AirFloss is die je in verschillende standen kunt instellen, goed gedaan Philips! Flossen jullie trouwens dagelijks?

Ook Palmer's heeft nu een lichtgewicht, verzorgende olie spray die de huid verzorgt en zelfs littekens en striae zou moeten verbeteren.....ik ben benieuwd!

Nog meer olie!!! Je ziet wel dat je niet meer meetelt als je geen huidolie in je assortiment hebt, La Mer krijgt in oktober The Renewal Oil die natuurlijk ook hun Miracle Broth bevat.

Nieuwe producten van Yves Rocher, waaronder een speciaal serum voor de nacht en ampullen met een geconcentreerd serum, wat apart!

Andrélon bestaat dit jaar 75 jaar en dat wordt gevierd met een limited edition shampoo : Happy Hair! Zo leuk en ik voel me er best een beetje extra bij betrokken omdat mijn oma meer dan 20 jaar lang de directie-secretaresse was van de directeur/oprichter van het merk. Mijn haar werd vroeger dus alleen maar gewassen met Andrélon (wie kent de ei-, bier- en dennenshampoo nog?) Gefeliciteerd!!!

Peach of plum? Perzik of pruim? Welke tinten vinden jullie het mooist? Bij Inglot hoef je niet te kiezen, ze hebben het allemaal! Inglot koop je momenteel bij Cosmania of hun eigen webshop : www.inglot.nl

Last but not least, 10 nieuwe Dior Addict lipsticks in een bijzonder koffertjes met leuke stickers...liefde!! De vernieuwde Dior Addict lipsticks voelen als een lipbalm, maar geven behoorlijk wat kleur af met een mooie glans. Heerlijk voor overdag als je wel een kleurtje wilt, maar niet teveel wil opvallen, binnenkort een review...ik geloof dat ik er een stuk of 14 heb liggen hier....

 

Vertel...van welke van de producten hierboven wil jij meer weten? Tot de volgende Short on Sunday die weer een normale versie zal zijn!

Deel dit artikel
Back to top