Blogs & Editorial

Editorial - is het al herfst?

Het is natuurlijk nog augustus, maar eigenlijk mag de herfst vandaag wel beginnen! Ik was zaterdag in één van mijn favoriete winkels en kon de mooie winterjassen niet weerstaan, die moest ik echt even passen. En jawel, de mussen vielen nog net niet dood van het dak, maar ik stond rustig een jas of 10 te passen. Gek eigenlijk, de vakantie is net voorbij en daarmee is de zomer ook afgesloten voor me. Op naar de herfst dan maar?

Ja, op naar de herfst! Ik heb al best wat leuke outfits gekocht die gewoon niet passen bij extreem zomers weer omdat ze te warm zijn en eigenlijk wil ik ze gewoon aan. Ik heb geen zin meer in mijn zomerjurkjes, sandaaltjes en slippers...ik wil gewoon mijn flared jeans aan en mijn nieuw sneakers. Ook wil ik nu eens echt alle herfst make-upjes gaan dragen die ik al in huis heb, ben ik wel klaar met de SPF 50 op mijn gezicht en wil ik weer warme, donkere tinten lipstick en nagellak dragen.

 

Ben ik dan geen zomermens? Jawel hoor, maar ik hou gewoon erg van de verandering van de seizoenen, wat dit aangaat woon ik echt wel in het juiste land. We klagen natuurlijk regelmatig over het weer in Nederland, maar eigenlijk hebben we niet zo heel veel te klagen. Toevallig hadden we het er vorige week nog over, toen we in Gran Canaria waren. Daar is het vrijwel het hele jaar door mooi, zonnig en warm, dat lijkt me dan weer heel erg saai.

Maar...ik moet dan ook wel eerlijk toegeven dat ik van herfstige en winterse omstandigheden niet echt last heb. Ik hoef niet door weer en wind te fietsen of lopen onderweg naar mijn werk, ik zit in een warme en droge auto. En hoewel ik heus ook last heb van sneeuw en ijs, kan ik mijn werk vaak ook zodanig aanpassen dat ik als het niet nodig is, ik de deur niet uit hoef. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat jij misschien echt niet zit te wachten op de herfst.

 

Vertel eens, ben jij een zomer- of wintermens? Of mag het van jou het hele jaar door lente of herfst zijn? Waar kijk jij al naar uit de komende maanden op beautygebied? Succes met de eerste dagen na de vakantie voor iedereen die ook moet beginnen!

 

XXX

 

Debbie

Deel dit artikel
Back to top