Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 35 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Hoi!! Lekker uitgeslapen, gelukkig hebben we de zon meegenomen uit Gran Canaria! Nu even boodschappen doen, hard nodig!

En daarna vind ik dat het nodig is om een winterjas te gaan passen bij Voorwinden....tja! Links de te leuke jas van Patrizia Pepe en rechts de wat meer klassieke van Filippa K. Omdat ik denk dat die nog wel even blijft hangen in de winkels en die van Patrizia Pepe al de laatste is ga ik daarvoor! Lekker stoer <3 Mijn schoenen zijn trouwens van Burberry en mijn broek is van Zara.

Mijn moeder zei pas dat ze wel een pastamachine wilde hebben! Nou...bij Albert Heijn stond er één, misschien wel handig om eens te gaan proberen, de dure die ze eigenlijk wilde kunnen we dan mooi voor haar verjaardag kopen!

Ik heb hier zoveel zin in! Over exact twee weken zit in het vliegtuig naar New York, waar ik samen met MAC naartoe ga, 5 dagen lang! Natuurlijk neem ik jullie mee in photodiaries en vlogs....

Deze is leuk voor Bo! Zoe Karssen heeft echt altijd leuke sweatshirts!

Oh ja, deze kocht ik vorige week nog bij Zara, leuk onder een jeans!

Maar deze vind ik nog veel mooier, ze zijn van Casadei en zitten heerlijk.

Het was echt een spannende week! Sem ging voor het eerst naar de middelbare school, dinsdagochtend stapte hij om 7 uur op de fiets om de 16 kilometer naar school te fietsen! Stoer hoor! Hij heeft het zo goed gedaan deze week, we zijn heel trots! Zeker omdat hij nog maar 11 is en naar het gymnasium tweetalig onderwijs gaat <3

Snapchatten dat doe ik de hele dag door, ik probeer iedere dag mijn outfits te posten! Mijn (leren) broek is van DNA en mijn truitje van Repeat, daar ben ik zo blij mee!

Look met Catrice en Essence producten ziet er ook prima uit!

Nog een outfit, weer met de leren broek (ben ik zo blij mee, ik denk er nu aan om een bordeauxrode of donkergroene te kopen), truitje en schoenen van Zara. De tas kocht ik vorig jaar in Italië!

Prachtige lipsticks van Yves Saint Laurent in hun kerstcollectie....nou ja, ze komen in Nederland pas rond kerst uit, in sommige landen zijn ze al te koop.

Hoort ook bij moeder zijn, boeken kaften! Dat doe ik natuurlijk met plezier, Sem had het druk met zijn introductiedagen en het zijn er tegenwoordig niet meer zoveel. Op zijn school werken ze met Chromebooks, dus zoveel mogelijk online.

klaar om foto's te maken!

tja....soms hoeft het ook niet zo serieus toch?

Weer een outfit, broek en laarsjes van Zara...shirt van Stella Nova en jasje ook van Zara trouwens, de tas is van Mulberry

Wat een fijne geur, deze nieuwe van Jo Malone. Mimosa & Cardamom is licht kruidig, je ruikt de fijne zoetige bloemetjes van de Mimosa er subtiel in, de kruidige maar toch frisse kardemom is heel fijn, zeker voor het aankomende seizoen!

Gisteren was ik in de Bijenkorf Rotterdam en spotte ik daar Aerin! Ik was er op bezoek bij de Laura Mercier counter, ik heb ook gevlogt!

Deze kennismakingssetjes van Clinique zijn zo geweldig, ze kosten maar EUR 13,50 en bevatten behoorlijk wat producten zodat het een prima deal is. Ook handig voor op vakantie! In de online shop van De Bijenkorf vind je er ook een paar.

Hee...mijn Longchamp kattentas hangt er ook, ook in het roze en in verschillende modellen (ook kleiner dus), de tassenafdeling is trouwens heel uitgebreid geworden, love it!

Dit was mijn outfit gisteren, opnieuw de leren broek van DNA, schoenen van Casadei, top en lange transparante jas van Zara, tas is van Chloé!

Deze truien zijn ook al zo leuk, hoe kan ik ooit kiezen?

Oh wow....naar deze bril ben ik al maanden op zoek, dit is de aviator van Victoria Beckham en ik vind hem geweldig! Ik had hem nog steeds nergens kunnen passen en wilde hem niet zomaar online bestellen....nu twijfel ik of ik hem moet kopen? Wat vinden jullie?

Ciabatta's halen bij Panini in Rotterdam, daar hebben ze de lekkerste en dat komt o.a. door deze basilicumsaus <3 <3

Nice! Er komt ook een Urban Outfitters in Rotterdam, op het Binnenwegplein, daar is Bo heel blij mee!

Mijn hemel...wat is dit een prachtige kleur!! Ik ga zo even de stad in om die te zoeken, maar ik ben bang dat ik die in NL niet kan vinden, op de New York wishlist dan maar!!!!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top