Nieuws

Video - NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water - snel, makkelijk en verzorgend!

Hoor jij bij de vrouwen die 's avonds weleens met make-up op gaat slapen omdat je geen tijd hebt gehad om het eraf te halen? Doe dat liever niet meer, want zo werk je huidveroudering in de hand en kunnen onzuiverheden ontstaan. Gelukkig kun je met het Micellair Water van NIVEA Essentials je make-up er binnen no time afhalen. En er zijn nu ook twee nieuwe, verzorgende varianten speciaal voor jouw huidtype. Kijk maar even mee naar mijn video....

 

NIVEA bracht enige tijd geleden het Micellair Water voor de gevoelige huid uit, een super zachte maar effectieve reiniger die make-up snel van de huid afhaalt. Doordat de formule zacht is voor de huid, voelt de huid na het reinigen niet droog of trekkerig aan, en oogt deze niet rood of geïrriteerd. Gelukkig maar, want een veel gehoorde klacht bij make-up removers is dat ze de huid soms meer irriteren dan goed doen. Dat is natuurlijk niet nodig!

Micellaire reinigers zoals dit water van NIVEA verwijderen de make-up op een zachte wijze, de "micellen" in het water omhullen het vuil en de make-up, waardoor ze makkelijk van de hud af te halen zijn met een wattenschijfje. Naast de reeds bestaande versie voor de gevoelige huid, heeft NIVEA nu ook twee andere varianten:

 

NIVEA 3in1 Sensitive & Verzorgend Micellair Water voor de gevoelige huid met druivenpitolie en vitamine B5 EUR 5,99 (200 ml)

ingrediëntenlijst NIVEA 3in1 Sensitive & Verzorgend Micellair Water voor de gevoelige huid met druivenpitolie en vitamine B5

 

NIVEA 3in1 Verzachtend & Verzorgend Micellair Water voor de droge of gevoelige huid met amandelolie EUR 5,99 (200 ml)

ingrediëntenlijst NIVEA 3in1 Verzachtend & Verzorgend Micellair Water voor de droge of gevoelige huid met amandelolie

 

NIVEA 3in1 Verfrissend & Verzorgend Micellair Water voor de normale tot gemengde huid met vitamine E EUR 5,99 (200 ml)

ingrediëntenlijst NIVEA 3in1 Verfrissend & Verzorgend Micellair Water voor de normale tot gemengde huid met vitamine E

Dit zijn de voordelen van het NIVEA 3in1 Micellair Water:

 

1. Het is snel en makkelijk: 3in1 reiniging voor gezicht en ogen.

2. Verzorgt de huid: hydrateert en droogt de huid niet uit.

3. Een passende NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water voor elk huidtype.

 

In de video heb je het al kunnen zien, het werkt snel en makkelijk! Pak een wattenschijfje en maak die vochtig met het micellair water. 

ik heb op mijn arm wat make-up swatches, zoals heel regelmatig op een dag, ik leg het watje erop en haal het voorzichtig met een beetje druk de make-up weg, boenen is niet nodig!

zonder boenen is alle make-up er zo af! Handig toch?

 

Het verschil tussen de varianten is dat er verschillende ingrediënten in zitten die zijn afgestemd op jouw huidtype. Ze halen make-up er allemaal prima af en mijn huid is bij alle varianten na het reinigen zacht, soepel en niet droog. Ik kan inmiddels echt niet meer zonder Micellair Water, ze zijn voor mij als beautyblogger ideaal. Ik heb nogal wat make-up te verwijderen door de dag heen en dat doe ik liefst met een Micellair Water omdat het snel werkt. Nog een voordeel is dat mijn huid niet vettig wordt, ik wil nl. wel weer graag door met werken.

Kortom, ook voor beautybloggers en visagisten echt onmisbaar. Heb jij weleens een micellaire reiniger gebruikt? Probeer het eens, je zult best verrast zijn door het gemak.

 

De nieuwe varianten van het NIVEA 3in1 Micellair Water voor de droge/gevoelige en normale/gemengde huid zullen eerst alleen te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister, in 2016 volgen alle verkooppunten van NIVEA. De variant voor de gevoelige huid kun je wel overal kopen, ze kosten allemaal EUR 5,99 per flacon. Meer informatie vind je op www.nivea.nl/micellairwater

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met NIVEA

Deel dit artikel
Back to top