Advertorial

Met Braun & Fred van Leer wordt strijken leuk - win een workshop met een stoomgenerator

Je zou het misschien niet verwachten, maar ik hou van strijken!! Misschien moet ik het even nuanceren, ik hou vooral van mooi gestreken stapeltjes kleding in mijn kasten en dat krijg ik alleen voor elkaar door een paar uurtjes per week te strijken. Ben jij niet zo'n strijkfan, maar baal je wel van de kreukels in je kleren, dan heb ik iets leuks! Op 16 oktober 2015 organiseren we samen met Braun een strijkworkshop met de enige echte Fred van Leer en de CareStyle 5...zo wordt strijken met een stoomgenerator echt leuk. Doe jij mee aan de winactie om te Strijken met Fred?

Waarom strijken?

Jullie weten dat ik hou van mooie kleding, ik hou ervan om het te kopen maar ik zorg er ook graag goed voor door het zorgvuldig te wassen en te bewaren. Daar hoort strijken zeker ook bij, want hoe mooi (en duur) een jurkje, broek of blousje ook is, het ziet er direct minder mooi uit als het gekreukeld is. Ik strijk dus, niet alleen blousjes, maar echt al mijn kleding, zelfs de hemdjes waar ik in slaap of de onderbroeken van Marco en Sem. Niet alleen ziet kleding er mooier uit als het gestreken is, het zorgt ook nog eens voor meer ruimte in de kast omdat strak gestreken stapeltjes minder ruimte innemen (ook handig als je op reis gaat).

Iedere week plan ik een avondje in, zet de televisie of Netflix aan en neem een uurtje of wat de tijd om alles te strijken wat er in de wasmand ligt. Dat kan behoorlijk veel zijn, we zijn thuis met vier mensen die er allemaal van houden iedere dag schone, gestreken, kleding aan te trekken...reken maar op een grote wasmand of drie in de week. Gelukkig heb ik al jaren een stoomgenerator, een strijkapparaat dat ervoor zorgt dat strijken leuker is en sneller en makkelijker gaat, ik kan niet meer zonder.

Braun introduceert de nieuwe serie CareStyle 5 stoomgeneratoren (adviesprijs vanaf EUR 199,00), een strijkapparaat dat bestaat uit een strijkijzer en los waterreservoir, hierdoor is het strijkijzer niet zwaar en strijk je makkelijker. Maar de krachtige Braun CareStyle 5 heeft meer voordelen:

  • de verschillende modellen hebben elk 1 temperatuurinstelling die geschikt is voor alle stoffen, waardoor je geen tijd verspild aan het tussentijds opwarmen of afkoelen van de CareStyle5 (het instapmodel moet je wel met de hand instellen)
  • de op de vorm van een snowboard geïnspireerde 3D Eloxal strijkzool zorgt voor 360° strijkgemak, ook bij ritsen kragen en zakken 
  • naast de normale stoomafgifte van 120 g/min zorgt een krachtige stoomstoot van 340 gram bij een druk van 6 bar zorgt voor razendsnel en gladder strijken
  • het compacte design van de CareStyle 5 zorgt ervoor dat je het makkelijk in de kast kunt opbergen en het apparaat neemt niet teveel ruimte in beslag op de strijkplank.

 

Strijken met Fred

 

Fred van Leer kennen jullie vast allemaal van o.a. Hollands Next Top Model, de Rotterdamse stylist met voorliefde voor pailletten, neemt nooit een blad voor de mond als het om iemands outfit gaat. Maar van hem kan iedereen dat volgens mij wel hebben, hij brengt het altijd met veel humor en een dikke knipoog, ik hou ervan! Kun jij je voorstellen hoe het moet zijn om een strijkworkshop onder leiding van Fred te volgen? Volgens mij wordt het hilarisch en hebben we dikke pret!

Ik zeg "we" want ik ben in elk geval bij de workshop "Strijken met Fred" die we op vrijdagmiddag 16 oktober 2015 in Amsterdam gaan houden en jij kunt ook een plaatsje winnen! Onder leiding van Fred van Leer gaan we, met een groep van totaal 30 mensen, leren hoe strijken weer leuk wordt. Er staan manden vol gekreukte kleding in allerlei materialen voor ons klaar, die een echte uitdaging voor ons gaan vormen. We hoeven ons geen zorgen te maken, natuurlijk deelt Fred al zijn tips en trucs met ons. Als stylist heeft hij die zeker en vast, want hij kan natuurlijk niet aankomen gekreukte kleding bij de mensen die hij kleedt! Na afloop van de workshop ga je uiteraard naar huis met een goodiebag en de Braun Carestyle 5!

Wil jij wel een plaatsje winnen voor de Strijken met Fred workshop op 16 oktober 2015? Ga dan snel naar www.strijkenmetfred.nl en doe mee met de winactie, wie weet ben jij wel één van de gelukkigen en zie ik je dan.

 

Op de website kun je ook meer te weten komen over de Braun Carestyle 5 stoomgeneratoren en geeft Fred alvast wat handige tips. De Braun CareStyle 5 is verkrijgbaar vanaf EUR 199,00 (adviesprijs), een investering die zijn geld absoluut waard is, is mijn ervaring!

dit artikel is gemaakt in samenwerking met Braun

Deel dit artikel
Back to top