Reviews

De 10 mooiste nude oogschaduwpalettes

Naast een grote voorliefde voor mooie blushes, kun je mij ook 's nachts wakker maken voor een nieuw, mooi nude oogschaduwpalette. Zelf draag ik toch het liefst neutrale oogschaduwlooks en die kun je met zo'n palette binnen no time maken, ik kan letterlijk niet zonder. Ik heb mijn nude of neutrale oogschaduwpaletes niet geteld, maar ik heb er behoorlijk wat en ik gebruik ze (afwisselend) ook allemaal nog. Ik heb mijn 10 van mijn favoriete nude oogschaduwpalettes op een rijtje gezet, handig als je nog op zoek ben naar een mooie variant.

Viseart Neutral Matte 12 eye shadows palette $ 80,00 (Sephora.com)/EUR 80,95 (Bol.com) (review) - een gevarieerd palette met intense pigmentatie, de oogschaduws hebben allemaal een matte finish, helaas wat lastiger te krijgen in Nederland.

Urban Decay Naked Basics 2 EUR 28,00 (review) - gelukkig dit kleine palette met zeer neutrale, matte kleuren inmiddels wel makkelijk te vinden in Nederland. Iedereen zou zo'n palette moeten hebben, het is ideaal voor een eenvoudige, maar mooie dagelijkse look

Dior Eye Reviver illuminating neutral eye palette EUR 58,50 (review) - iets meer glans is ook wel mooi, dit palette van Dior is een beetje aan de koele kant, maar werkt heel fijn en zorgt ook voor een mooi, gladder ogend ooglid. Zeker een aanrader voor iedereen, ook als je wat ouder bent!

Chanel Les 4 ombres 208 Tissé Gabrielle EUR 50,00 (review) - de oogschaduwquads van Chanel zijn natuurlijk wat minder gevarieerd dan grotere palettes, maar deze kleurencombinatie is wel heel mooi en draag ik nog steeds enorm vaak, zeker mijn favoriete Les 4 ombres!

L'Oreal Paris La Palette Nude 02 Beige EUR 24,90 (review) - de meest betaalbare van de 10 die ik noem in dit palette en zeker echt één van de fijnste door de grote variatie in tinten en finishes, kwalitatief is het een geweldig palette zeker voor de prijs!

Yves Saint Laurent Couture Palette Saharienne EUR 58,50 (review) - hou je echt van een neutrale look met wat glans en donkere tinten die het oog wel vorm geven, maar niet verzwaren? Dan is dit palette van Yves Saint Laurent echt mooi en fijn.

Urban Decay Naked 2 EUR 49,90 (review) - in tegenstelling tot de Naked Basics palettes zijn de Naked palette altijd wat glanzender, al zitten er ook wat mattere kleuren tussen. Van de (inmiddels) vier Naked palettes is de nummer twee nog altijd favoriet, die kleurencombinatie vind ik het mooiste staan bij mij. Ik vind trouwens niet alle palettes even mooi bij iedereen, ik zou dus kiezen omdat je het palette dan echt vaak zal gebruiken en niet in de kast laat liggen (ja, ik spreek uit ervaring)

Clinique Neutral territory 2 all about shadow 8-pan palette EUR 48,00 (review) - Clinique is een merk dat je misschien meer associeert met huidverzorging en dat begrijp ik goed, toch hebben zij een aantal heel fijne en mooie make-up producten. Hun mascara's zijn bijvoorbeeld te gek en de uitgebreide oogschaduwpalettes range ook, deze is heel fijn en pak ik nog geregeld, aanrader!

MAC Mineralize eye shadow X 4 Pure Bred EUR 44,00 - mijn nieuwste aanwinst, een mooi en warm neutraal palette met een prachtige glans, ik gebruik het de afgelopen twee weken bijna dagelijks, zeker een prachtige aanwinst in mijn collectie! 

MAC Eye shadow X 15 Warm Neutral EUR 115,00 (review) - dit is wel mijn grote favoriet, samen met het Gravitas palette van MAC (dat helaas niet meer te koop is), de selectie kleuren is gewoon geweldig, alle kleuren zijn even mooi en je kunt er zoveel kanten mee op. De kwaliteit is, zoals altijd bij MAC, heel erg goed en ondanks de hoge prijs zeker het geld waard, de oogschaduws gaan volgens mij nooit op! En ik gebruik het heel erg vaak! 

Ben jij ook een fan van neutrale of nude oogschaduwpalettes? En heb jij ook een lijstje met favorieten? Ik kan in elk geval echt niet zonder neutrale oogschaduwpalettes, ze zijn altijd handig en ideaal om mee te nemen wat mij betreft. Maar ik ben dan ook een fan van neutrale ooglooks!

Deel dit artikel
Back to top