Inspiratie & Tutorials

Beautyscene & Skins Cosmetics VIP event 30 september in Rotterdam - jij kunt mee!

Beauty liefhebbers opgelet! Als ik jullie was zou ik direct je agenda erbij pakken en de avond van 30 september blokkeren, want ik organiseer iets geweldigs! Samen met Skins Cosmetics gaan we op die avond een heerlijk VIP event organiseren in hun winkel in Rotterdam. Een avond vol informatie over de prachtige merken die ze er verkopen, sneak peeks van de kerstcadeautjes, een fijne make-upje en heerlijke hapjes en drankjes....uiteraard met gezelligheid en een fijne goodiebag als je weer naar huis gaat! De plaatsen zijn heel beperkt, maar je kunt erbij zijn....

Skins Cosmetics

 

In november 2000 opende Philip Hillege en Michiel Poelmans de eerste Skins winkel in de Runstraat in Amsterdam. Het was de allereerste shop waar uitsluitend niche cosmetica merken verkrijgbaar zijn en dat was toch best een gok! Niche merken zou je het beste kunnen omschrijven als merken die geen deel uitmaken van grote bedrijven, maar veelal zelfstandig opereren binnen de cosmeticamartk.

Inmiddels is duidelijk dat de gok heel goed is uitgevallen, in 2015 zijn er al 10 Skins Cosmetics filialen en is het aantal verkochte merken uitgebreid van 7 naar een ontelbaar aantal. Bij Skins Cosmetics vind je bijzondere en (vaak) exclusieve merken zoals Diptyque, Aesop, Creed, Ellis Faas, By Killian, Escentric Molecules, REN skincare, Byredo en Cire Trudon. Het assortiment is enorm groot en ik kijk ook nog altijd mijn ogen uit als ik bij één van de winkels van Skins binnenstap. Of je nu komt voor een uniek parfum of voor een natuurlijke handcreme, mini geurkaars of mooie lipstick, bij Skins vind je er één die je nergens anders vindt.

Ik hou enorm van de winkels van Skins, ik kom er graag en kan eigenlijk de deur niet uitstappen zonder iets te kopen, meestal een mooie geurkaars of een bijzondere parfum. Ook al kom ik er voor mijn werk (hun persdagen wil ik nooit missen omdat er altijd inspirerende gasten zijn) dan nog heb ik vrijwel altijd wel iets op mijn wensenlijstje staan. Maar nog vaker ontdek ik er weer iets nieuws, ze hebben ook zo veel moois!

Beautyscene & Skins Cosmetics VIP event

 

Ben jij net zo gek op Skins als ik? Of ben je er (shame on you!) nog helemaal nooit geweest maar staat het wel op je "to do" lijstje? Dan heb ik een unieke gelegenheid voor je, je kunt namelijk deel uitmaken van het exclusieve Beautyscene & Skins Cosmetics event dat we houden op 30 september 2015 in het filiaal in Rotterdam. Dit prachtige filiaal ligt een beetje verstopt in de Van Oldebarnevelt straat (in het centrum vlakbij het Schouwburgplein) maar is die avond helemaal van ons!

We (ik ben er natuurlijk ook bij) gaan die avond kennis maken met een aantal van mijn favoriete merken en producten, maar ontdekken zeker ook nieuwe dingen! Zo zullen we leren hoe we best een geur kiezen die bij ons past, krijgen we een touch-up van de make-up artists en krijgen we een mini workshop huidverzorging, natuurlijk onder genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is er ook nog genoeg tijd voor je vragen en kun je er terecht voor echt persoonlijk advies van de experts bij Skins. Na afloop van de avond kom je helemaal lekker geurend naar buiten, voorzien van een mooie make-upje en een goodiebag!

Zoals ik al vertelde ben ik er ook de hele avond, ik deel mijn favorieten met jullie en zal zeker tips geven, maar ik vind het ook gewoon heel gezellig om een avondje met jullie door te brengen! Ik hoop jullie ook!

Geef je op!

 

De plaatsen voor dit Beautyscene & Skins Cosmetics VIP event op 30 september 2015 zijn heel beperkt, juist omdat we voldoende tijd willen geven aan iedereen die komt. Het is dus ook een besloten event en je kunt toegang winnen door mij een mailtje te sturen. In dat mailtje zou ik je motivatie willen lezen, waarom wil jij zo graag bij dit event zijn? Vul dat aan met wat persoonlijke gegevens over jezelf (naam, telefoonnummer, leeftijd, foto mag ook, wordt niet gepubliceerd) en mail dat z.s.m. naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Skins.

Zorg er natuurlijk wel voor dat je ook beschikbaar bent op 30 september, het event vindt plaats in de avond, vanaf 19.00 uur en duurt tot ca 21:30 uur. Je mag je eventueel ook samen met iemand opgeven, maar omdat de plaatsen heel beperkt zijn kan ik niet garanderen dat je samen kunt komen. Rond 22 september 2015 zal ik de winnaars persoonlijk mailen dat ze welkom zijn, hou dus je mailbox en mijn social media in de gaten!

 

Ik heb er nu al heel veel zin in, geef jij je op? We maken er echt een gezellige avond van! Wil je alvast een kijkje nemen wat Skins zoals te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje in hun webshop : www.skins.nl

Deel dit artikel
Back to top