Blogs & Editorial

Editorial - dromen mag (en ze komen soms uit)

Vroeger...toen ik nog een beginnende blogger was, ergens in 2007, kon ik niet bedenken dat ik er 8 jaar later nog steeds mee bezig zou zijn. En op wat voor manier, het gaat er inmiddels toch wel anders toe dan in het begin, maar gelukkig vind ik het nog steeds leuk. Leuk...leuk...ik vind het natuurlijk veel leuker nu, zeker omdat ik geweldige kansen krijg en mijn dromen van toen inmiddels echt uitkomen. Deze week gaat misschien wel de grootste droom in vervulling, ik ga met MAC naar New York Fashion Week!!!!

Ja, ik bereid jullie er maar vast op voor, de komende twee weken zul je het namelijk nogal eens tegenkomen op Beautyscene, de rode draad zal zeker New York en MAC zijn, ik hoop maar dat jullie het niet erg vinden? Ik vind het absoluut geen straf om te gaan, ik vind het echt geweldig en had het 8 jaar geleden niet eens kunnen bedenken, laat staan erover fantaseren.

Maar het gaat echt gebeuren, het aankomende weekend vlieg ik naar New York om daar 4 nachten door te brengen in een geweldig hotel in Soho (zo'n fijne buurt met heerlijke restaurantjes en winkels). In New York begint de aankomende week het grootste mode-event van de wereld (denk ik althans, Parijs-Londen-Milaan zijn uiteraard ook heel belangrijk) en ik mag daar verslag van gaan doen. Als het goed is, bezoek ik een aantal shows, waar MAC de make-up verzorgd en kan ik ook backstage een kijkje nemen bij grootheden als Tom Pecheux, Charlotte Tilbury en Diane Kendall! Wow...dat is toch wel heel erg fijn, dat zijn mensen die ik van verre enorm bewonder en het is natuurlijk te gek als ik hun werk van dichtbij zou kunnen bekijken.

Nu kan ik een enorm sentimenteel verhaal gaan houden, waarin ik vertel dat ik zo enorm dankbaar ben voor zo'n kans die ik eigenlijk niet verdien of juist dat ik het verdiend heb door al het "harde" werk dat ik de afgelopen jaren heb verricht. Maar ik denk dat het beide een beetje overdreven is. Sure, soms is bloggen behoorlijk doorpezen, vooral door de druk die er op ligt, maar dat doe ik wel mijzelf aan. Maar ik vind ook weer niet dat ik het niet verdien, alsof "het" mij gelukt is door puur toeval en geluk, dat is ook weer niet zo. Het ligt ergens in het midden, dat ik volgende week in New York ben, is door een combinatie van geluk, inzet en doorzettingsvermogen. Hoe dan ook, ik ben er heel erg blij mee en ook wel trots op!

Maar...het was mij dan weer niet gelukt zonder jullie, de lezers die soms al jarenlang trouw iedere dag mijn artikeltjes lezen, maar ook de toevallige voorbijkomer die af en toe even komt buurten. Zonder al die lezers was 'het' natuurlijk nooit gelukt, dan had ik misschien nog steeds blogs geschreven, maar zou mijn droom waarschijnlijk niet zijn uitgekomen. Een bedankje aan jullie is dus zeker op zijn plaats, dank jullie wel voor alle steun door de jaren heen, ik waardeer het heel erg! Mede door jullie komt één van mijn dromen uit!

 

Als 'bedankje' neem ik jullie daarom de komende dagen mee naar New York, helaas wel even virtueel, maar ik doe mijn best om alles zoveel mogelijk met jullie te delen! :-)

 

Dikke kus,

 

Debbie

XXX

Deel dit artikel
Back to top