Nieuws

Tom Ford Beauty komt naar Nederland

Vanochtend was ik aanwezig bij een persevent waar ik al heel lang naar uitgekeken had, de officiële introductie van Tom Ford Beauty in Nederland. Jullie weten vast dat ik een enorm grote fan ben van Tom Ford en dat ik de make-up producten ook graag gebruik. Tot op heden kocht ik ze als ik in het buitenland was of bestelde ik ze online, vanaf november hoeft dat niet meer want dan opent de eerste officiële Tom Ford counter van Nederland. Waar? Ik ga het je vertellen in dit artikel....

Het persevent vond plaats in het prachtige Waldorf Astoria hotel, als je er eens in de buurt bent (ligt aan de Herengracht, bij het Rembrandtplein) dan kan ik je zeker aanraden er eens een koffietje te gaan drinken. De heerlijke zoetigheden staan al klaar op de tafel!

Tom Ford is natuurlijk een mode-ontwerper met een behoorlijke staat van dienst, maar wist je dat hij van huis uit een architect is? Ik ken hem toch het beste als superstijlvolle, prachtige man die supervrouwelijke kleding, schoenen en accesoires maakt. In 1990 werd hij creatief directeur bij Gucci, toen een ingeslapen modehuis dat hij in 9 jaar tijd nieuw leven in blies, Gucci werd weer sexy!

Inmiddels heeft hij zijn eigen merk, dat wereldwijd bekend staat om zijn prachtige vrouwelijke ontwerpen, al zijn producten stralen luxe en glamour uit, van schoenen tot zonnebrillen en van lipsticks tot oogschaduwpalettes. Niets is aan het toeval overgelaten, de verpakkingen zijn prachtig en de inhoud is van de allerhoogste kwaliteit. Dat betekent wel dat de producten behoorlijk aan de prijs zijn, ze horen echt tot de duurste make-up producten die je kunt kopen. Maar kijk eerst even mee naar de foto's.....

Er zijn vanaf november 2015 drie soorten foundation beschikbaar in Nederland, inmiddels is er ook een nieuwe compact foundation uit, maar die volgt later. De range kleuren is uitgebreid, maar zal nog uitgebreider worden over een tijdje.

Linksboven zie je een van de sterproducten van Tom Ford, het Shade & Illuminate duo dat je gebruikt om je gezicht vorm te geven (sculpten ofwel contouren), de andere doosjes bevatten gezichtspoeders.

Tom Ford make-up artist Matthew liet ons een mooie look zien op een model, deze producten gebruikt hij daarvoor : het Dusty Rose oogschaduwpalette, de Pink Dusk lipstick en de Gold Dust bronzer onder andere. De andere producten moet ik nog even opzoeken!

Deze geweldige kwasten staan al jarenlang op mijn wishlist, ze zijn zo geweldig zacht en extreem "fluffy", volgens mij wil je de hele dag over je gezicht aaien met deze kwasten. Maar ja....ik heb er al zoveel en ze zijn behoorlijk prijzig.

De blushes van Tom Ford zijn echt te gek, extreem gepigmenteerd en prachtig qua kleuren, ze hebben een klein maar bijzonder fijn assortiment en ze gaan eigenlijk nooit op, zo zuinig zijn ze!

Mijn favoriet is Love Lust (volgens mij links onderin)

De lipsticks en nagellakken kunnen we al wat langer kopen in Nederland en België, die blijven uiteraard beschikbaar en volgens mij krijgen we ook een uitgebreider assortiment aan het einde van het jaar....

Yes, deze kleuren zijn nieuw en komen pas in december 2015 in de winkels, ze zijn mooi! Nog een ander nieuwtje : de mini lipsticks komen ook weer terug met nieuwe kleuren (misschien ook wel met een matte finish!!!), dat wordt hoogst waarschijnlijk eind oktober!

 

De Tom Ford Beauty counter opent officieel half november 2015 in de Bijenkorf in Amsterdam, waarschijnlijk zal de counter al iets eerder open gaan, maar die datum is nog niet bekend. Tom Ford Beauty zal dus alleen te koop zijn in Amsterdam, hopelijk zal het assortiment ook online worden verkocht, dat staat wel gepland zover ik weet.

Ik begreep vandaag dat het nog niet zeker is of de herfstcollectie van dit jaar ook naar Nederland komt, waarschijnlijk komt er nog wel een speciale wintercollectie maar dat was nog een beetje geheim. Het is dus nog even afwachten wat we precies zullen gaan zien bij de counter, maar de producten die je op de foto's zien komen zeker. En natuurlijk krijgen ze bij de counter ook de hele selectie Private Blend geuren! Wil je weten hoe het complete assortiment van Tom Ford Beauty eruit ziet? Neem dan een kijkje op www.tomford.com (verzenden helaas niet naar Nederland) of in de webshop van Selfridges. De Nederlandse prijzen van de producten zijn nog niet bekend, maar als je weet dat een lipstick EUR 47,00 kost, dan heb je misschien wel een beetje een idee.

 

Wat vind jij van dit nieuws? Ben je net zo blij als ik?

Deel dit artikel
Back to top