Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 37 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Zaterdag vierden we de verjaardag van neefje Evan, hij wordt alweer zes jaar, hoe snel gaat de tijd eigenlijk wel niet! En daar  maakten we ook kennis met hun nieuwe kitten, Moos...wat een cutie! Hij sliep door alle drukte heen, zo schattig!

Kijk, dit vind ik wel zo lief! Ferron was een beetje moe en ging even bij grote neef Sem zitten, samen keken ze hoe de rest aan het spelen was op de Wii!

Soms is mijn werk wel heel erg fijn! Ik kreeg alle zes de geuren van Escentric Molecule opgestuurd om een artikel over te schrijven, dat komt er zeker aan! Het is ook zo'n bijzonder concept, drie van de geuren bestaan maar uit één geurmolecuul, heel apart. Het is wel een geur die je herkent uit duizenden, ken jij ze?

Lief, Emo waakt 's avonds altijd over Sem, soms op bed en soms bij zijn lampje.

De volgende dag moest Sem doosjes maken voor wiskunde, ik heb even geholpen met lijmen.

Ik weet nog van vroeger dat dit heel spannend en bijzonder was, wiskunde! Sem vindt het allemaal best makkelijk, vooral de kubussen en het perspectief zien en tekenen is een eitje...is Minecraft spelen toch nog ergens goed voor. En dat allemaal in het Engels...wat is rechthoek eigenlijk in het Engels?

Dit dus....het gebeurde ook bij mijn zwart paar Valentino's, na een paar keer dragen is zijn de hakjes al versleten, dat is toch niet normaal? Naar de schoenmaker dus maar weer, maar eigenlijk vind ik dit echt niet kunnen hoor? Ik heb schoenen van Zara soms als jarenlang en vaak gedragen, die nog nooit nieuwe hakjes nodig hebben gehad....zijn wel 10 keer zo goedkoop!

Maar goed, ik ging dus naar Amsterdam en trok toch maar even mijn sneakers aan, ook al rij ik zonder problemen met de hoogste hakken aan...dit is ietsje comfortabeler.

Wat een prachtige hoekjes hebben ze toch in het Waldorf Astoria hotel! En zie die prachtige Cire Trudon kaars eens....die ruikt geweldig.

Het was een feestje om bij te mogen zijn, make-up artist Matthew van Tom Ford liet ons zien wat je allemaal kunt doen met de producten.

Daarna even door naar SLA voor een veggie falafel bowl, wat een fijne salade is dat toch!

In de avond ging ik even langs bij Voorwinden, een van mijn favoriete shopadresjes in de buurt. Ze hebben ook een mooie parfumerie met o.a. deze kwastenlijn van Mari van de Ven, behoorlijk betaalbaar en volgens Mari heel fijn...

Deze geuren van House of Sillage zijn dan weer niet zo heel goedkoop...ik hoorde iets van 350 euro per flesje...wow!

Kennen jullie de home fragrances van Dr. Vranjes? Zeker een aanrader,ook door de mooie, klassieke flessen.

OK, toen stond Kay Nambiar opeens in mijn woonkamer...in handdoekje nog wel. Tja, wat moet je ermee? ;-) Dank je wel, Etos, Kay is een knapperd en krijgt zeker een goed plaatsje (alleen niet bij mij thuis, ik zoek nog een goede adoptiemoeder, haha).

Altijd fijn, zo'n verse oogcreme van Dior, deze van Capture Totale heb ik leren kennen in Parijs en is zalig! Heel voedend en niet vettig, binnenkort zal ik je er iets meer over vertellen.

Haha...soms steken katten hun tong weleens uit en hebben ze er geen idee van, het is altijd zo'n gek gezicht!

Even een testje met mijn Sony camera, waarmee ik foto's met wifi kan sturen naar mijn telefoon...het werkt dus!

En zo is het, New York is altijd een goed idee. Dank je wel voor de survival kit, MAC!!! Nu maar op pad....

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top