Blogs & Editorial

Photo diary van 14 september 2015 - op bezoek bij Bobbi Brown & naar Zac Posen

Jullie hebben gisteren mijn photo diary moeten missen, het was ook zo'n extreem drukke dag met vooral een "early call" time! Maar dat komt weer helemaal goed, want ik kan jullie weer veel foto's laten zien van mijn maandag in New York! Die dag begon met een bezoekje aan het hoofdkantoor van Bobbi Brown en dat was zo leuk. Kijk je mee naar mijn photo diary van 14 september 2015?

Op weg naar het hoofdkantoor van Bobbi Brown, dat heel dichtbij mijn hotel zit, midden in SoHo

Boven de Prada winkel! 

Even wachten bij de fotomuur en natuurlijk ligt er Bobbi Brown leesmateriaal!

Zo leuk en inspirerend deze foto's van Bobbi Brown, haar werk en de mensen die haar inspireren.

Wie wil er niet zo'n huisje? Dit staat in het persoonlijke kantoor van Bobbi, zo leuk om daar te zijn. Ze was er (helaas) niet, meestal is ze zo'n twee dagen per week op kantoor. Wist je trouwens dat ze gek is op Engeland? Vandaar dat je veel Engelse invloeden ziet op haar kantoor.

Hier zit ze dus normaal, zo leuk om eens te zijn! En wat heb ik een fijne ontvangst gekregen in het kantoor, iedereen was heel lief en nam alle tijd om mij het kantoor te laten zien en er meer over te vertellen.

Ik was echt een lucky woman, Bobbi's rechterhand Mark Reagan was in kantoor en had tijd om mij een make-upje te geven, zo leuk! Ik zou eigenlijk naar de counter in Bloomingdale's gaan, maar dit is nog veel leuker. Hij heeft me veel verteld over de nieuwe producten zoals de Intense serum foundation en nog veel meer!

En wat is leuke vent is het, heel gezellig om bij hem op de stoel te zitten, hij heeft veel handige tips gegeven, ik kom er nog op terug! Thanks, Mark!

Dat dus...het was hier zo leuk!

Daarna even terug naar het hotel voor een outfitchange, ik pakte de metro naar Grand Central Terminal waar ik rond half drie verwacht werd voor een backstage bezoekje....

Ik was er wat vroeger omdat ik even wilde rondkijken in dit waanzinnig grote station en omdat ik nog moest lunchen.

Zac Posen was de show die ik ging bekijken backstage, een show die plaats zou vinden midden in het station....het opbouwen van de locatie ging gewoon tussen alle reizigers door...amazing!

Onder de grote (prachtige) hal van het station is de Food course, een grote ruimte met ontelbare restaurantjes en kiezen waar ik wilde gaan eten was eigenlijk onmogelijk.

Hamburger bij Shake Shack? Nee, geen trek in!

Ik koos voor de legendarische Oyster Bar waar ik aan de bar ging zitten, heel apart om hier te zijn. Je kunt er alle soorten sea food en vis eten, heel leuk en echt New Yorks.

Ik koos de geweldige Maine Lobster Roll....echt hemels!

Daarna richting backstage waar ik lekker vroeg was, fijn....want dan is er meer tijd om alles goed te bekijken. Hier de foto's van de modellen gemaakt tijdens de proefmakeup.

De facechart waar de key artist (Diane Kendall) aangeeft welke producten ze heeft gebruikt. Bij Zac Posen was de look zacht, met weinig kleur op de ogen en zonder mascara, maar wel een mooie 3D strobing glow met de nieuwe Strobe creams en nude of rode lippen met een velvet/fluwelen finish.

Dit zijn de nieuwe producten van MAC, leuk om een kijkje te nemen in de kit van de geweldige Romero Jennings! Zie je de kwasten? Daarmee doet hij de unieke Kitten Paws techniek, zo klopt hij poeder in de huid...heel speciaal!

Sidd, de visagiste die je hier ziet, is Nederlandse en de assistente van Diane Kendall, leuk om haar een keer te ontmoeten, zij is echt geweldig! En nog zo jong!

Dit is Romero! Zo'n leuke en inspirerende man, al heeft MAC eigenlijk allemaal leuke mensen in dienst!

Ontwerper Zac Posen kwam nog even kijken en sprak met een aantal van zijn modellen, opvallend dat het er allemaal zo rustig aan toe ging, heel fijn om te zien dat het ook zo kan!

Working!

Prachtige rode lippen! De make-up artists maken zelf natuurlijk ook foto's voor hun eigen portfolio of voor hun social media kanalen.

Het haar werd gedaan door Moroccanoil! Er was niet één look, maar een aantal verschillende, zowel vast als los, zowel een knot als mooi gefohnde lokken...er werd erg goed gekeken naar de natuurlijke look van het haar.

Dit werd een prachtige, lange blowout....

En natuurlijk werden er allemaal producten van Moroccanoil gebruikt!

En dit is een nieuw product, de Hair Thickening Lotion, het is nog niet uit in de USA en wij moeten er vast nog veel langer op wachten. Ben wel benieuwd!

Zie je me?

Daarna ging ik terug naar de buurt van mijn hotel, waar ik door Mulberry Street liep om eens te gaan kijken bij het San Gennaro festival, dat is echt een groot event waar vooral veel Italiaanse Amerikanen op af komen, heel sfeervol en vooral heel lekker....er is zoveel eten! 

 

Inmiddels is het alweer woensdag en ga ik zo mijn koffer inpakken! Ik moet nog ontbijten en daarna ga ik Soho nog even in voor de laatste aankoopjes, heel vervelend allemaal! Morgen krijgen jullie zeker weer een update, want gisteren heb ik ook weer zulke fijne dingen gedaan! 

Deel dit artikel
Back to top