Blogs & Editorial

Editoral - even iets anders

Goedemorgen allemaal!!! Even een heel korte update vanuit New York, waar ik de komende dagen zal doorbrengen. Misschien heb je het al gezien in mijn photo diary van gisteren, ik breng op uitnodiging van MAC een bezoek aan 3 prachtige shows. Dat betekent ook dat de komende dagen even wat andere artikelen online komen, lees even verder hoe het precies zit....

de inspiratie van Charlotte Tilbury backstage bij Rachel Zoe, ze werkte daar met MAC maar ik zie toch ook best heel veel van haar eigen spulletjes liggen! Geeft niets hoor, want het is ook een fijn merk.

 

De komende dagen staan bij mij echt even in het teken van New York, ik maak aan de lopende band foto's, plaats heel veel snapchats en ben zelfs ook nog aan het filmen voor een leuke vlog. Ik plaats iedere dag een photo diary, normaal gesproken om 15:00 uur 's middags, maar uitzonderingen zijn altijd mogelijk. Er komen ook nog wat andere artikelen online, die zullen daar in de ochtend al opstaan.

 

Mijn photo diaries probeer ik zeker zo afwisselend mogelijk te maken, zo kan iedereen er wel iets leuks in terugvinden, al zijn het maar de foto's van het heerlijke eten!

 

Fijne week allemaal, groetjes uit New York!

 

XXX

Debbie

Deel dit artikel
Back to top