Inspiratie & Tutorials

Video - wat bracht ik mee uit New York (shoplog)?

Mijn koffer woog, toen ik terugvloog uit New York, toch zo'n 4 kilo zwaarder dan op de heenweg en dat kwam echt niet door mijn vuile was! Ondanks dat ik niet extreem geshopt heb, kocht (en kreeg) ik toch behoorlijk wat fijne dingen in New York. De dag nadat ik thuis kwam heb ik een shoplog opgenomen, waar ik je de spullen die ik meebracht uit New York laat zien, o.a. de NARS Pro Palettes en zo'n geweldige make-up setting spray met SPF30! Kijk je mee?

Tijdens het bewerken van de video zag ik dat de video wel erg licht was, de zon scheen toch feller dan ik dacht. Tijdens het filmen heb ik het echt niet gemerkt, blame it on the jetlag. De producten heb je misschien niet perfect kunnen zien, maar ik beloof nog een review toe te voegen van de meeste producten, zodat je ze toch even goed kunt zien.

Jullie hebben het gezien, shoppen kun je in New York heel goed, het is alleen jammer dat de dollar/euro koers niet zo gunstig meer is voor ons Europeanen, echt goedkoper is het dus niet meer. Wat mij wel een beetje tegenviel was het aanbod in de drogisterijen zoals Duane Reade en Walgreene's, ze hadden daar vooral veel oude collecties en producten, niet echt leuk om iets mee te nemen. Volgende keer beter!

Deel dit artikel
Back to top