Nieuws

MAC brengt een collectie met Charlotte Olympia uit

Mooie schoenen en make-up....je mag mij er voor wakker maken! Voor nieuws over mooie schoenen en make-up trouwens ook, ik was dan ook helemaal gelukkig toen ik hoorde over de nieuwe MAC cosmetics collectie in samenwerking met schoenenontwerpster Charlotte Olympia! In maart 2016 komt de collectie uit en op de eerste beelden op Instagram zien we dat we een stylish collectie kunnen verwachten met een knipoog naar de pinups van het oude Hollywood tijdperk. Lees en kijk even verder....

M∙A∙C Senior Vice President/Group Creative Director James Gager:

Charlotte Olympia Dellal is niet alleen een talent in de design- en modewereld, maar ook een tijdloze schoonheid waarvan de producten - doordrenkt met kleur en plezier - perfect passen bij de esthetiek van M·A·C. Haar speelse en stijlvolle accessoires zijn de ultieme inspiratiebron voor make-up; de speelsheid en de variatie in de M·A·C Charlotte Olympia collectie is de reden dat we niet kunnen wachten met delen.

 

Charlotte Olympia :

Dit is mijn droom collectie! De inspiratie voor de collectie komt van mijn liefde voor een vervolgen tijdperk dat zich manifesteert in mijn dag-tot-dag beauty look evenals de esthetiek van mijn ontwerpen. Ik heb altijd al genoten van het mooi maken en het vrijlaten van mijn innerlijke filmster.

de foto's heb ik op Instagram gevonden onder #MACCharlotteOlymipa

 

Zoals ik nu kan zien lijkt het mij vooral qua uiterlijk een spannende collectie, ik denk dat we geen heel bijzondere kleuren moeten verwachten, dat zou niet passen bij de inspiratie. Al zie ik wel opvallende rode tubetjes liggen die waarschijnlijk een vloeibare lipstick bevatten en ziet dat kleine potje er ook spannend uit. Ik denk alleen dat we nog wel even moeten wachten tot we exact weten wat erin zit, de MAC Charlotte Olympia collectie staat pas gepland voor maart 2016. Uiteraard zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen!

 

Wat vinden jullie van deze samenwerking? Zijn jullie fan van Charlotte Olympia? Ik zelf vind haar design meestal net iets over the top, maar hou je van sexy schoenen met een knipoog, dan moet je zeker bij dit merk zijn!

Deel dit artikel
Back to top