Reviews

Becca & Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop

Toen ik vorige week Sephora op Broadway in New York binnenstapte, zag ik als eerste de mooie Champagne Pop highlighter van Becca liggen. Zonder al teveel na te denken kwam die in mijn mandje terecht, hij zag er zo mooi uit! Inmiddels heb ik de highlighter vrijwel iedere dag gebruikt en wordt het tijd om hem met jullie te delen. Becca is een Australisch make-up merk dat ook in Nederland wordt verkocht, o.a. bij Babassu. Deze limited edition is gemaakt in samenwerking met Youtube-ster Jaclyn Hill en is volgens haar de perfecte highlighter voor alle huidskleuren!

Becca Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfcetor Pressed Champagne Pop $ 38,00 (via Sephora.com)

In deze strakke verpakking van donkerbruin kunstof en geborsteld metaal zit de Shimmering Skin Perfector Pressed van Becca, een product dat ook te vinden is in de vaste collectie. Het glanzende poeder is zeer zacht van textuur en lijkt op de huid wel in een vloeibaar product te veranderen, zo fijn blendt het poeder met de huid.

De kleur, Champagne Pop, is een speciale uitgave in een kleur die wordt omschreven als "soft white gold with pink peachy undertones", een zachte witte goud met roze/perzik ondertoon.  Het poeder is echt superzacht van textuur, dat is heel fijn omdat je daardoor het poeder mooi kan blenden met de huid om zo een (toch wel) subtiel resultaat te krijgen.

Nu ben ik natuurlijk wat getinter van huidskleur, op mijn huid vind ik de highlighter dan ook best subtiel en niet extreem glanzen. Dat is een positief punt wat mij betreft, want een goede highlighter zorgt absoluut voor een mooie glow, maar ik wil echt geen glitterbom worden. Aan de andere kant moet een highlighter ook wel zichtbaar zijn, anders kun je deze net zo goed niet gebruiken.

Champagne Pop is een prima kleur, niet zo heel wit als omschreven wordt trouwens,  ik vind de kleur meer naar rose goud met een perzikken ondertoon neigen, iets wat misschien nog wel mooier is, zeker op mijn huid.

Het resultaat is een prachtige glans, een warme gouden kleur en zeker geen overdreven glittereffect, helemaal zoals een highlighter zou moeten zijn voor mij!

Even een close-upje van de Champagne Pop die ik heb aangebracht met de MAC 188 brush (de kleine duo fibre kwast), ik heb de highlighter op mijn jukbeenderen, neusbrug en boven mijn lippen aangebracht, typische plaatsen om te "stroben".

zonder en met Becca Champagne Pop highlighter

Dit is een foto in normaal daglicht, zonder lampen of zonlicht en ik heb de highlighter nu alleen nog aan de linkerkant (voor jullie) aangebracht, zie je het verschil?

Als de zon schijnt dan zie je de highlighter wat opvallender, zeker als de zon recht op mijn gezicht schijnt glanst Champagne Pop me tegemoet!

 

Mijn eerste ervaring met de Shimmering Skin Perfector Pressed van Becca zijn dus heel positief! Vooral de textuur bevalt heel goed, het poeder is makkelijk in gebruik en geeft een subtiel maar wel goed zichtbaar resultaat. Champagne Pop is een beauty van een kleur die inderdaad past bij meerdere huidtinten, hij is niet te licht en niet te donker. De houdbaarheid is ook prima, hij blijft de hele dag prima zitten.

In Nederland kunnen we Champagne Pop waarschjnlijk niet kopen (zover ik weet is het een "sephora only") inmiddels wel kopen, samen met de andere kleuren van hetzelfde product bij Babassu.nl. Je kunt de Becca Champagne Pop ook bestellen bij Sephora.com, maar hou wel even rekening met vrij hoge verzendkosten en invoerrechten die je moet betalen (direct bij het bestellen, daarna krijg je geen extra kosten meer), bestel dus liever bij Babassu, dat is echt goedkoper!

 

Heb jij ook een favoriete highlighter? Champagne Pop is momenteel zeker mijn favoriet, we kunnen best een beetje "glow" gebruiken in de eerste echte herfstdagen!

Deel dit artikel
Back to top