Reviews

Producten die hun geld meer dan waard zijn

Er wordt heel regelmatig aan mij gevraagd welke producten nu echt hun (hoge) aanschafprijs waard zijn. Zijn dure producten beter dan goedkopere? Betaal je nu alleen voor de verpakking en de mooie reclamecampagnes of koop je ook echt kwaliteitsproducten? Het antwoord zit waarschijnlijk ergens in het midden, maar toch zijn er dure producten die wat mij betreft hun geld meer dan waard zijn. Ze zijn niet alleen goed, maar je doet er ook nog eens heel erg lang mee! Kijk je mee naar mijn lijstje van producten die hun geld meer dan waard zijn?

Gamila Secret Cleansing bar EUR 23,95

 

Dit blokje "zeep" is werkelijk niet op te krijgen, ondanks dat ik er iedere dag wel één of twee keer mijn handen mee was (en ik ben niet de enige in huis die het gebruikt) is het na maanden nog steeds niet op. De textuur is behoorlijk stevig en daardoor heel zuinig in gebruik, het is dus misschien wel een pittig geprijsde Cleansing bar in aanschaf maar je doet er enorm lang mee.

Elizabeth Arden Eight hour cream EUR 18,95 (30 ml)

 

Als je eenmaal een grote tube van deze balsem (dat vind ik het toch meer dan een creme) hebt gekocht, dan zit je de komende jaren wel goed! Zolang doe ik zeker met deze tube en dan gebruik ik het toch behoorlijk regelmatig. Of het nu mijn droge nagelriemen zijn, een rode huid onder mijn neus door verkoudheid of mijn lippen voor het slapen gaan....ik gebruik altijd een beetje Eight hour cream om het probleem op te lossen. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, dus doe je heel lang met deze tube!

MAC 217 kwast EUR 22,00

 

Waarom zou je zo'n dure make-up kwast kopen als je er voor een paar euro ook één koopt bij een budgetvriendelijk merk? Heel simpel, omdat goede kwasten echt zorgen voor een mooier resultaat, zelfs met minder dure oogschaduws. Deze MAC kwast is één van mijn favorieten en alweer zes jaar oud....nog steeds werkt deze meer dan perfect en ziet hij er nog keurig uit. Ik gebruik deze kwast iedere dag en dan is het helemaal niet erg dat zo'n kwast wat duurder is, deze is zijn geld dus meer dan waard!

Moroccanoil Treatment Light v.a. EUR 16,95

Ik was mijn haar zo'n twee keer per week normaal gesproken en na iedere wasbeurt doe ik er een paar druppels Moroccanoil Treatment Light in. Meestal de hoeveelheid van één pompje, dat is voldoende voor mijn haarpunten en geeft glans aan mijn haar, maar houdt het ook soepel en gevoed. Dat betekent dat ik echt erg lang doe met een fles Moroccanoil Treatment, zeker een half jaar, superzuinig in gebruik en dus het geld zeker waard. Op reis neem ik ook altijd een ieniminie flacon mee, dat is meer dan voldoende.

Le Weekend de Chanel EUR 90,00

 

Deze exfoliant met glycolzuur is al een hele tijd een favoriet, ik gebruik hem dan ook zeker twee keer per week. Meestal gebruik ik één pompje voor mijn hele gezicht en dat is ook voldoende. Met mijn eerste flacon heb ik zeker 9 maanden gedaan, met de tweede misschien nog wel langer, een product dat enorm zuinig in gebruik is en heel effectief. Duur in aanschaf misschien, maar verdeeld over de periode dat je het kunt gebruiken is het best te doen volgens mij.

Guerlain Terracotta bronzer v.a. EUR 48,50

 

De bronzers van Guerlain zijn altijd heel zuinig in gebruik, het poeder is stevig geperst en laat nooit teveel poeder los. Daarnaast is het ook heel goed gepigmenteerd en heb je maar weinig nodig voor een mooi gebruind resultaat. De poeders zijn ook nog eens stevig verpakt en kruimelen of breken eigenlijk nooit. Natuurlijk moet je ze het liefst niet laten vallen, maar het kan weleens gebeuren...zo zonde altijd. De keuze in kleuren is ook nog eens heel groot, je vindt er altijd wel een perfecte bronzer tussen, zeker de hogere prijs waard.

Tom Ford blush GBP 48,00

 

In 2012 kocht ik mijn Love Lust blush van Tom Ford en ondanks dat ik deze toch wel zo'n twee keer per week gebruik (soms nog wel vaker) zie ik er niet eens een "dip" in. Niet te geloven hoe zuinig deze mooie blushes in gebruik zijn! De kleuren zijn zeer gepigmenteerd, waardoor je al aan een mini-hoeveelheid voldoende hebt en ze zijn ook stevig waardoor je nooit teveel poeder losmaakt. Gelukkig maar dat Tom Ford zijn beautylijn vanaf november ook naar Nederland brengt!

Armani Eye & Brow Maestro EUR 36,00

 

In november 2014 opende ik voor het eerst dit potje voor mijn wenkbrauwen en nu, eind september 2015, heb ik nog niet eens 1/10 van het potje opgemaakt! En ik gebruik het toch echt wel heel vaak, soms dagelijks! Ook is de textuur nog helemaal perfect, totaal niet ingedroogd of anders van structuur, het werkt nog steeds zoals in het begin. Kortom....als je houdt van een zuinig product, dan is dit zeker iets voor je.

 

Heb jij nog meer van dit soort geweldige producten? Misschien wel iets duurder in aanschaf, maar in gebruik wel heel erg zuinig? Deel ze gerust met ons, ik ben erg benieuwd! Misschien moet ik ook eens een lijstje maken van producten die veel te snel op zijn?

Deel dit artikel
Back to top