Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 39 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Morning! Terug uit New York en toch direct proberen of ik net zo'n lekker ontbijtje maak als bij Balthazar! Bijna!

Wat een mooie collectie is Les Automnales van Chanel, de review is onderweg!

Vrijdagavond was ik even bij de opening van de nieuwe Soap Treatment Store in Rotterdam! Eindelijk is er ook één in Rotterdam, daar ben ik heel blij mee. Ik ga snel langs voor een treatment, je vindt de Soap Treatment Store aan de Meent 17a. Aanrader!

Sem was ook mee, want we zouden daarna samen uit eten gaan, hij ging maar even op de bank zitten....want wat moet je daar als jongen van 11 tussen als die vrouwen?

We zijn gaan eten bij Umami by Han, een aziatisch-frans fusion restaurant dat echt heel goed was. Je kiest 2 gerechtjes per gang (uit ongeveer 10 verschillende gerechten per gang) en gaat dan voor 3 of 4 gangen, net waar je trek in hebt. Het is snel, redelijk betaalbaar (ik dacht zo'n 24 euro per persoon) en echt zalig. Je kunt merken dat één van de oprichters een sterrenkok is, hij is nl. de enige Aziatische kok in Nederland met een Michelin ster.

Het eten is gevarieerd, van Japans getint tot een fijne romige Thaise curry, zowel met vlees, vis als vegetarisch. Weer een aanrader!

Zondag was een relaxdag, al ben ik wel met Sem naar The Maza Runner Scorch Trials geweest (heel enge film!). Maandag begon de dag vroeg, ik reed om 7:15 weg omdat ik om 9:00 in Amsterdam moest zijn. Helaas deed het verkeer reuze lastig en kwam ik een uur te laat. Gelukkig was ik toch nog op tijd voor haar, make-up en een roze jurk!

Ik had nl. een photoshoot voor L'Oreal, waarbij we allemaal in een roze jurk werden gehesen en ondanks mijn vooroordelen was het mooier dan ik dacht. Eigenlijk vond ik het wel mooi! De "echte" foto's komen nog, hier alvast een voorproefje van onze shoot.

De man tussen al die vrouwen was Dave Mantel, acteur en model, je kent hem misschien wel van GTST? Leuke man die geduldig met al die vrouwen op de foto ging!

Alles verliep prima met de shoot, we waren keurig op tijd klaar en toen besloot ik nog even een PR bureau langs te gaan dat in de buurt zit. Daar spotte ik deze "gouden" Michael Kors geuren, waarvan ik helaas het introductiefeestje in New York had gemist...dat was echt jammer. Maar ja, soms heb je een dubbele afspraak en gaat het echt niet! Ik heb trouwens 24K Brilliant Gold meegenomen, fijne geur!

Nog meer goud? Jawel, Guerlain herintroduceert L'Or primer en de Parure Gold foundations. Ze waren al even verdwenen uit het assortiment, tot verdriet van velen, maar ze komen dus terug. Fijn, want de Parure Gold foundation is echt goed en de primer zalig!

De ochtend begint altijd goed met een avocado! Eet jij ze ook regelmatig? Zijn ook prima voor je huid!

Jullie weten dat ik van gepocheerde eieren hou, dus was ik nieuwsgierig naar deze handige tool.....gepocheerde eieren maken in de magnetron. Maar goed, dat werkt dus niet he! Ik ga het nog wel een keer proberen.....

Even een selfie om te laten zien hoe mooi de MAC Guo Pei collectie is, love it!

Sisley Eau de Soir is een echte klassieker, een geur in het kaliber Chanel no.5, prachtige geur! Deze Soir d'Orient is het Oosterse zusje van deze geur, je zou denken dat er behoorlijk wat "oud" in zit maar dat is niet zo. Ik ruik wel prachtige rozen en warme kruidige noten zoals saffraan, zwarte peper, patchouli en wierrook. Zalig en wat een prachtige flacon en persboek kreeg ik <3

Leuk, Lush Halloween komt eraan, het ruikt in elk geval lekker hier! De wintercollectie van Lush komt er ook alweer aan, willen jullie er meer over weten?

Echt iets voor Bo, deze Creepers van Fenty by Rihanna van Puma. Jammer dat ik ze nu pas zie, ze zijn al uitverkocht! Mocht je nog een tip hebben, let me know!

Even Skyr proberen, een soort yoghurt/kwark uit IJsland vol eiwitten. Smaakt niet anders dan magere kwark vind ik, misschien iets minder "wrang". Ik doe er Paleo crunchy met kokos van MyMuesli bij, frambozen en honing. Goedemorgen!

Deze heb ik al heel lang niet meer aangehad, de Isabel Marant gympen. Ik heb vier paar en aangezien ik ze toch weer regelmatig terug zie in winkels besloot ik dat ik ze best weer eens uit de kast kan halen. Ik koos voor de zwarte, maar eigenlijk hadden de donkergrijze beter gepast bij mijn all grey outfit....

Hoofdpijn...ja, dat had ik donderdag en vrijdag, zal toch nog wel een beetje de vermoeidheid zijn van de afgelopen twee weken, het was druk! Gelukkig is er een zonnebril!

En zijn er relaxende maskers van StarSkin! Dat zijn echt toffe sheetmasks die je huid absoluut een opppepper geven, gewoon even gaan liggen met zo'n masker op je gezicht en je bent weer fris en fruitig. Je koopt ze bij Douglas voor maar EUR 9,95! Ideaal ook om mee te nemen op reis

Ik drink niet heel veel koffie, meestal zo'n 2 latte's per dag, maar soms kan een cappucino tussendoor ook even lekker zijn. We hebben zowel een Nespresso als een Illy apparaat, die laatste vind ik fijner voor cappucino. Heb je ook een favoriete koffie?

Lief, ik kreeg een lekker dekentje van Rituals met mijn naam erop....maar natuurlijk vond Yoshi dat het meer iets voor haar was. Ze ligt er in elk geval heel relaxed op!

Soms geef ik jullie even een kijkje in mijn make-up stash, deze oude MSF's van MAC zijn nog steeds mooi! Van linksboven met de klok mee zie je Blonde, Metal Rock, New Vegas en Petticoat

Matte, vloeibare lipsticks zijn helemaal hot momenteel, we halen ze overal vandaan en de webshops kunnen ze niet aanslepen. Wist je dat Pupa ook hele mooie heeft? Dit is de I'm Pupa Matt lip fluid in 001...perfecte kleur en finish, voelt zalig op de lippen en is binnenkort gewoon in Nederland te koop.

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top