Inspiratie & Tutorials

Foto verslag Skins & Beautyscene VIP avond met lezeressen

Gisteren stapte ik laat op de avond het huis binnen, met twee grote Skins tassen en een grote glimlach op mijn gezicht. Wat heb ik een gezellige avond gehad met 10 prachtige en lieve lezeressen van Beautyscene! De Skins & Beautyscene VIP avond, waarover je eerder heb kunnen lezen, werd gisteren gehouden in de winkel van Skins in Rotterdam. En het was een groot succes, het was er heel gezellig en gezien de tassen waarmee de dames de deur uit gingen, is iedereen ook goed geslaagd! Kijk je mee naar mijn fotoverslag van gisteren?

Goedemorgen! Ik was vandaag lekker vroeg, ik stond om half acht al helemaal klaar.....hoefde niet hoor, maar aangezien ik er tegenwoordig al om kwart over zes uit ben voor Sem, kon ik me maar beter helemaal aankleden en opmaken.

Ik begin de dag in een jeans van Zara, top van Filippa K., vest van By Malene Birger en mijn geliefde nude pumps van Zara. Maar ik ga me vast nog verkleden vandaag!

In de review (haha), de spelthavermout van Albert Heijn, ik vind er niets aan...veel te hard en niet romig zoals andere havermout wel altijd wordt. Maar goed, ik heb wel ontbeten!

Voordat ik vertrek naar Rotterdam kleed ik me natuurlijk nog even om, maar ik weet niet wat ik aan moet doen? Deze bowtie blouse van Altuzarra?

Nee, ik ga voor een top en lange jas van Zara! Het is weel een beetje zwart, maar wel helemaal ik!

Ik koos voor een ooglook met het Smashbox Double exposure palette, mijn contour is van Tom Ford en de highlight van Becca, op mijn lippen heb ik Carnation lip color van Bobbi Brown.

Ik kom iets voor zeven uur in de winkel van Skins aan, ik zelfs mijn auto bijna voor de deur parkeren, erg fijn. Als ik er, samen met vriendin en kapster Colinda, aankom zijn er al een paar lezeressen, gezellig! Er komen in totaal 10 dames, variend in leeftijd, maar allemaal gek op mooie producten. En die hebben ze bij Skins wel! Na een korte speech, gaan we van start!

De groep wordt opgedeeld in 3 groepen, die verdeeld over de winkel op een shopping safari gaan! Deze groep begint bij de geuren. Nieuwe merken en parfums als Nomenclature komen voorbij, maar er wordt ook verteld over "fragrance" layering, het combineren van geuren. Lekker!

Make-up artist Joyce van Laura Mercier staat normaal in de counter van Laura Mercier in De Bijenkorf, maar maakte vanavond iedereen nog mooier. Dat deed ze echt geweldig, iedereen was enthousiast over het resultaat en er werd dan ook driftig aantekeningen gemaakt in het beautypaspoort!

Tussendoor heb ik natuurlijk ook nog even gesnapchat! En inderdaad er zijn zoveel mooie geuren, met de Atelier Cologne geuren kun je bv perfect layeren!

De nieuwe producten van Laura Mercier staan ook de in winkels, binnenkort komen er weer heel veel nieuwe en mooie producten aan. Denk aan het Candle Glow palette en hele mooie matte lipsticks! Ik hou jullie op de hoogte!

Dat is zo fijn, de winkel was speciaal voor ons geopend, we hadden dus alle ruimte tot onze beschikking, maar ook alle lieve beautyexperts, die alle vragen beantwoorden.

Nomenclature is een nieuw merk parfums, die vooral de fans van Escentric Molecule zullen aanspreken, de geuren zijn een ode aan de synthetische ingrediënten en ze ruiken allemaal heerlijk. Ik vond de Musk heel lekker, maar de Jasmijn was ook speciaal...kortom...die gaan op de wishlist!

De nieuwe kerstkaarsen van Diptyque stonden ook in de winkel, helaas waren ze nog niet te koop, nog even geduld en dan komt Liquidamber naar mij toe! Die is zo lekker!

De huisgeur van Diptyque, 34, heeft ook tijdelijke uitbreiding gekregen, een prachtige warme variant in een chique, glazen verpakking! Dat kleine doosje is een parfumbalsem.

Esthelle & Thild is een mooi, natuurlijk, biologisch merk dat ook mooie producten heeft speciaal voor babies, interessant natuurlijk! Ik zou het bijna jammer vinden dat mijn kinderen al heel wat groter zijn, ik had ze graag geprobeerd.

Jaja...deze geweldige Coola makeup setting spray stond ook in de winkel, mocht je hem nog wil halen, wees snel!

In de winkel van Skins is ook een bovenverdieping waar normaal de kapper zijn werk doet, maar gisterenavond stond Remco, de wandelende encyclopedie van Skins, alles te vertellen over de mooie skincare merken van Susan Kaufmann, Esthelle & Thild en 

Er was ook veel lekkers <3 die gele macaron met spikkeltjes waren wel erg fijn....

Natuurlijk is er ook Ellis Faas bij Skins Rotterdam.

Wat een heerlijke Rock & Ruddle borstels zijn dit, die wil je toch hebben?

Op de achtergrond is Joyce aan het werk en op de voorgrond staan de mooie geuren van Byredo.

Wat heeft Laura Mercier toch een geweldig groot assortiment, ik ga je er snel meer over vertellen, het merk krijgt te weinig aandacht, zonde.

Zo zijn de baked bronzers echt te gek, maar de foundations zijn ook heel goed, iedereen was gisteren zo enthousiast.

Iedereen hing aan de lippen van experts en het leuke was dat ze elkaar ook enthousiast maakten over hun favorieten geuren en producten, die werden dan ook uitgebreid geroken en getest.

Creed is ook een mooi merk, het bestaat letterlijk al eeuwen en is nog steeds in handen van de familie Creed.

Geef mij alle Diptyque geurkaarsen svp....

Natuurlijk kon ik ze niet weerstaan...welke denk je dat ik kocht? Het is er één die ik nooit eerder had gekocht, een mooie herfstige geur vind ik.

Dr. Vranjes heeft mooie home fragrance die je in de kamer neer zet met van die lange "rietjes" erin, zo komt de geur subtiel in je hele huis terecht, er zijn heel veel fijne geuren te vinden.

Zo leuk, Linda wilde toch echt wel graag op de foto met Remco, hij is ook te gek en weet echt zooooo veel! 

Hoe leuk en knap zijn deze dames? Ik heb echt een heerlijke avond gehad met Esther, Aletta, Manuela, Myrthe, Linda, Eline, Nathalie, Maaike, Caroline en Colinda. Het is altijd speciaal om lezeressen te ontmoeten en ook echt altijd gezellig. Ze kenden elkaar nog niet voor gisteren, maar ik merk altijd dat er op zo'n avond leuke kliks ontstaan omdat ze zeker een gemeenschappelijke interesse hebben. Iedereen liep de deur uit met een grote smile op haar gezicht, een tasje van Skins en natuurlijk kregen ze ook nog een goodiebag van Skins, zo leuk!

Ik kreeg een fotootje van de goodiebag van Colinda, er zat een fijne gezichtsolie van Esthelle & Thild in, samen met een testsetje van Susanne Kaufmann, een lipgloss van Laura Mercier, fijne parfum van Diana Vreeland en nog iets leuks van Atelier Cologne, heerlijke verwennerij.

Ik deed daar niet voor onder, ik liep ook de deur uit met twee tassen! 

Ik geef de schuld van deze aankoop aan Linda! Door haar heb ik nu deze waanzinnige geur Portrait of a lady van Frederic Malle gekocht, ik ben er op slag verliefd op geworden. Herken je dat?

 

Ik heb een fijne avond gehad, maar ik denk ook zeker te weten dat alle lezeressen gisteren hebben genoten van de uitgebreide shopping safari bij Skins in Rotterdam. Ik ben bijzonder dankbaar dat Skins zo lief was om de winkel speciaal voor ons te openen, ons heeft verwend met hapjes en drankjes en natuurlijk iedereen in de watten heeft gelegd met aandacht en mooie spulletjes. Maar ik ben ook dankbaar dat de 10 lezeressen allemaal de tijd hebben genomen om te komen, jullie zijn echt te gek, zo lief dat jullie er waren! Zullen we het nog een keer doen?

Hoorde jij niet tot de gelukkigen die gisteren aanwezig konden zijn? No worries, je kunt natuurlijk altijd een bezoekje brengen aan de winkel van Skins aan de Van Oldebarneveltstraat 137, Rotterdam. De experts bij Skins ontvangen je met open armen en zullen je zeker net zo inspireren als de lezers gisteren (of je bezoekt even de webshop).

Deel dit artikel
Back to top