Nieuws

All I want is lipstick!! Mariah Carey & MAC gaan samenwerken

Gisteren kreeg ik een telefoontje van een "beyond excited" PR medewerker van MAC die mij vertelde dat er iets heel speciaals aan zat te komen. Een samenwerking tussen MAC en iets of iemand, die zo geheim was gebleven dat zij er nog steeds niets over wist. Om 4 uur kwam het nieuws naar buiten, niemand minder dan Mariah Carey gaat samenwerken met MAC, om precies te zijn met één lipstick......All I want is lipstick, aldus Mariah. Dat had ik dus even niet zien aankomen!

Featuring All I Want Lipstick in a frosted champagne shimmer. One swipe makes lips as fierce and timeless as the icon herself.

MAC All I want lipstick - frosted champagne shimmer

 

De lipstick zal in december 2015, exclusief online te koop zijn in geselecteerde landen, ik verwacht dat Nederland hier best bij zal zijn, maar weet het nog niet 100% zeker.

Zoals ik al zei, ik was best een beetje verrast, Mariah Carey is natuurlijk een prima zangeres en behoorlijke diva, heel hip & happening is ze toch ook niet meer de laatste jaren. En qua make-up of uiterlijk springt ze er toch ook niet echt uit? Zal er nog iets anders achter deze samenwerking zitten? ik heb roddels gelezen dat er in 2016 een complete MAC Mariah Carey collectie uit zou komen....zou dat waar kunnen zijn?

beeld Getty images

 

We wachten het rustig af! Dit nieuws is echter helemaal bevestigd, dus deze "All I want" lipstick komt er zeker. Zou jij deze onder de kerstboom willen vinden?

Deel dit artikel
Back to top