Algemeen

Philosophy Holiday collectie

Nog niet zo heel lang geleden presenteerden wij jullie nog de Philosophy Herfst en Halloween collectie. Vandaag zullen wij jullie weer even laten smullen van een paar mooie afbeeldingen uit de Philosophy Holiday collectie! Gelukkig zijn er weer een paar oude bekende producten terug gedurende de feestdagen, zoals The Gingerbread man en Candy Cane maar er zijn ook zeker een paar nieuwkomers die er meer dan aantrekkelijk uit zien. Kijk even mee! Ik ben zelf dol op de cadeau-boxen van Philosophy! Ze zien er altijd erg feestelijk uit. Echt enorm leuk voor onder de kerstboom. Dit jaar zijn er een aantal geur lijnen terug die ik vorig jaar al heb gekocht, en die zijn erg lekker. Zo is er de First Snow lijn, met een knisperend frisse citrus geur die je echt een opkikker geeft. Daarnaast zit er in de producten van deze lijn een prachtige glitter. Vooral de lipgloss is een must have! Daarnaast is de Holiday Angel lijn ook weer uitgebracht. De producten uit deze lijn hebben de geur van vers gebakken koekjes! Wij hebben hieronder een aantal cadeautjes voor je verzameld. Er zijn er uiteraard nog meer, maar dit is vast al genoeg om ervoor te zorgen dat je enthousiast wordt!

De meeste producten uit de cadeau-boxen zijn ook los verkrijgbaar. Maar... er zijn nog veel meer producten om even te laten zien. Ik meldde jullie al een aantal nieuwkomers: Wat dacht je van een heerlijke lavendel bad/showergel die de prachtige naam Silent Night draagt, of een High Foaming 3 in 1 product (showergel, shampoo en bubble-bath) dat ruik naar warme kersen? Dat is de nieuwkomer Have a Cherry Christmas! Klinkt heerlijk toch!

Er is al een aantal van deze producten verkrijgbaar bij bij HQHAIR.COM dit is een van de favoriete webwinkels van de Lushious Beauty redactie. Deze webwinkel is gevestigd in de UK, en dat betekend dat je geen invoerrechten hoeft te betalen. Je kun trouwens ook altijd even een kijkje op eBay bijvoorbeeld bij Cheverly Spa Boutique. Zoals jullie misschien wel weten zijn producten van Philosophy ook verkrijgbaar in Nederland, om precies te zien bij de Skins winkels en webshop. Op dit moment is nog niet bekend of en wanneer deze producten verkrijgbaar zullen zijn bij Skins, we houden jullie natuurlijk op de hoogte als er nieuws is. Je kunt eventueel wel zelf contact opnemen met Skins (tel.nr. 020 - 528 69 22) om te informeren, maar als ze de producten krijgen zal dit toch pas eind november/begin december worden. Even afwachten dus! Ik heb mijn favoriete items al besteld. En jullie? Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top